Önerdiğiniz 20'ye bölmelik Dedicated-Server varmı?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dedicated-Server

Dizzy

Yasaklanmış
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar,

Dedicated server alıcam 20 ye böleceğim önerdiğiniz varmı ?

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Önermediğiniz varmı :D

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar,

Dedicated server alıcam 20 ye böleceğim önerdiğiniz varmı ?

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Önermediğiniz varmı :D

OVH'den alabilirsin.Fakat 20 parçaya böleceğin için üst paketleri düşünmen gerekli.Onlarda en az 80£ civarı.Ayrıca 1 seferlik kurulum ücreti alıyorlar.

OVH'den alabilirsin.Fakat 20 parçaya böleceğin için üst paketleri düşünmen gerekli.Onlarda en az 80£ civarı.Ayrıca 1 seferlik kurulum ücreti alıyorlar.

ovh de sterlin istiyormuş hocam bana türk lirası olan biryer lazım :) teşekkur ederım

sanallaştırmayı biliyorsanız heryerden alabilirsiniz, büyük sunucu satan şirketler size sanallaştırıp bölüp vermiyorlar, sizin kendiniz yapmanız gerekir sanallaştırmayı

online.net, ovh, redstation, şuanda dünyanın en büyük sunucu satan şirketler bunlar

bu büyük şirketlerden sunucu alıp bize pahalıya satan Türk firmaları, sunucuları çok vdsye bölmüyolar, maximum 4 vdsye bölüyolar

ben şu paketi kullanıyorum, 20 vdsye böldüm bende

http://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-md

sanallaştırmayı biliyorsanız heryerden alabilirsiniz, büyük sunucu satan şirketler size sanallaştırıp bölüp vermiyorlar, sizin kendiniz yapmanız gerekir sanallaştırmayı

online.net, ovh, redstation, şuanda dünyanın en büyük sunucu satan şirketler bunlar

bu büyük şirketlerden sunucu alıp bize pahalıya satan Türk firmaları, sunucuları çok vdsye bölmüyolar, maximum 4 vdsye bölüyolar

ben şu paketi kullanıyorum, 20 vdsye böldüm bende

Dedibox® MD 2015 - Online.net

Hocam teşekkurler o aldıgınız serverın 20 vdsye bölünmüş toplam masrafını yazabilirmisiniz

bazı arkadaşlar ornek 20ye boldukmu 20ıpde sıralı oldugu ıcın 1ıp bum oldumu dıger ıplerdkeı kanallarda kapanır dıyorlar? bu dogrumu acaba

bazı arkadaşlar ornek 20ye boldukmu 20ıpde sıralı oldugu ıcın 1ıp bum oldumu dıger ıplerdkeı kanallarda kapanır dıyorlar? bu dogrumu acaba

Hocam farklı bloklardan alabilirsiniz.Ben örneğin OVH'de Fransa,Belçika,İngiltere şeklinde 16 adet farklı bloklarda ip aldım.Ne olur ne olmaz.

Hocam teşekkurler o aldıgınız serverın 20 vdsye bölünmüş toplam masrafını yazabilirmisiniz

sunucuyu ilk aldığımda 65 euro sunucu parası ödedim, ve 20 euro ip paketi parasını ödedim, bide bir seferliğe mahsus 40 euro setup parası ödedim

yani ilk ay 65+20+40=125 euro ödedim

ikinci ay sunucu parası olan 65 euro artı 20 ip parası olan 60 euro ödedim

yani tam olarak artık her ay 125 euro yani 355 360TL ödüyorum

online.net de bir ip 2 euro, 40 euro ip parası + 20 euro da ip hizmet parası alıyor

yani 20 ip 60 euroya geliyor

sunucuyu ilk aldığımda 65 euro sunucu parası ödedim, ve 20 euro ip paketi parasını ödedim, bide bir seferliğe mahsus 40 euro setup parası ödedim

online.net de bir ip 2 euro, 40 euro ip parası + 20 euro da ip hizmet parası alıyor

Peki hocam vergi alıyorlar mı ? Alıyorlarsa OVH gibi vergi düşürme oluyor mu ? Nasıl memnun musunuz server'dan ?

Peki hocam vergi alıyorlar mı ? Alıyorlarsa OVH gibi vergi düşürme oluyor mu ? Nasıl memnun musunuz server'dan ?

vergiyi bilmiyorum, her ay benden 65 euro sunucu parası alıyor 60 euroda ip parası toplamda 125 euro
kendim sanallaştırıyorum vdsleri bölüyorum

9 10 aydır online.net den sunucu alıyorum, gram sıkıntı yaşamadım
up down aşırı hızlı

vergiyi bilmiyorum, her ay benden 65 euro sunucu parası alıyor 60 euroda ip parası toplamda 125 euro
kendim sanallaştırıyorum vdsleri bölüyorum

9 10 aydır online.net den sunucu alıyorum, gram sıkıntı yaşamadım
up down aşırı hızlı

teşekkurler hocam türkçe destek varmı onlar bölemiyormu hocam vdsleri

teşekkurler hocam türkçe destek varmı onlar bölemiyormu hocam vdsleri

hayır Türkçe destek yok, büyük şirketlern hiçbirinde Türkçe destek yok
benim bildiğim, büyük şirketler bölme ile uğraşmıyolar

şuanda tüm vds satan siteler bu büyük şirketlerden sunucuları alıp sanallaştırıp satıyorlar

bunu seçersen daha avantajlıya gelir. seçerken businesss leveli de eklemen gerekir. hem kurulum ücreti ödemezsin hemde 96gb ramin olur. businesss level seçtiğinde 25 ip içinde gelir. yani sunucu 90 euro + business level 20 euro = 110euro = 310TL

bunu seçersen daha avantajlıya gelir. seçerken businesss leveli de eklemen gerekir. hem kurulum ücreti ödemezsin hemde 96gb ramin olur. businesss level seçtiğinde 25 ip içinde gelir. yani sunucu 90 euro + business level 20 euro = 110euro = 310TL

hayır yanlışın var arkadaşım
busines level sadece ip hizmeti

yani bu paketi aldığında online her ay senden 90 euro sunucu parası 20 euro busines parası 40 euro da ip parası alıyor

yani hem busines hizmetin parasını alıyorlar hemde 20 ipin parasını, bir ip 2 euro

Mesajim bulunsun haftasonu bir araştıralm bakalim peki tek makinaya farkli lokasyondan ip adresi baglayabiliyor muyuz? [MENTION=25782]armageddon.[/MENTION]

Mesajim bulunsun haftasonu bir araştıralm bakalim peki tek makinaya farkli lokasyondan ip adresi baglayabiliyor muyuz? [MENTION=25782]armageddon.[/MENTION]

online.net fransa lokasyonlu sunucular satıyor hocam
tüm ipler fransa lokasyonlu

online.net=fransa
ovh=fransa
redstation=ingiltere

Hocam farklı bloklardan alabilirsiniz.Ben örneğin OVH'de Fransa,Belçika,İngiltere şeklinde 16 adet farklı bloklarda ip aldım.Ne olur ne olmaz.
Hocam tek sunucuya farkli lokasyon ip alabiliyor musunuz?
[MENTION=25782]armageddon.[/MENTION] Bu postu siz attiniz sanmıştım pardon Teşekkürler

online.net ilk ay güzelde sonraki aylar ekstra ip başına 2 euro alıyor saçmalık

[MENTION=25782]armageddon.[/MENTION] hocam up/down çok önemli değilde 20 ye bölünce vdslerin performansı nasıl oluyor.
Tarayıcıda çoklu sekme açınca kasma oluyo mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri