Önereceğiniz VPS varmı ?

1 saat içinde 7 gb lık video indirdim ve upload ettim youtube'a
speed test 15-18mb arası gösteriyo ama idm ile 30 tane aynı anda indirme yap hepsi 1mb dan hızlı ınıyo... sistem biraz yawas tabi 1 gb ram var o yuzden
bide down up yaparken tutup 1000-2000 video birden atma 150-200 er tane olmak üzere parçalara böl öyle at... ben şahsen 1 ay kullandım 1 günüm kaldı bitmesine yarın yine yatıracam paralarını
vds yi aldıktan sonra günlük 7.5$ ı gördüm
vds 1 ay 15tl
ben 1 günde 7.5$
1 günde çıkardı parasını :)

1 saat içinde 7 gb lık video indirdim ve upload ettim youtube'a
speed test 15-18mb arası gösteriyo ama idm ile 30 tane aynı anda indirme yap hepsi 1mb dan hızlı ınıyo... sistem biraz yawas tabi 1 gb ram var o yuzden
bide down up yaparken tutup 1000-2000 video birden atma 150-200 er tane olmak üzere parçalara böl öyle at... ben şahsen 1 ay kullandım 1 günüm kaldı bitmesine yarın yine yatıracam paralarını
vds yi aldıktan sonra günlük 7.5$ ı gördüm
vds 1 ay 15tl
ben 1 günde 7.5$
1 günde çıkardı parasını :)

Hocam 7 gb bir dosya için 1 saat uzun bir süre.İyi ki sormuşum teşekkür ederim.

hızına bakıcak kadar sürmüyo :D iyi gerçekten fiyatlarıda gayet iyi..

yılmaz vds yi hiç önermem, ben aldım geçen ayın 20 sinde 2 hafta kullandım 1 haftası sorunlu oldu bilmem net disk problemiymiş, bilmem saldırı alıyormuş bildiğin kullanamdım verdiğim para boşa gitti yenisini almak zorunda kaldım

yılmaz vds yi hiç önermem, ben aldım geçen ayın 20 sinde 2 hafta kullandım 1 haftası sorunlu oldu bilmem net disk problemiymiş, bilmem saldırı alıyormuş bildiğin kullanamdım verdiğim para boşa gitti yenisini almak zorunda kaldım

ya benim işimi görüyo çok bişey istemiyorum ben 1$ ı goremezken 7-8$ ı gordum gunluk sımdı yılmazvds kotu dersem yakısık almaz. illa kı vardır daha iyileri araştırmak lazım

15 gündür vdsmerkezi hocamdan hizmet alıyorum
Memnunum tavsiye ederim

yılmaz servers'ı defalarca telefonlarını aradım. cepler dahil. kimse açmıyor. güvenmedim. almam..

Yılmazservers vds almayın. 2 hafta önce serverları değiştikten sonra download ve upload hızları yerlerde evde kullandığım ttnet ile daha hızlı çekip atıyorum. 3 aylık almıştım süresi bittiği anda birdaha yanlarına yaklaşmam.

ben Vdsmerkezi'nden aldım ama bildiğiniz 3 Gb dosyayı 15-20 dkda indiriyor. Ayrıyetten bazen indirmiyor 0 da gösteriyor ve 1 mbı geçmiyor. Uploadı iyi ama

yılmazservers mi allah yazdıysa bozsun

ssd makina arayın yılmazservers kullanan arkadaşlar free youtube downloader kullanmamış galiba 4 tane vds aldım en berbat vds yılmazserversde

Arkadaşlar şuana kadar baya bi vps denedim. Çoğu şu 300 mbps,500 mbps gösterdi 10 mbpsyi geçemedim. En iyi vps bana göre İmajbilişimdir. freemakede 40 mbps le indiriyor.

benim vps var ama ,evde benım gıbı yaşlı bir bilgisayar var saç baş yolduruyor ikide bir donuyor bende yenı bılgısayar aldım ondan gireyım dıyorum wındows 8 yüklü yeni pc de 2 saattir windows 8 den vps nasıl bağlanır yapamdın allah rızası ıcın bilen arkadaşlar yardım etsın :(

Kardeş aldığın yerde sorun vardır.Veya indirdiğin siteyle alakalı bi durumdur.Ben 780 mb lık gibi bir dosyayı 3-4 saniyede indiriyorum.
vps alsan n'olcak ki indirme olayı çok kötü kb ile indiriyor :/
Tek artısı upload olayında.

yılmazservers teknik konusunda çok kötü 10 gündür giriş yapamadım çözceğiz dediler bakmadılar bile hiç girmeyin derim

---------- Mesaj saat 18:48:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:43 civarında gönderildi. ----------

yılmazservers vds'lerine free youtube kuramıyorsun

Muhtemelen benim gibi birsürü kişi vardır öneri bekleyen..
VDSMERKEZİ'ni öneririm 5 mbps nin altına düşmüyor freemakede. 20 mbps gördüm.

İdm indirme hızı : 20 mbps

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri