onOne Perfect Effects 8 (Ücretsiz) Sınırlı bir süre için

• Kullanıcı By.Solver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

By.Solver

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar facebook'da G.F.K sayfasında üyeyim denk geldi bir an belki işine yarıyan arkadaşım çıkar diyerek alıntıyı paylaşıyorum yarın son sanırsam..

""Lightroom ve Photoshop gibi programlara hazır fotoğraf efektleri üreten Onone software’den güzel bir haber var. Ancak elinizi çabuk tutun. Yarına kadar Perfect Effects 8 programına bedavaya sahip olabilirsiniz. Normal satış fiyatı 99$.

Eğer bir fotoğraf editörünüz yoksa da üzülmeyin, program kendi başına da kullanılabiliyor.
Tek yapmanız gereken linke girip get started’a tıklamak.""

Perfect Effects 8 Offer – onOne Software

Bu arada ram ihtiyacı biraz fazla olduğu söylentisi var ama 4 gb ram'de gine sorunsuz kullanabiln varmış umarım işinizi görür iyi forumlar :)

Not :
ilk aldığım kaynakta dikkatimden kaçanlar şuan başka bir yerde ve sitesinde gördüm not düşülmüş

Bir önceki kaynak sitede bu tarz bir bilgi görmemiştim yeni fark ettim bendede sorun olmamıştı win7 var diye

Windows 7 ve üstü olmayan indirmesin lütfen bunu başta belirmedim ilk aldığım kaynaktada görmmiştim böyle birşey win 7 altı kullanıpta indiren varsa kusuruma bakmasın
sistem gereksinimleri yüksek istiyor diye

Not: Program sadece 64 bit işletim sistemli Windows 7/8 ve ya MacOs X 10.7 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır.

paylaşım için teşekkürler, download ekranında istenen sistem gereksinimi olarak 8gb ram ve 64bit işletim sistemi gerekir yazıyor hey maşallah, cod ghost bile 6gb ram istemişti :D

Rica ederim hocam umarım işinize yarar:) geçerli bir süre içindi halen devam ediyormu bilmiyorum ama ram'i biraz fazla istiyor doğru baya fazla hemde :D

sanırım halen ücretsiz tam olarak photosoptan üsttünmü biraz daha açarmısınız ne iş yapar ne yapar :)

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] çok teşekkür ederim.

paylaşım için teşekkürler, download ekranında istenen sistem gereksinimi olarak 8gb ram ve 64bit işletim sistemi gerekir yazıyor hey maşallah, cod ghost bile 6gb ram istemişti :D

tşkkürler indiriyorum

sanırım halen ücretsiz tam olarak photosoptan üsttünmü biraz daha açarmısınız ne iş yapar ne yapar :)

Perfect Effect 8 / 99$ Değerinde Ücretsiz Lisans (28 Ocak Son Gün)

Hocam bir önceki kaynak sitede bu tarz bir bilgi görmemiştim yeni fark ettim bendede sorun olmamıştı win7 var diye
Windows 7 ve üstü olmayan indirmesin lütfen bunu başta belirmedim ilk aldığım kaynaktada görmmiştim böyle birşey win 7 altı kullanıpta indiren varsa kusuruma bakmasın

Not: Program sadece 64 bit işletim sistemli Windows 7/8 ve ya MacOs X 10.7 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır.

eğitimler
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbj4MBPcVWiUcA7CW3QfvSVldh0_4OB3o

Perfect Effect 8 / 99$ Değerinde Ücretsiz Lisans (28 Ocak Son Gün)

Hocam bir önceki kaynak sitede bu tarz bir bilgi görmemiştim yeni fark ettim bendede sorun olmamıştı win7 var diye

eğitimler
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbj4MBPcVWiUcA7CW3QfvSVldh0_4OB3o

az önce ücretsiz aldım :) benim gözlermi bozuldu süre devam ediyo dimi başımıza bir şey gelmesin :rolleyes:

Aldım çokta isime yarayacak lisans maile geliyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri