Openvds.com Almanya Lokasyon UP/DOWN Sunucu 6 TL'Den Başlayan Fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu portlarında ki iyleştirme devam ediyor, hazır olduğu zaman son 3 denemeyide teslim edeceğiz bekleyen siparişleride hazırlamaya başlıyacağız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hocam paypalınız varsa 12 tl olandan bir tane ayarlayın pm geçin ödmenizi yollayayım.

hizmetten memnun değilim. Paramın iade edilmesini istiyorum.
Kaç saattir vds me giriş yapamıyorum...

hocam merhaba, yukarıda da belirtmiştik durumu tekrardan belirteyim.
Hat hızımızda sorun vardır Data Centere ulaştık son düzeltmeleri yapıyorlarmış.
Ayrıca Mailde atmıştık herkese, hizmet alamadığınız süreler ek olarak verilecektir diye.

hangi şirketden satın aldınız serveri ?

iade istiyorsaniz hemen sagliyim ticket atarsaniz sistemden hemen iade islemini gerceklestirim gerekli bilgiyi maildede verdim isteyene iade saglanicaktir sorun degil benim 5 adet sahsi sunucum ayni durumda suanda

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 20:36:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:50 civarında gönderildi. ----------

hangi şirketden satın aldınız serveri ?

Alman Firması hocam, Sıfır makina da böyle bir şey çıkması tuhaf.
100 mb hız alıyorduk portta sorun vardı şuan hala düzeltiyorlar bizde mecburen beklemedeyiz

hocam 1 saat oldu iade ticketi atalı. Geri dönüş yok?

hocam bunlardan başka işletim sistemi yükleyemiyormuyuz.

Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
OpenSUSE 13.1

Ubuntu 13.10
Ubuntu 13.10

Hele şükür hocam. Geldi.

iade işlemi yapılmıştır.

http://i.hizliresim.com/xAaP5L.jpg

---------- Mesaj saat 22:54:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:52:58 civarında gönderildi. ----------

hocam bunlardan başka işletim sistemi yükleyemiyormuyuz.

Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
OpenSUSE 13.1

Ubuntu 13.10
Ubuntu 13.10

istediğiniz işletim sistemini sölerseniz yardımcı olmaya çalışırım ama şuan için sipariş almıyoruz yaşadığımız sorunun düzelmesini beklemedeyiz düzeldikden sonra sipariş almaya başlıyacaz kimse mağdur olmasın diye

deneme süresi alabilme gibi şansımız varmı sisteminiz çok iyi haftalık farklı sunuculardan girerek otomatik farklı ıp den girmiş oluyoruz yanlış bilmiyosam :)

deneme süresi alabilme gibi şansımız varmı sisteminiz çok iyi haftalık farklı sunuculardan girerek otomatik farklı ıp den girmiş oluyoruz yanlış bilmiyosam :)

Şuan internet hızında bir sorun olduğu için dc yetkilileri sorunu çözmekle meşkuller o yüzden satış ve deneme süreleri şuan için durmuş durumda kimse mağdur olmasın diye satış yapmıyoruz kısa süreli sorun düzeldikden sonra 24 saat deneme imkanı ve saşlarımız başlıyacak haftalık aldığınızda dilerseniz her yenilemede yeni ip isteye bilirsiniz elimizde boşda ip olduğu sürece yeni ip verile bilir dilerseniz aynı ip ile devam ede bilirsiniz.

Şuan internet hızında bir sorun olduğu için dc yetkilileri sorunu çözmekle meşkuller o yüzden satış ve deneme süreleri şuan için durmuş durumda kimse mağdur olmasın diye satış yapmıyoruz kısa süreli sorun düzeldikden sonra 24 saat deneme imkanı ve saşlarımız başlıyacak haftalık aldığınızda dilerseniz her yenilemede yeni ip isteye bilirsiniz elimizde boşda ip olduğu sürece yeni ip verile bilir dilerseniz aynı ip ile devam ede bilirsiniz.

teşekkürler ilginiz için deneme süresini zaten yarın kullanamam sınav var öğleden sonra belki teşekkürler

teşekkürler ilginiz için deneme süresini zaten yarın kullanamam sınav var öğleden sonra belki teşekkürler

Sizde sağolun Sınavda başarılar dilerim.

---------- Mesaj saat 23:50:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:49:11 civarında gönderildi. ----------

Datacenter dan gelen bilgiye göre şuanda vds leri aça bilceğimiz yönünde büyük ihtimal Pazartesi gününe kadarda internet hızı tamamen düzelmiş olacaktır.

Deneme Vds ler Gündüzleri sabah 9 dan akşam 5 e arası verilmektedir.

---------- Mesaj saat 00:16:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:13 civarında gönderildi. ----------

Az önce idm ile yaptığım dosya indirme hızı

wzXDg4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri