Organikmakale adlı şahıs dolandırıcı

Cryme

Yasaklanmış
arkadaşlar link verdi bana ve oraya tıkldım youtube kanal id şifremi ve mail şifremi girdim teamwieverlada pc me baglandı kanalımı resmen caldı allahından bulsun onun peşini bırakmıyacagım

ek açıklama : ama madem calacak düzgün iş yapsın kendi mailimi göstermişim iyiki 2.mail olarak su anda kavustum kanalıma bu gibi şahıslara kimse güvenmesin...

Hata sizde her gördüğünüz sistemde ref olup üyeliklerinizi giriyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız.

ee herkese güvenmeyeceksin.sanal alem sonuçta.

Geçmiş olsun kardeşim ; hata sende ama.Ayrica kanalini çalan kişi o kanaldan kazanç sağlayınca nasıl harcicak bu parayi hiç mi düşünmicek haram diye..yazık

kanıtları koyarsan kişi hakkında gerekli cezalandırma yapılsın... dolandırıcıların bu forumda işi yok gereken yapılsın....

anlamıyorum hiç tanımadıgın adamın linkine kullanıcı adı şifre giriyosun hiç düşünemedin mi çalıcagını belliydi adamın hırsız oldugu .
Bi atasözü var türkiyenin ne denizi ne kerizi eksik olur . lafım sana değil genelleme yaptım geçmiş olsun

Şuraya bir kaç ss koydu arkadaşı banlatalım bu forumda diğer forumlara oranla çok daha helal/haram kavramını bilen insanları dolu.Bu ortamı bozmayalım.

sl m arkadaşlar yeni online oldum yen gördüm mesajları , arkadaşımız otomatk video için API key ve Client ID için yardım istedi ve yardım ettim Team wearver ile nasıl değiştireyim kanalı anlamış değilim.

Hem küfür edip ağır bir suçlama yapacağına özel mesaj atıp konuşabilirdik. ??

---------- Mesaj saat 21:18:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:13:49 civarında gönderildi. ----------

ayıp lan ayıp yaptığın nasıl hemen ulaştın ne yaptın da? insanlık yaramaz sana pm bilgi isteyeceğine yapıştır sistemi 15 kişi denedi onlar yazsın çalınan varmı ?

5 kanalım var 1 sitem 250 yazarım var hangisi parasını alalamış dolandırmışıım çıksınm erkek gibi, ayıp ....

sl m arkadaşlar yeni online oldum yen gördüm mesajları , arkadaşımız otomatk video için API key ve Client ID için yardım istedi ve yardım ettim Team wearver ile nasıl değiştireyim kanalı anlamış değilim.

Hem küfür edip ağır bir suçlama yapacağına özel mesaj atıp konuşabilirdik. ??

---------- Mesaj saat 21:18:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:13:49 civarında gönderildi. ----------

ayıp lan ayıp yaptığın nasıl hemen ulaştın ne yaptın da? insanlık yaramaz sana pm bilgi isteyeceğine yapıştır sistemi 15 kişi denedi onlar yazsın çalınan varmı ?

5 kanalım var 1 sitem 250 yazarım var hangisi parasını alalamış dolandırmışıım çıksınm erkek gibi, ayıp ....
Biraz daha sakin bir dille sorunu cozmeye acikliga kavusturmaya calisalim arkadaslar.Sonuc ortaya cikinca gerekenler yapilir yanlsilar duzeltilir.Lutfen sakin olalim.

insanlara suç atmak kolay senin kanalı çalsam 2.doğrulama yapar bu forumdada bir daha takılmazdım ben erkek gibi buradayım varsa dolandırılan yazsın!!!

Ben bu şifre ve link meselesini merak ettim burada neden başkalarının bilgilerini alıyorsunuz.

2 tarafı dınlemeden hüküm verilmemeli...
Ayrıca konu acan arkadasıma hitaben siz neden sifrenizi mailinizi paylasırsınız? Size özel olan bırsey paylasılmaz her ne olursa olsun..
organikmakalenin dediği gibi calıstıgı arkadaslar varsa konuya girip herhangi bir sorun olmadıgını soleyebilirler kendi hesaplarında

Organikmakale şuanlık telaşlı ve saygısız konuştuğun için 1-0 yenik başladın şahsen bu konuşmalar şüphe uyandırdı bende

Arkadaşlar ben bu arkadaşa özelden tw id şifre attım ve pc basından kalktım geldiğimde bu benım youtube hesabıma kendisi girmişti şifreyi nerden buldu ? bu sekilde cıkıs yaptıgımda daha giremedim ama sonunda kavustum kanıt isteyenlere nasıl kanıt gösterim yol gösterin ?

Arkadaşlar ben bu arkadaşa özelden tw id şifre attım ve pc basından kalktım geldiğimde bu benım youtube hesabıma kendisi girmişti şifreyi nerden buldu ? bu sekilde cıkıs yaptıgımda daha giremedim ama sonunda kavustum kanıt isteyenlere nasıl kanıt gösterim yol gösterin ?

kanıt resim ise burada paylaşın

Kardeşim bak senin hesabını çalsam telefon doğrulaması yapar bir daha hesabına ulaşamazdın (Aptal değil kimse?). insanlık istedin yaptım ben mi dedim sana sen rica ettin gel yap diye? 10 yıldır webmasterim ama senin gibi iftiracı birini görmedim.

---------- Mesaj saat 10:46:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:45:14 civarında gönderildi. ----------

kanıt resim ise burada paylaşın

Broon ile iş yaptık problem var mı ? Broon ?

Kardeşim bak senin hesabını çalsam telefon doğrulaması yapar bir daha hesabına ulaşamazdın (Aptal değil kimse?). insanlık istedin yaptım ben mi dedim sana sen rica ettin gel yap diye? 10 yıldır webmasterim ama senin gibi iftiracı birini görmedim.

---------- Mesaj saat 10:46:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:45:14 civarında gönderildi. ----------

Broon ile iş yaptık problem var mı ? Broon ?

Sisteminde şifrelerimi kullanmıştım bir problem olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri