Önemli Bir Problemin Çözümü Olabilir...

ben aldim para kazanmasi gidende kanali kapattigimida ben bu %99 icinde yokum

berkan kardesim sana kızdığımız tek nokta bu kadar kesin konusmandır. 3 teliften sonra senin para kazanman kapatılmıs olabilir. ama herkeste kapanacaktır gibi bir kural yok.
serkan abi gibi biri yt işine yıllarını vermiş biri olarak hiçbir konuda kesin konusmaz.
yt işinde kesin olan sadece iki sey vardır
1-3 teliften sonra kanalın kapatılır.
2- sahte tıktan adsensen banlanır..

paylaştığın resme gelirsek ben kanallarımı senin gösterdiğin resimdeki bağlantıdan silerim. ve bu sekilde sildiğim ütün kanallarımın parasını aldım. googlenin orada anlatmak istediği "hesabını kökünden silersen elimizde hiçbir belge kalmaz. eğer olur da bir sorun cıkarsa biz mesul olmayız." googlenin bile kesin olarak konusmadığı bir konuda sen kesin konusuyorsun

Ben anlamıyorum aga illa ki hasta adamı kaldırıp şuraya yorum yapmasını bekliyorsunuz. Diyoruz alıyorsunuz diye halen yok benden iyi mi biliyorsun yok şöyle mi böyle mi. Bu konu 50 kere tartışıldı sadece skype adresimde 20 tane arkadaşım var her kesinleşme zamanı konuşuruz detayları birbirimize aktarırız bir gün duymadım ben almadım diyeni.

olayı bazı arkadaşlar çarptırıyor. arkadaşlar şöyle bir durum var youtubede kanal silmek için alt kanalınızın olması gerekiyor ki kanalı silesiniz. O şekilde kanalı silerseniz paranız kesinleşir ona lafım yok. Fakat Gmail üzerinden açılan kanalları silmek için hesabın komple silinmesi gerekiyor. O yüzden komple silinen bir gmail kanalının kazancının kesinleşmesi sizce ne kadar mantıklı olabilir ?

вєякαη;266300' Alıntı:
olayı bazı arkadaşlar çarptırıyor. arkadaşlar şöyle bir durum var youtubede kanal silmek için alt kanalınızın olması gerekiyor ki kanalı silesiniz. O şekilde kanalı silerseniz paranız kesinleşir ona lafım yok. Fakat Gmail üzerinden açılan kanalları silmek için hesabın komple silinmesi gerekiyor. O yüzden komple silinen bir gmail kanalının kazancının kesinleşmesi sizce ne kadar mantıklı olabilir ?

bu dediğinde yanlış.
kanala URL verdikten sonra G+ kesince şu kısımdan, Maili silmeden sadece kanalı silebilirsin.
Ödemeside kesinleşir

https://www.youtube.com/account_advanced

Bir kanaldan Resim alayım.

Yani sebep gösterilen kanalı Silip Maili kullanabilirsin.
Yada Telifmi geldi kanalı silip, Maili silmeden Maili kullanabilirsin.
Öyle çok mail var elimde, lazım olur diye tutuyorum.

вєякαη;266300' Alıntı:

Hocam peki neden para gitsin sonuçta o güne kadar kazandın parayı ama kanalı silmek istedik yasak mı kanalı yada gmaili silince o kanaldan gelen tıklar havaya mı gidiyo reklamverenden o tıkların parası alınıyo sonuçta hadi onu geçtim partnere bi kanal sokuyosun 3 5 gün duruyo telif geliyo sonra partner seni atıyo ama paranı zamanı gelince ödüyo.

w1pmO5.png

hesabı komple silipte kazancı yatanlar sanırım yandex adsense felan kullanıyor olmalı :) Para Ö d e n m i y o r Bende ödendiğini görmedim değerli hocalarım değerli arkadaşlar

Anca adsense hesabına bağlı eski hesaplarınız var ise onların kazancı kesinleşiyordur.

вєякαη;266324' Alıntı:
w1pmO5.png

hesabı komple silipte kazancı yatanlar sanırım yandex adsense felan kullanıyor olmalı :)
Hocam cümlenin tamamınını okumanı tavsiye ederim belirli durumlarda diyo kesin demiyo.

Hocam cümlenin tamamınını okumanı tavsiye ederim belirli durumlarda diyo kesin demiyo.

vallahi bravo üstat o yazıyı nasıl dikkat ettinde okudun :) Aşağı yukarı AdSense ile 8-9 yıllık bir mazim var Bana öğretmeyin bu AdSense kurallarının nasıl işlediğini. Kural Yukarda bariz orjinal bir şekilde yazıyor. Halen nasıl ısrarcı olabiliyorsunuz anlamış değilim :) Neyse tamam ödensin kazançlar ödeniyor arkadaşlar silinen kanalın parası ödeniyor kesin konuşuyorum :) Bu konunun kilitlenmesini talep eder saygılarımı sunarım..

вєякαη;265806' Alıntı:
Malüm 2 teliften sonra 3. telif ihtarı geldiği zaman AdSenseye bağlı bütün kanalların kapandığını görmekteyiz. Şimdi bu tip 2 telifli çürük kanalları silmemiz gerekiyor değilmi ? :) Fakat sildiğimiz zaman o kanalın kazancını alamıyoruz. Buraya kadar herşey bilindik. Peki şöyle bişey yapsak 2. Telif ihtarı yani 2. kez kırmızı pencereyi gördüğümüz zaman kanalı öylece bıraksak hiç bir uygulama 2. teliften sonra o test sorularını doldurmasak ???????? sizce nasıl olur ?

hacı postları okumadan yazıyorum bence boşuna konu açmışsın 3. geldimi yine gider o telifin sana gelmesini engellemiyorki

вєякαη;266341' Alıntı:
vallahi bravo üstat o yazıyı nasıl dikkat ettinde okudun :) Aşağı yukarı AdSense ile 8-9 yıllık bir mazim var Bana öğretmeyin bu AdSense kurallarının nasıl işlediğini. Kural Yukarda bariz orjinal bir şekilde yazıyor. Halen nasıl ısrarcı olabiliyorsunuz anlamış değilim :) Neyse tamam ödensin kazançlar ödeniyor arkadaşlar silinen kanalın parası ödeniyor kesin konuşuyorum :) Bu konunun kilitlenmesini talep eder saygılarımı sunarım..
Hocam ödenmez diyosan senin gibi diyenlerde illaki vardır kanala 2 telif gelince kanaldaki bütün videoları silersin kanalın parası kesinleşir.

2. telif geldiği anda kanaldaki tüm videoları silin kanalı öylece bırakın. ödemesi kesinleşince de kanalı komple silin olsun bitsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri