Online bir Yönetici varmı şuan?

T
  • Kullanıcı Tungakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
keşke rica ederek isteseydim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır öyle emir falan yetkili kişi size gıcıklık yapabilir

haklısın kardeşimde. şuan inan sakin bir durumda değilim. Bazı kendini bilmezler heralde bizi çocuk zannetti. Kalkıp şikayet etmişl ve hesabımı dondurmuş. Yöneticilere rica ediyorum lütfen online olan bana özel atsın suçsuz durumdayken mağdur duruma düştüm.

en alt sağda bize yazın var tıkla ona oraya yaz yazacağını mağdur olan bir sen değilsin

haklısın kardeşimde. şuan inan sakin bir durumda değilim. Bazı kendini bilmezler heralde bizi çocuk zannetti. Kalkıp şikayet etmişl ve hesabımı dondurmuş. Yöneticilere rica ediyorum lütfen online olan bana özel atsın suçsuz durumdayken mağdur duruma düştüm.

Sorun nedir hocam. Bana pm atabilrisin

aynısı bendede var ben ne yapim şimdi muslera hocama ulaşmak lazım o insaflıdır burdaki modlar acımadan basıyor banı :) Adsensede YtParada Youtube Da kimse sevmiyor bizi :)

dün 4 adet kanalım ve ana mailim hack yedi onlarla uğraşırken birde sattığım kanal geri alınmış diye başlık açılmış. o kişi bile online değil şuan pm de atamıyorum gelsin aldığım parayı geri vereyim ona. 35-40 tl için karakterizlik yapacak bir insan değilim. olacağım kadar zaten mağdur duruma düştüm şluan birde bu insanla uğraşıcam.

aynısı bendede var ben ne yapim şimdi muslera hocama ulaşmak lazım o insaflıdır burdaki modlar acımadan basıyor banı :) Adsensede YtParada Youtube Da kimse sevmiyor bizi :)

Sizin sorununuz ne dostum onu yazsana ?

---------- Mesaj saat 12:14:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:13:36 civarında gönderildi. ----------

dün 4 adet kanalım ve ana mailim hack yedi onlarla uğraşırken birde sattığım kanal geri alınmış diye başlık açılmış. o kişi bile online değil şuan pm de atamıyorum gelsin aldığım parayı geri vereyim ona. 35-40 tl için karakterizlik yapacak bir insan değilim. olacağım kadar zaten mağdur duruma düştüm şluan birde bu insanla uğraşıcam.

Arkadaş gelince pm at iletişime geç aranızdaki sorunu çözün. Sonra bana dönüş yapın eski nickinizin banını kaldırırız.

Burada ki modlar mı insaflı değil :) ? Sen burada ki modlar kadar cana yakın Mod gördün mü Allah aşkına :)

Burada ki modlar mı insaflı değil :) ? Sen burada ki modlar kadar cana yakın Mod gördün mü Allah aşkına :)

Adam haklı :)

---------- Mesaj saat 12:16:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:15:24 civarında gönderildi. ----------

hocam pm atamıyorum msj sayısıyısı neeniyle skype falan varsa lütfen ekleyin beni.

1 Mesaj daha yazdınız zaman pm açılıcaktır hocam. 5+ Mesaj gerekli

hepsi değil canım 1 tane var oda bende kalsın yoksa modlarımız hep iyi hep tarafsız insanlar :):):)

---------- Mesaj saat 12:21:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:11 civarında gönderildi. ----------

Adam haklı :)

---------- Mesaj saat 12:16:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:15:24 civarında gönderildi. ----------

1 Mesaj daha yazdınız zaman pm açılıcaktır hocam. 5+ Mesaj gerekli

hocam siz kesinlikle değilsiniz sizi seviyorum hep insanlarla ilgilenip hep iki tarafıda düşünüyorsunuz :)

r10 daki modu görseniz burdaki modlara hasret kalırsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri