Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Twitch Platformundaki Yayıncıların Anları
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 Ocak 2018
Abone Sayisi : 2024
izlenim Sayisi : 1.676.441
Kanalinizda UYARI Varmi : Almadı Yok.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Başvuru inceleniyor.
Kanal Satis Fiyatiniz : 350TL Son Fiyat ve takas vardır.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal hakkında alıcı aldıktan sonra her türlü yardımı yapacağıma kullanması gerektiği programları ve ne tür videolar atması gerektiğini anlatacağım yardımcı olacağıma söz veriyorum. Zamanım olmadığı için ve ihtiyaçtan satılıktır.
Herkesin yapabileceği bir şey olduğunu düşünüyorum telif gibi bir durum yok üstüne bir de edit yapabiliyorsanız kendinize güveniyorsanız gerçekten çok değerlenirsiniz PM atarsanız detaylı konuşabiliriz her türlü soruya açığım.
Videoda telif gözüküyor o şarkıdan gelen bir şey telif yeme gibi bir durumunuz yok arkadaşlar sanırım daha önce bu tarz videolar ile karşılaşmadınız.
Konu Hakkında bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa sevinirim.

Açıklamayı da okursanız zamanım olmadığı için kanala video atamıyorum yani ilgilenemiyorum bu yüzden satıyorum.
Kanal Kategorisi : Twitch Platformundaki Yayıncıların Anları
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 Ocak 2018
Abone Sayisi : 2024
izlenim Sayisi : 1.676.441
Kanalinizda UYARI Varmi : Almadı Yok.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Başvuru inceleniyor.
Kanal Satis Fiyatiniz : 350TL Son Fiyat ve takas vardır.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal hakkında alıcı aldıktan sonra her türlü yardımı yapacağıma kullanması gerektiği programları ve ne tür videolar atması gerektiğini anlatacağım yardımcı olacağıma söz veriyorum. Zamanım olmadığı için ve ihtiyaçtan satılıktır.
Herkesin yapabileceği bir şey olduğunu düşünüyorum telif gibi bir durum yok üstüne bir de edit yapabiliyorsanız kendinize güveniyorsanız gerçekten çok değerlenirsiniz PM atarsanız detaylı konuşabiliriz her türlü soruya açığım.
Videoda telif gözüküyor o şarkıdan gelen bir şey telif yeme gibi bir durumunuz yok arkadaşlar sanırım daha önce bu tarz videolar ile karşılaşmadınız.
Konu Hakkında bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa sevinirim.
Açıklamayı da okursanız zamanım olmadığı için kanala video atamıyorum yani ilgilenemiyorum bu yüzden satıyorum.
Son düzenleme: