İlişkisi var ama şöyle bir algoritma var.Son zamanlarda gerçi zıvanadan çıkma eğilimi gösteriyor.Bir videoya hızlı izlenim like ve yorum geliyorsa o video hızlı güncellenir.Yayınlandığı zaman içinde diğer videolardan önde ise de en fazla önerilen video olabilir.Bazı şeylere dikkat etmeniz lazım.
a)İzlenim çok hızlı olacak ve % 30lardan aşağıya izlenme oranı düşmeyecek.
b)Likelar çok hızlı olacak 6/7 saat içinde binlere ulaşacak
c)Yayınlandığı ilk saatlerde çok fazla yorum alacak.
d)Bunlar doğal olacak.Yani 100k izlenim aldım sonra 5 k like-dislike aldım bir ara 60 yorum attım şeklinde değil tüm işlemler aynı anda yürüyecek.
Web tiaras kanalı sabah saatlerinde 10/11 gibi videolarını yayınlar.İzlenimlerini ve indekse yansımasını takip edin, size fikir verecektir.
Bahsettiğiniz veriler video yayınlandıktan sonra bu kanala tamamen organik olarak ulaşıyor zaten. Bu yüzden mi önerilene düştüğünü düşünüyorsunuz. Eğer durum böyle ise son attığı 30 videoya baktım. http://prntscr.com/fxai8z
En çok izlenen videosu 17 milyon izlenmiş. önerilene düşse düşse bu video düşmüştür yani attığı tüm videolar önerilene düşmüyor bana kalırsa. bu da neden son 30 videonun abone kaynaklı 1 ay içerisinde birkaç milyon rakamlarına ulaştıktan sonra düşüyor.
Bahsettiğiniz değerler yeni boş bir kanalda işe yararmı acaba o var. Birde şu var. 2 ay öncesine kadar bu taktiği yapan bir kategori vardı. video atıldığı günün ertesi 3 gün içinde 500 1 milyon rakamlarına ulaşıyordu boş kanallarda. ve adam her attığı videoyu kelimede çok düşük izlenimler ile ilk sayfaya yerleştiriyordu. sizin verdiğiniz kanal ile bu kanalın ortak tek noktası (herkese açık olarak gördüğüm) like ve istatistik verileri kullanıcılara kapalı olması. Bu konuda bir düşünceniz var mı ?
Sizde fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Saygılar..
Son düzenleme: