Önerilere Çıkma Yöntemi (İp Uçları) - Doğal Hızlı İzlenim - Pdf Şeklinde Anlatım -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defendere tıklayıp kötü amaçlı yazılım hangisiymiş bir ss atarsanız sorunu anlayabiliriz. Kimsede bu sorun oluşmadı. İndirmek zorunda değilsiniz ayrıca, Görüntüleye tıklayarak da açabilirsiniz dosyayı. Virüslü olsa yandisk kabul etmez zaten :)

Hocam yalnız yukarda adres çubugunda dosyayı indirme linki gözüküyor.

birşeye dikkat ettim de tüm fotolarda cinsiyet olarak kadınlar erkeklerden fazla :D

tamam hatalıyım
yanlışlıkla linki kapatmamışım sizde alıntıladığınız mesajı düzeltin bilerek olmadı

eee çıkıyomuyuz önerilenlere napıyoz :D takipteyim

Cqe-hQzWYAAcDLN.jpg

1 hafta önce felan aldım
açtım bakim dedim baya uzundu direk kapattım köşede duruyor
deneyen varsa olumlu olumsuz sonuç yazsında bende ona göre kullanmaya başlicam.

videoların Önerilenlere çıksa böyle mi sonuç alırsın, 45 LİKE 13 DISLIKE pek doğru verim alınmamış gibi

Öneriler dediğin en az 20 30K LIKE getirisi olmalı ilk günden

Şimdi aklıma geldi sizce tutar mı ?
Bence ömantıklı
nEDVPN.jpg

videoların Önerilenlere çıksa böyle mi sonuç alırsın, 45 LİKE 13 DISLIKE pek doğru verim alınmamış gibi

Hocam önerilen dediğiniz şey her videoda önerilene çıkmak değildir. Öyle birşey mümkünde değil.

Önerilen dediğiniz içeriğinize benzer başlıktaki videolarda sağ tarafta önerilene çıkmaktır. Zaten aldığınız önerilen hitinin içine girerseniz girdiğiniz önerilen videolarının linkine kadar bulabilirsiniz. Önerilene girdiğinde aldıgı hit tamamiyle girdiği video, videolar ile alakalı. Yani her önerilene giren video sizin dediğiniz 1 günde 20 30 k like almaz. Kimisi 100 kimisi 1000 alır kimisi 10000

edit: ve o verileler analistiğe tam işleyince hitler yani trafikten hitin nerden geldiğine bakabilirsiniz. Önerilenden geldiyse azda olsa önerilene girmiş demektir

Son düzenleme:

Siz çok :/ ne bileyim hocam, bu attığınız görsel TR dizi fragmanının görseli. :) TR içerik.

1Nom4Y.png

Xdg7y0.png

Yukarıda yazan arkadaşlara da buradan cavap vereyim, trafik kaynağındaki ülkelerin bazıları çalışma yapılırken ki değişimden dolayı. Ben 5 günde bir yöntemi uyguladım. Sonuçta spam çalışıyoruz. Farklı diller, farklı başlıklar vs..

Hocam önerilen dediğiniz şey her videoda önerilene çıkmak değildir. Öyle birşey mümkünde değil.

Önerilen dediğiniz içeriğinize benzer başlıktaki videolarda sağ tarafta önerilene çıkmaktır. Zaten aldığınız önerilen hitinin içine girerseniz girdiğiniz önerilen videolarının linkine kadar bulabilirsiniz. Önerilene girdiğinde aldıgı hit tamamiyle girdiği video, videolar ile alakalı. Yani her önerilene giren video sizin dediğiniz 1 günde 20 30 k like almaz. Kimisi 100 kimisi 1000 alır kimisi 10000

edit: ve o verileler analistiğe tam işleyince hitler yani trafikten hitin nerden geldiğine bakabilirsiniz. Önerilenden geldiyse azda olsa önerilene girmiş demektir

Bu konuyu boşver, sizin sağlam önerilen taktiğiniz olsa, satarmısınız düşük meblaya???

Bu konuyu boşver, sizin sağlam önerilen taktiğiniz olsa, satarmısınız düşük meblaya???

Bir kişi önerileni bilecek ve 30TL'den mi satacak şimdi ?

Hocam herkesin kafasına göre bir şey.
İnanmamakta özgürsünüz fikirlerinize saygı duyarım.
Ama ön yargı iyi değildir :)
Ben admob-a geçiş yaptım, kazancı daha iyi.
Bildiklerimi ya emek karşılığı ücrete yada bilgi paylaşımı olarak konuya açtım.
Admob da ilerlemek için sadece kodlarla uğraşmak gerekiyor.
Gerek yt işleri gerek sosyal hayat daralıyor ilgilenilemez bir hal alıyor.
30 tl benim emeğimi karşılar, sizgidip 1 k 2 k paraya satanlardan alışveriş yapmakta özgürsünüz. Sonuçta herkesin bilgi birikimi farklı, bu içerik yada yüksek mebalalara satılan içerikler hepsinde değerli bilgiler var. Konu içeriğini bile görmeden aşşağılamanız çok yersiz ve saçma.

Yine de fikirlerinize saygı duyuyorum. Ek görseller eklenmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri