Önemli Bilgilendirme - Adsense ve Kanal Kazancı Bütünlüğü Hkk.

Kac kisinin adsensesi ban yedi.haliyle herkesin kullandigi bisey degildi.fixlenince neden yazma geregi duydun kimse bunu anlamis degil.ayip sana..

Bunu yapan adsense'ler de ban yedi 3 aydır ödeme alamıyoruz farkındaysanız. Bunu yapmak bandan kurtarmaya da yaramıyor.

Konuyu açma nedeni de: http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/90336-adsense-son-gun-ekleyenler.html

Bu tarz sorunlar yaşanmasını engellemek.

Adam akıllı konuyu anlayıp sonra yorum yapın lütfen.

Bunu yapan adsense'ler de ban yedi 3 aydır ödeme alamıyoruz farkındaysanız. Bunu yapmak bandan kurtarmaya da yaramıyor.

Konuyu açma nedeni de: http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/90336-adsense-son-gun-ekleyenler.html

Bu tarz sorunlar yaşanmasını engellemek.

Adam akıllı konuyu anlayıp sonra yorum yapın lütfen.
Zaten arkads konu açmış.o başlıkta yazabilirdin.yontemi kullanmadigini soyluyosun ama kullaniyomus gibi konu aciyosun.demekki kullaniyomuşun.

Bu Google iyice üçkağıtçı oldu. Madem para kazanamıyoruz ne diye para kazanmayı açmamıza izin verip reklam koyuyosun videolarımıza.

Zaten arkads konu açmış.o başlıkta yazabilirdin.yontemi kullanmadigini soyluyosun ama kullaniyomus gibi konu aciyosun.demekki kullaniyomuşun.

Ben daha iyisini kullanıyorum :) arkadaşın konusunda da fikrimi belirttim, genel bir yorum yapılmasını istedim, kullanıyor gibi konu açtığımı nereden anladınız bilmiyorum ama forumun yöneticisi olarak bazı konuları kendi iyiliğim için değil herkesin iyiliği için açıyorum ben. Size kolay gelsin, siz de keşke yararlı konular açsanız.

Dogalgaz sobasi taktiricam tavsiyeniz hangisi
Kanaldaki videolarin dolar kaybolma nedeni?
Camtasia 8.6 versiyonu hata veriyor.
Unlem gecmek icin yardim please
Kanalimdaki videolarin ek aciklamalar kismi calismiyor.
Kapanan sonra acilan kanal hakkinda
arkadaslar kanalim calinmis
quiz yardim

Adsense'te yeni yapılan güncellemeler sonrası:

1- Kanalın para kazanması açık olsa bile Adsense bağlayana kadar kazanç getirmiyor kanal. (Evet, eskiden getiriyordu.)

2- Adsense değişikliği yapıldığında, bir kanalı A Adsense'inden B Adsense'ine taşıdığınızda hangi Adsense'te ne kadar kazandırdıysa kazanç o kadar kalıyor. Eskiden tüm kazanç B Adsense'ine taşınıyordu.(Kesin değil, bu ay kesin anlaşılır ama %99 böyle.)

2- Düzeltme:
Elimizdeki örneklere göre:
30'unda taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçmedi.
Daha öncesinde taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçti.

Tedbirli olmak gerekiyor yine de.

Hem çalışmalarınızda hem kanal alım satımında bunlara dikkat etmeniz önemle rica olunur.

1 secenekten anladıgım:
kazanclı kanalı adsenseye baglanmasa bıle gelır elde edılır,
dogrumu anlamısım

bende diyorum niçin durum böyle kanal kazandırmıyor :/ bilgilendirme için teşekkürler hocam şüphelenmiştim bende durumdan

Ben daha iyisini kullanıyorum :) arkadaşın konusunda da fikrimi belirttim, genel bir yorum yapılmasını istedim, kullanıyor gibi konu açtığımı nereden anladınız bilmiyorum ama forumun yöneticisi olarak bazı konuları kendi iyiliğim için değil herkesin iyiliği için açıyorum ben. Size kolay gelsin, siz de keşke yararlı konular açsanız.

quiz yardim

hocam daha iyisini kullanıyorum dediniz,tahmin de edebiliyorum ama bu baglanmayan kanal adsenseye işlemedikten sonra diğer türlü taktikler de çalışmayacak. stratejik olarak bir oneriniz var mı? yani 5 10 tane adsense mi açalım? kanal basına adsense mi yapalım.. Dünya engeli,telif veya topluluk vs. yerse tek kanal,o adsense artık banlanıyor mu mesela. bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

1 secenekten anladıgım:
kazanclı kanalı adsenseye baglanmasa bıle gelır elde edılır,
dogrumu anlamısım
Google bir kanalın para kazanması için Adsense bağlamayı zorunlu tutmuyordu. Reklam gösteriyor ama Analytics'te 0.00 gösteriyordu. Baktın kanala ihtar gelmedi, dünya engeli gelmedi 10-15-20 gün sonra kanalı Adsense'e ekliyordun. Birikmiş para 0.00 yazmasına rağmen Adsense'e kesinleşiyordu kesinleşme günü. Youtube Bonus adı altında geliyordu bu para.

Bunlar Google'ın Youtube Adsense manuallarında yazıyor(du) zaten. Ama bu ay bu politika değişmiş. Google manualları da güncellemiş.

hocam daha iyisini kullanıyorum dediniz,tahmin de edebiliyorum ama bu baglanmayan kanal adsenseye işlemedikten sonra diğer türlü taktikler de çalışmayacak. stratejik olarak bir oneriniz var mı? yani 5 10 tane adsense mi açalım? kanal basına adsense mi yapalım.. Dünya engeli,telif veya topluluk vs. yerse tek kanal,o adsense artık banlanıyor mu mesela. bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

Ben kanal başı adsense açıp sonra hepsini tek adsense taşıyordum, bu sefer ya ben geç kaldım ya da onu da engellediler. Eğer engellenmediyse onu öneririm herkese. He son 3 ayda ödeme alamadım ben onu söyleyeyim. Benim önerimi dinlemeyin bence :D

Her gün yeni bir değişiklik ne yapacapımızı şaşırdık artık

Ben kanal başı adsense açıp sonra hepsini tek adsense taşıyordum, bu sefer ya ben geç kaldım ya da onu da engellediler. Eğer engellenmediyse onu öneririm herkese. He son 3 ayda ödeme alamadım ben onu söyleyeyim. Benim önerimi dinlemeyin bence :D
yanlış anlamayın bence mantıksız, tamamen risk yaptığınız :)
Siz 10 kanal ve her kanala adsense toplamda 10 adsense açıyorsunuz, ay sonu ise tüm 10 kanalı 1 adsense yönlendiriyorsunuz :) Risk üstüne risk

Enteresan :)

quiz yardim
Bilsem zaten paylasirim emin ol.en azindan fixlenince konu acip paylasmadim. :) bnm konularimi paylasarak ne yapmayi calisiyosun oda ilginc.faydali konular paylastim demedim.

yanlış anlamayın bence mantıksız, tamamen risk yaptığınız :)
Siz 10 kanal ve her kanala 10 adsense açıyorsunuz, ay sonu ise tüm 10 kanalı 1 adsense yönlendiriyorsunuz :) Risk üstüne risk

Enteresan :)

Her kanala açmıyorum hocam, para kazandırmaya başlayan kanallara yapıyorum, sonrasında bazen aynı adsense devam ediyorum bazen taşıyorum. Yani 10un hepsini 1ine taşımıyorum hiç öyle :D

Bende bu yöntemi kullanıyodum. Bu yöntemi bu forumdan öğrenmiştim. Bilmeyenler ya forumu fazla tekip etmiyo yada adsense kullanmaya yeni başlamışlar. Zaten artık işe yaramıyo.

Her kanala açmıyorum hocam, para kazandırmaya başlayan kanallara yapıyorum, sonrasında bazen aynı adsense devam ediyorum bazen taşıyorum. Yani 10un hepsini 1ine taşımıyorum hiç öyle :D

Allah bilir sizde 100den fazla adsense vardır şu anda :D
unuttuklarınızda vardır kesin :D

Bende bu yöntemi kullanıyodum. Bu yöntemi bu forumdan öğrenmiştim. Bilmeyenler ya forumu fazla tekip etmiyo yada adsense kullanmaya yeni başlamışlar. Zaten artık işe yaramıyo.

Ben daha önce forumda söyledim bunun olduğunu ama 2k mesaja tek tek bakamadım şimdi arkadaşa anlatmak için ama iyi ki siz gibi üyelerimiz var da hakkımızı yemiyor sürekli. Neyse..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri