online.net

2 Gun once 1-2 saat icinde 10k videoyu indirdim hepsini ayni gece kanallara pay ettim.Botla degil,Youtube upload sayfasindan yuklerim.Fazlasi ile hizli oldugu icin herseyde cabuk oluyor.Beytoda bu tadi yeni yasamaya baslayanlardan kendisi yardimci olsun. :)

bu server olayını öğrenmem gerek sonrada bir gecede 1 milyon video atarım :D

Aynen benimde öğrenmem lazım bu konuda kendimi şuan çok cahil ve bilgisiz hissediyorum biri açıklayıcı kısa ve öz bi anlatım yaparsa mükkemel olur.

Anlayacak birsey yok arkadaslar,serverde vpsde ayni.Yani kullanimi ozellikleri.

Bilgisayariniz neyse,ozellikleri sistemi programlariniz herseyi alayi gorunumu vs bundada ayni..Bilgisayarinizi kullaniyorsaniz bunlarida kullanirsinizki ayni isletim sistemleri ayn iseyler dha bunun anlatacak birseyi yokki.

Nasıl Alcaz Ya Peki Yabancı Site

Ne uğraştırdılar ya almak için hala alamadım, uğraşıyorum :d

Siteye kayit olun.Sonra Paypal adresinizi check ettirin baglayin.Sonrada siparis gecin odeme yapin hepsi bu.

freemake programıyla bütün kanalları çekebilirsiniz.
serkan abinin dediği gibi vps vds server aynı şeyler sadece özellikleri değişiyor.
50 gb hdd ve 1 gb ram internet hızı düşük bir vps ile yapabilecekleriniz sınırlı 200-300 video yüklersiniz toplu halde anca.ama fiyatıda ucuzdur vpsinin

yani özellikler arttıkca fiyat artıyor ama gün içinde yüklüyeceğiniz video sayısıda artıyor

Siteye kayit olun.Sonra Paypal adresinizi check ettirin baglayin.Sonrada siparis gecin odeme yapin hepsi bu.

"Error: Transaction failed. Please use an alternative payment method from the customer's PayPal wallet"

Şu sorunla karşılaşıyorum, araştırdım ama bu sorunu halledebilmiş değilim. Bu sorunu nasıl aşarım bir fikrin var mı abi ?

Sorunu aştım ama nasıl aştım bilmiyorum.

2 Gun once 1-2 saat icinde 10k videoyu indirdim hepsini ayni gece kanallara pay ettim.Botla degil,Youtube upload sayfasindan yuklerim.Fazlasi ile hizli oldugu icin herseyde cabuk oluyor.Beytoda bu tadi yeni yasamaya baslayanlardan kendisi yardimci olsun. :)

hocam youtube upload sayfasından tek tek mi yüklüyorsunuz ?

tek tek 6 ayını alır 10k video :D video yükleme butonuna tıkladıgında girdiğin dosyanın içindeki videoları ctrl+a yaparak hepsini seçersin yükler

tek tek 6 ayını alır 10k video :D video yükleme butonuna tıkladıgında girdiğin dosyanın içindeki videoları ctrl+a yaparak hepsini seçersin yükler

Hocam peki anahtar kelime açıklamaları sonradan mı giriyorsunuz? Sİstem iyimiş saniyede indir saniyede yükle :)

bundan almak lazim kazancimizi kat ve kat arttiracaktir eminim :)

Hocam peki anahtar kelime açıklamaları sonradan mı giriyorsunuz? Sİstem iyimiş saniyede indir saniyede yükle :)

bu iş kanal kopyalama işi.sürümden kazanmak bir kanala 1k video atıp bırakıyosun kimse etiket ve açıklamayla tek tek uğraşmaz.varsayılanlara kategorine göre etiket ve açıklama girersin hepsini aynı yapar

Aldıktan sonra yapmamız gerekenleri söylerseniz memnun kalırım. Hayırlı olsun şimdiden :D

Öncelikle Paypal hesabınızın ve hesabınızdaki mailin ve kredi kartınızın onaylı olması gerekiyor. Ayrıca Paypal'deki ödeme birimini Euro'ya çevirmeniz gerekiyor. Ben yeni bir Paypal kullanıcısıyım biraz sıkıntı yaşadım. Paypal'i siteye tanıttıktan sonra kolayca sipariş verebiliyorsunuz.

Öncelikle Paypal hesabınızın ve hesabınızdaki mailin ve kredi kartınızın onaylı olması gerekiyor. Ben yeni bir Paypal kullanıcısıyım biraz sıkıntı yaşadım. Paypal'i siteye tanıttıktan sonra kolayca sipariş verebiliyorsunuz.

normal bakiye varsa içinde yani olmuyor mu ? illa kart onaylı olcak yani ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri