Organik abone artırımı.

• Kullanıcı wifileno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

wifileno

Kayıtlı Üye
Bugün denedim, video için programlamada ek açıklamanın kapama çarpısını abone ol bölgesine yakın tutarsanız ve ek açıklamayı 30 sn den sonra videonun sonuna kadar, abone olma filigranınıda tüm video derseniz, kullanıcı birazda büyük olan ek açıklamadan kurtulmak için bir şekilde abone ol butonuna tıklıyor.Toplam deneme süresi 8 saat, Programlanan video sayısı 80, 8 saatlik hit 36000, kazanılan abone sayısı 37. 10 tanesi normal abone olan dersek, tekniğin kazandırdığı abone sayısı 27.
Abone sıkıntısı çekenler denesinler. Denemekten zarar gelmez.

Kanalınızın kategorisi sabit ise , Videonun başına ve sonuna Kanalımıza Abone Olunuz açıklamasını rahatsız etmeyecek bi şekilde yazarsanız zaten bu bahsi geçen abone sayısını rahatlıkla elde edebilirsiniz .

Bi Günde 500 Abone geldigini bilirim .
Tabiki sizin bu taktikte işe yaramıyor degil tabiki işe yarar :)

вαттυѕαу;99835' Alıntı:
Kanalınızın kategorisi sabit ise , Videonun başına ve sonuna Kanalımıza Abone Olunuz açıklamasını rahatsız etmeyecek bi şekilde yazarsanız zaten bu bahsi geçen abone sayısını rahatlıkla elde edebilirsiniz .

Maaşallah, kaç gösterimde o aboneye ulaşıldı. 500 Çok yüksek rakam. Ben ricayla rucayla günlük on onbeş abone kazanabiliyordum. Bu şekilde biraz olsun arttı.

вαттυѕαу;99835' Alıntı:

bende müzik kanalı ve iyi gidiyor. ama rahatsız etmemek için ve video görüntüsünü bozmamak için eklemedim. fligran ekledim hoş bi şekilde kanal ismi vevo daki gibi. inş abone olurlar ama çok az geliyor abone. başka abone kasma felan ne yapmak olur?

Maaşallah, kaç gösterimde o aboneye ulaşıldı. Çok yüksek rakam.

100 - 150 Bin. Bir videoda .

---------- Mesaj saat 22:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:34 civarında gönderildi. ----------

bende müzik kanalı ve iyi gidiyor. ama rahatsız etmemek için ve video görüntüsünü bozmamak için eklemedim. fligran ekledim hoş bi şekilde kanal ismi vevo daki gibi. inş abone olurlar ama çok az geliyor abone. başka abone kasma felan ne yapmak olur?

O Kadarda düşünmeyin , Videonun sağ üste yada bi yere kırmızı rengi seçerek yazı boyutunu 16 yapın . Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın yazın tamamdır bişi olmaz o kadardan :)

abonelik zor arkadaş. 50 bin e 100 abone oluyor figuranlı gösterimde, ben denemiştim.. ama abonelerın bir faydası oluyormu orasını bılemedim :D aktif insanlar olmaslı o aboneler populer felan, yoksa bir işe yaramıyor aboen.e

вαттυѕαу;99848' Alıntı:

---------- Mesaj saat 22:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:34 civarında gönderildi. ----------

O Kadarda düşünmeyin , Videonun sağ üste yada bi yere kırmızı rengi seçerek yazı boyutunu 16 yapın . Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın yazın tamamdır bişi olmaz o kadardan :)

Teşekkür ederim hocam hit getiren videolara eklerim bir kaç saniye görünür. peki ingilizce güzel ne yazayım? subscribe yetermi? ;) :D

bunlar yapılabilir ama yinede organik ziyaretçi istiyorsam kendi isteğiyle içeriğe gelmesini tercih ederim.google açısından abonelerin kanala tekrar dönüşü de önemli.yine de faydalı tabi içeriğinize güveniyorsanız.

abone çok iyi bişey. mesela video eklersen hemen an haberleri olur tiklarlarsa kaç bin izlenim alırsın. ayrıca 10000 bin üzeri aboneli kanalların özellikleri çok fazla :( az önce 64 videolu bi kanal gördüm iki erkek komedi şeyler felan yayinlayan ama profesyonel tasarimli felan kanaldidi. 940 000 mi ne abonesi vardi :(

yıl olmuş 2014 sen hala buradasın be dostum :D [MENTION=11409]anadolu4511[/MENTION]

:) Mesaj kasma niyetim yoktu.
ytpara.com sitemap a girdim. Her kategorideki ilgi çekici, bana fikir verebilecek, bilgi verebilecek tüm konuları tek tek geziyorum.

yasak ise yorum atmadan da gezerim.

ama hiç anlam veremedim. mesaj kasıyosun diyenlere. mesaj kasmak gibi bir derdim niye olsun. diyelim ki var. üyeliğimden bu yana 13 ay geçmiş. mesaj sayım 90 da mı olur. :)

вαттυѕαу;94664' Alıntı:

Bana neden abone gelmiyor anlamıyorum 500 bin izlenmeye 61 abone şaka gibi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri