Önsipariş : Viral Video sitesi ile bolca Adsense kazanabilme imkanı

marcareklam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Otobot sistemimden sonra farklı bir hizmetle karşınızdayım .

DEMO

Biliyorsunuz ki Viral İçerikler Facebook - Twitter gibi ortamlarda yüzlerce - binlerce ve yüzbinlerce paylaşım alıyor ...

Ve bu siteler dünya hit alıyor , bildiğim kadarıyla da güzel de gelir elde ediyorlar.

Sizlere hizmetini vermek istediğim konu viral video sitesi hazırlamak olucak.

En çekici özellikleri ;

- Custom Video Player Özelliği ekleyeceğim ve videoları izleyen kişi bunların kesinlikle YOUTUBE VİDEOSU OLDUĞUNU ANLAMAYACAK ! Sanki sitenize ait bir videoymuş gibi duracak!

- Videoların altına büyükçe Facebook ve Twitter paylaşma butonları ekleyeceğim ve buda izleyen kişileri PAYLAŞMAYA TEŞVİK EDİCEK !

- Kullanacağım tema tasarım ağırlıklı DEĞİL yazı ve beyaz fon ağırlıklı olacağı için ADSENSE reklamları mavi yazılarıyla sitenin parçası gibi duracak ve daha çok tıklama alıcak . Yani tema tamamen Adsense uyumlu tema olucak .

- Sitenin geri kalanı standart özellikleri taşıyan şık , kolay kullanılır ve her sitede bulunan özelikleri taşıyan bir temadan oluşmaktadır .

Ne yapmanız gerekir ?
Tabiki de emek vericeksiniz . Çalışacaksınız güzel içerikleri olan bir site oluşturacaksınız ki izlenilsin , vakit geçirilsin , paylaşılsın .

Viral içerik hazırlarken birazcıkta abartı yeteneğiniz veya ilgi çekici başlık koyma yeteneğiniz olması lazım ! Bu olmazsa olmaz bir durum viral sitelerde ...

1- İçerik buluyorsunuz ;

Örneğin ; Videoda adam sörf yaparken yanından sörfe köpek balığı geçiyor .

Atacağınız başlıklar ;
- Sörf yaparken bakın adamın başına neler geliyor!
- Köpekbalığı az kalsın sörf yapan adamı yakalıyordu !
- Sörf yaparken böyle birşey başınıza gelsin istermisiniz ?
- Sörf yapayım derken neredeyse canından oluyordu !

gibi başlıklar ilgi çeker ve okuyan adamı meraklandırır sizde biliyorsunuzdur artık youtube videolarından ...

2- Siteye ekliyorsunuz ;

Wordpress kullanmasını bilmeyen arkadaşlara anlatacağım yeterince kolay . İçeriğinizi giriyorsunuz bu kadar ...

İçerik bolca oluştuğunda ; facebook sayfalarında reklam verin veya orada burada paylaşımları yapın . Paylaştığınız içerik iyise zaten paylaşım tufanına dönüşecektir ...

Bu şekilde ingilizce çalışırsanız çok daha fazla kazanırsınız . Yani adsense ile iyi paylaşım alan bir günde , günlük 300-500 $ hayal değil çok rahat kazandırır bunuda herkes biliyor .

İHTİYACINIZ OLAN BİR ADET WEB ADSENSE !
Arkadaşlar , viral video sitenize anında reklam eklemeniz için Web Adsense hesabı gerekiyor . Yok ise organik hit almaya başladığında başvuru yapıcaksınız! Onayladığı takdirde reklamlarınızı koyarsınız .

Yoğunluk olursa diye liste yapıyorum ;
1-) tolgafurkan ( 1 adet )
2-) EgE ( 1 adet )
3-)
4-)
5-)
6-)
7-)
8-)
9-)
10-)

Neler yapıyorum ;
- Güzel bir domain buluyoruz beraber domaini alıyoruz .
- Wordpress kuruyorum .
- Lisanslı ve ***** olarak kesinlikle bulamayacağınız elimdeki temayı kuruyorum .
- Custom video player ayarlarını yapıyorum .
- Site içi SEO ayarlarını yapıyorum .
- Sitenizin adına kaliteli logo yapıyorum !
- Webmaster Tools , Alexa , analytics kayıtlarını yapıyorum .
- Google'a indexliyorum ve size teslim ediyorum .

Kısacası olması gereken her türlü işlemi yapıp teslim ediyorum .

2006'dan bu yana web tecrübem var her türlü konuda yardımcı olurum .

Ücretsiz ve KALİTELİ site dışı SEO yapmanız için bir teknikte göstereceğim .

1 senelik Domain + Sunucu ve hizmetim dahil 159 tl dir .

Uğraştığınızda çok çok iyi kazanacağınızı temin edebilirim arkadaşlar .

Son düzenleme:
Keşke bir de örnek demo tema koysaydın. Birde facebook çok fazla bu tarz siteleri spama alıyor onun için fiyatı biraz daha makul duruma getirmelisin. Spama girdikten sonra da sunucu hiçbir işe yaramayacağından sunucu fikrine sıcak bakmıyorum. Ayrıca facebook gibi sosyal medya sitelerinde kullanabileceğimiz siteler için seo gereksiz çünkü ömürleri genelde kısa oluyor. Zaten hiti de sadece oradan alacağı için seo ya da temel wp ayarları zaman kaybından öte gitmiyor.

Konuyu baltalayıcı yorum olarak görme sadece daha çok satış yapabilmen için fiyatı biraz daha geri çekmelisin ve sunucu seo gibi ektra özelliklerden arınmış fiyat vermelisin en azından farklı seçenek olarak sunabilirsin. Benim şuana kadar facebook üzerinden yaklaşık 30 sitem spama girdi ve şimdiye kadar düzelene denk gelmedim. Ekip olarak çalıştığımız dönemde toplamda 100den fazla site çöpe gitti. Ama sadece adsense tema olarak satış yaparsan bende değerlendirmek isterim. Hayırlı satışlar...

örnek site görebilirmiyiz ..
kolay gelsin

Demoları PM olarak gönderiyorum .

Keşke bir de örnek demo tema koysaydın. Birde facebook çok fazla bu tarz siteleri spama alıyor onun için fiyatı biraz daha makul duruma getirmelisin. Spama girdikten sonra da sunucu hiçbir işe yaramayacağından sunucu fikrine sıcak bakmıyorum. Ayrıca facebook gibi sosyal medya sitelerinde kullanabileceğimiz siteler için seo gereksiz çünkü ömürleri genelde kısa oluyor. Zaten hiti de sadece oradan alacağı için seo ya da temel wp ayarları zaman kaybından öte gitmiyor.

Konuyu baltalayıcı yorum olarak görme sadece daha çok satış yapabilmen için fiyatı biraz daha geri çekmelisin ve sunucu seo gibi ektra özelliklerden arınmış fiyat vermelisin en azından farklı seçenek olarak sunabilirsin. Benim şuana kadar facebook üzerinden yaklaşık 30 sitem spama girdi ve şimdiye kadar düzelene denk gelmedim. Ekip olarak çalıştığımız dönemde toplamda 100den fazla site çöpe gitti. Ama sadece adsense tema olarak satış yaparsan bende değerlendirmek isterim. Hayırlı satışlar...

Demoları PM olarak gönderiyorum .

Hocam düzenli-düzgün ve manuel içerik girdiğinizde mümkünatı yok Google sizi spama almaz . Siz biryerlerde yanlış yapmışsınız . 2006'dan beri Google'un her türlü güncellemesini ve indexleme biçimini takip ettim , halada ediyorum . Website üzerinde Youtube'da yapılanlar gibi spam çalışmalar fayda etmiyor .

- Fiyat makul çünkü sadece Domain 25 tl senelik . Aldığım temanın lisansı 48 $ . Ben multi kullanım yapsamda tek başına almak isteseniz o kadar ödeyeceksiniz.

- Wordpress'i yeni kurmayı öğrenmiş kişiler bedava fiyatlara yapıyor . Ben çalışmıyorum hocam 10 senelik tecrübem var artı kaliteli iş çıkarıyorum . Hizmet ve masraflar için çok büyük fiyat değil . Bu tür viral sitelerin kazancı için zaten hiç değil .

Hocam düzenli-düzgün ve manuel içerik girdiğinizde mümkünatı yok Google sizi spama almaz . Siz biryerlerde yanlış yapmışsınız . 2006'dan beri Google'un her türlü güncellemesini ve indexleme biçimini takip ettim , halada ediyorum . Website üzerinde Youtube'da yapılanlar gibi spam çalışmalar fayda etmiyor .

- Fiyat makul çünkü sadece Domain 25 tl senelik . Aldığım temanın lisansı 48 $ . Ben multi kullanım yapsamda tek başına almak isteseniz o kadar ödeyeceksiniz.

- Wordpress'i yeni kurmayı öğrenmiş kişiler bedava fiyatlara yapıyor . Ben çalışmıyorum hocam 10 senelik tecrübem var artı kaliteli iş çıkarıyorum . Hizmet ve masraflar için çok büyük fiyat değil . Bu tür viral sitelerin kazancı için zaten hiç değil .

Hocam sanırım yazdıklarımı tam okumadınız. Spama alan google değil facebooktur. Google olarak bakarsak belli kelimelerde seo ya da wp ayarlarını yapmaksızın birkaç sitem aramalarda ilk sırada ama bana faydası yok. Video siteleri artık facebook ve youtube üzerinden döndüğü için ya sosyal medya ile hiti çekeceksiniz ya da ücretli bu işi yapanlarla anlaşacaksınız. Yaklaşık 12 senedir bende bu işlerle meşgulüm ve belli zaman dilimlerinde çok iyi hitlerde yakaladım ancak bunlar hiçbir zaman kalıcı bir hit olmadı şu şartlarda olamazda. Bugün hepimiz yt işi ile uğraşıyoruz ve burada olduğu gibi facebookta da sıkıntılar var ve giderek artıyor. Bunları baz almanızı tavsiye ettim sadece. Tekrar ediyorum kesinlikle baltalayıcı bir yorum değil benimkisi.

Örnek site görebilir miyim
teşekkürler..

Hocam sanırım yazdıklarımı tam okumadınız. Spama alan google değil facebooktur. Google olarak bakarsak belli kelimelerde seo ya da wp ayarlarını yapmaksızın birkaç sitem aramalarda ilk sırada ama bana faydası yok. Video siteleri artık facebook ve youtube üzerinden döndüğü için ya sosyal medya ile hiti çekeceksiniz ya da ücretli bu işi yapanlarla anlaşacaksınız. Yaklaşık 12 senedir bende bu işlerle meşgulüm ve belli zaman dilimlerinde çok iyi hitlerde yakaladım ancak bunlar hiçbir zaman kalıcı bir hit olmadı şu şartlarda olamazda. Bugün hepimiz yt işi ile uğraşıyoruz ve burada olduğu gibi facebookta da sıkıntılar var ve giderek artıyor. Bunları baz almanızı tavsiye ettim sadece. Tekrar ediyorum kesinlikle baltalayıcı bir yorum değil benimkisi.

Anladım hocam . Tecrübenizi paylaşıyorsunuz bilmeyen arkadaşlar için .

Dün facebook'ta denk geldim böyle bir siteye sörf yapan kişinin yanından katil balina geçen video paylaşmış siteye girdim baktım , sonrasında bu fikir aklıma geldi . Hala devam ettirebilenler var sanırım . Bende dediğinizi baltalamıyorum buda benim tecrübem :)

Anladım hocam . Tecrübenizi paylaşıyorsunuz bilmeyen arkadaşlar için .

Dün facebook'ta denk geldim böyle bir siteye sörf yapan kişinin yanından katil balina geçen video paylaşmış siteye girdim baktım , sonrasında bu fikir aklıma geldi . Hala devam ettirebilenler var sanırım . Bende dediğinizi baltalamıyorum buda benim tecrübem :)

Yok bende kısmen devam ediyorum ancak o eski hitleri de özlemiyor değilim. Nerde o anlık 2-3k hitler :D

örnek site pm alabilirmiyim nasıl bir site olacak kestiremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri