Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam paypalınız varsa 12 tl olandan bir tane ayarlayın pm geçin ödmenizi yollayayım.
hizmetten memnun değilim. Paramın iade edilmesini istiyorum.
Kaç saattir vds me giriş yapamıyorum...
hizmetten memnun değilim. Paramın iade edilmesini istiyorum.
Kaç saattir vds me giriş yapamıyorum...
hangi şirketden satın aldınız serveri ?
hocam 1 saat oldu iade ticketi atalı. Geri dönüş yok?
linke bakarmısın hocam
http://i.hizliresim.com/x0dAVD.jpg
ben bir ticket göremedim sana yazdığımdan beri bu asyfa açık her 5 dk da bir yeniliyorum ama ticket gelmedi.
Hele şükür hocam. Geldi.
hocam bunlardan başka işletim sistemi yükleyemiyormuyuz.
Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
OpenSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
Ubuntu 13.10
deneme süresi alabilme gibi şansımız varmı sisteminiz çok iyi haftalık farklı sunuculardan girerek otomatik farklı ıp den girmiş oluyoruz yanlış bilmiyosam![]()
Şuan internet hızında bir sorun olduğu için dc yetkilileri sorunu çözmekle meşkuller o yüzden satış ve deneme süreleri şuan için durmuş durumda kimse mağdur olmasın diye satış yapmıyoruz kısa süreli sorun düzeldikden sonra 24 saat deneme imkanı ve saşlarımız başlıyacak haftalık aldığınızda dilerseniz her yenilemede yeni ip isteye bilirsiniz elimizde boşda ip olduğu sürece yeni ip verile bilir dilerseniz aynı ip ile devam ede bilirsiniz.
teşekkürler ilginiz için deneme süresini zaten yarın kullanamam sınav var öğleden sonra belki teşekkürler
hocam ben mutlaka istiyorum düzelince pm at
selamlar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.