Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
indirmenin offlinesi olmayacagindan onlineside biraz garip olur.
indirmenin offlinesi olmayacagindan onlineside biraz garip olur.
[MENTION=22439]maestaso[/MENTION] ya katılıyorumonline indir diye kim aratır ki en azından ben aratmıyorum
![]()
reg parası ederse eder
Demek istedigim arayan kisi ya indir izle yada online izle diye arar iki grubun kitlesi farklidir. Yapilacak proje ya program indirme olacak yada film indirme. Bu durumda online kelimesi neye hizmet edecek onu anlamadim. Yada online bi proje yaptin indir bosta kalacak. Hibrit proje yapilmasi lazim. Bunun disinda iki kelimeden biri bosta kalacak ve site ismi anlamsiz kalir bence.
allahtan fiyat sordum varya
hep aynı muhabbet dönüyor bu forumda
bileni bilmeyini atlıyor
Yalnız arkadaş size domain garip mi değil mi diye sormamış sadece ne kadar eder diye sormuşBurda soru soran sen olduguna gore bilmeyende sen olyorsun arkadasim. Biliyorsan neden soruyorsun. Benim mesajimdan domain para etmez demek istedigimi anlamadiysan o senin meselen. Ama neden para etmezi aciklamak benim hatam neden surekli yardim cabasinda oluyorum anlamiyorum.
Egerki bu domaini etiket seosu niyetiyle istiyorsan ozaman onlineizlefullhd indir gibisinden sacma seylerde is gorur. Ama adam akilli proje icin bu domain para etmez.
allahtan fiyat sordum varya
hep aynı muhabbet dönüyor bu forumda
bileni bilmeyini atlıyor
ne alakası var hocam![]()
Yalnız arkadaş size domain garip mi değil mi diye sormamış sadece ne kadar eder diye sormuş
Fullprogramlarindir varken ekmek çıkmaz o kategoride, adamlar nasıl bir seo yapıyorsa nasıl bir hacklink alıyorsa panjurları indir yazsan onun siteye atıcak
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] hocam web kurnazda takıldın mı hiç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.