Acoustic
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ytozel.com
Umarım çabuk çözülür.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar
online.net ödememizi almadığından dolayı öncesinden başka datacenterdan sunucu siparişi verdik ve sipariş bugün ihtibari ile elimize ulaştı.şuan için ordaki verilerinizi kurtarmaya çalışıyoruz.ondan dolayı sizden bekleminizi rica ediyoruz. ben beklemem diyenler siteden ticket atarak yeni vds kurulumlarını talep etsinler.
İyi Çalışmalar.
Merhaba
Hayır dosyalarınız tehlikede değil çünkü ana sunucu şifrelerini sadece ben biliyorum onun için direk format atarlar makinaya sadece ordaki verilerinizi kurtarmaya çalışyorum .
İyi Çalışmalar.
IP ler geldi mi?Merhaba Arkadaşlar
online.net vds ler hakkında bilgi gönderdik onlardan haber bekliyoruz.ovh sunucmuz geldi bu gece içinde online.net den yedeklerimiz alabilrsek en kısa süre açacagız vdsleri. vdsleri alamazsak yeni kurulum yapıp herkese yeni bilgileriniz gönderecez.
İyi Çalışmalar
Merhaba Arkadaşlar
online.net ödememizi almadığından dolayı öncesinden başka datacenterdan sunucu siparişi verdik ve sipariş bugün ihtibari ile elimize ulaştı.şuan için ordaki verilerinizi kurtarmaya çalışıyoruz.ondan dolayı sizden bekleminizi rica ediyoruz. ben beklemem diyenler siteden ticket atarak yeni vds kurulumlarını talep etsinler.
İyi Çalışmalar.
Merhaba Arkadaşlar
online.net cevap vermemekte kararlı gibi duruyor. şuanda ingiltereden sipariş ettiğimiz sunucu geldi ve kurulumlara başladım sıra ile gidiyorum bu gece herkesin bilgileri gönderilecektir.
İyi Çalışmalar.
Sonunda geldi en yakın zamanda bekliyoruz hocam 15 kanal gidince insanın daha çok video atası geliyor.![]()
Pm atıldı.Merhaba arkadaşlar :
Şuanda çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz tüm vdsleri bir an önce sahiplerine vermek için sizden bir ricamız var..bazı bilgiler lazım bu bilgileri siteden alırızda tek tek ticketlere bakmak lazım malumunuz şuan bize zaman lazım onun için tüm müşterilerimiz rica etsem
[MENTION=2321]avciweb[/MENTION] (mustafa ) arkadaşımıza :
1-adınız-soyadınız
2-Paket 1 Veya Paket 2
şeklinde PM atarmısınız....
[MENTION=1552]Enes[/MENTION] [MENTION=1621]onurlu92[/MENTION] [MENTION=2086]Yigit[/MENTION]
Şimdiden teşekkürler.....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.