{Öneri} Videoyap

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, videoyap günlük olarak neden satılılmıyor?

1 Günlük, 50 videoyap hak = 2,5 tl böyle satılsa daha iyi olmaz mıydı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

asıl toplu video hakkı herhangi bir şeye dönüştürülebilse daha faydalı olur kimilerimiz için :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

asıl toplu video hakkı herhangi bir şeye dönüştürülebilse daha faydalı olur kimilerimiz için :) @Web_Scripti
Bunu herkes istiyor aslında ama arkadas yapmam dedigi icin bizde birsey diyemiyoruz :)
250 video hakkı 1 gün ediyor ise
Video hakkını güne cevirmek istedigimizde 500 video hakkı istese bile vermeye razıyız :)

Merhaba Arkadaşlar,

bazı arkadaşlar var sadece anasayfa, toplu link, toplu pc upload kullanıyor. Hatta 200mb yüzlerce video editletiyor. zamanını ona harcatıyor. 1 yıl boyunca adam hiç toplu video kullanmamış yani 1 kez bile kullanmamış binlerce üyem var.

buda 91.250 hak eder. ben 1000 hakkı güne çevirtme yaparsam 3 aylk süresi olur. bunun karşılığıda 60 tl demektir. Yani kişi binlerce videoyu diğer yöntemlerle yükleyecek ama toplu videoyu kullanmadıgı için ben bu 60 tl yi ödemem imkansız.

Çünkü bazısı verdiği parayı server yorma olarak anlık yüklemeden çıkarıyor, bazısı toplu video hakkı ile çıkartıyor.

Belkide ben çok para gözüm arkadaşlar, daha çok kazanmak istediğimden de oluyordur.

Bunların hepsi iyi niyetimdendir. 1 yıl önce günlük haklar ertesi güne aktarılsın isteğiyle çıkıldığı bu yolda kırmadım ertesi güne aktarmayı yaptım. Şimdi bu ertesi güne aktarılan haklarıda güne çevirmeye verecek olursam benim açımdan bakın iyi niyetler beni zarara uğratır.

-----------
2. husus arkadaşlar günlük, haftalık paket satışı. öncelikle kişi denemek istiyorsa 1 günlük deneme alabilir. onun dışında eğer gün gün ara ara kullanıcam diyorsa üstte arkadaşların yazdığı gibi destek bölümünde süremi dondur butonu var oradan dondurabilirsiniz. aynı bölümden geri açmayıda yapabilirsiniz.

iyi çalışmalar & Bol kazançlar.

bence biriken bu haklar için bize para ödensin :D

biriken haklarını kullanmayanlar zaten forumda satarak parasını çıkarabiliyor,sorun edecek bişey degil bu bence.ben eskiden direk hesapla teslim ediliyor sanıyordum bu hakları ama bot sahibine ilettiginde şu kadar hakkı senden alıp satın alan arkadaşa iletiyormuş.bence bu yeterli yani...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri