merhabalar, origami hakkında az çok bilgim var arkadaşlar. ayrıca dil öğrencisi olduğumdan ingilizcemde var, bir blogda kurarsam her videoyu orada anlatıp video çekersem sizce nasıl bir şey elde ederim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вαттυѕαу;394875' Alıntı:Tutar .
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim üstadlarım.bir kaç video görmüştüm YT de böyle özgün bir kanal oluştur zamanla çok iyi izlenim ve kazanç elde edebilirsin.
eğitimim yok fakat böyle işlere yatkınlığım var diyebilirim. ytde gezerken bir origami videosuna rastladım ve kız arkadaşıma ufak kalpli bir kitap ayracı yaptım. videolar gayet hoş geldi kafama yattı bu iş.birde eğitimi falan varsa kendini ilerletirsen kesinlikle tutar
inşallah hocam, yarın ilk işim kırtasiyeye gidip renkli kağıt almak olacakDenemenin sana zararı var mı ki ?
Burada yazacağına kayıtlara başlasan iyi ederininşallah hayırlısı olur
![]()
peki daha önce kazandığınız bir kategori oldu mu hocam? söylemeniz mümkünse söyleyebilir misiniz, kafam çok karışıkkazancı düşük oluyor, daha önce 2 kanalım vardı bu kategoride.
hayranları ve takipçileri ortalamanın altında, bu yüzden bu kategoriye ilk el atanlar zaten işi ***ürmüş durumda.
aynı internet cafeler gibi, ilk açanlar kaymağını yedi...
peki daha önce kazandığınız bir kategori oldu mu hocam? söylemeniz mümkünse söyleyebilir misiniz, kafam çok karışık![]()
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim üstadlarım.
eğitimim yok fakat böyle işlere yatkınlığım var diyebilirim. ytde gezerken bir origami videosuna rastladım ve kız arkadaşıma ufak kalpli bir kitap ayracı yaptım. videolar gayet hoş geldi kafama yattı bu iş.
maalesef bu tip şeylere yeteneğim olduğunu pek söyleyemeyeceğimTek origami ile yetinme.Ben bir kanala denk gelmiştim adam çok farklı şeyler yapmış.Mesela cam bardağın içine renkli kum gibi tozlarla resim çiziyordu,bardağı çevirdikçe manzara resmi geliyordu vs. vs. Ebru yapabilirsin bunların yanında ne bileyim düşünüp araştırdıkça,azim oldukça,emek verince olmayacak şey yok şu hayatta.Yani bunların hepsi bir kanalda karışık yaparsan acayip abonen olur eşittir izlenme eşittir $
haklısınız.. öncelikle kategorimi tekrardan gözden geçireyim, eğer olacak gibiyse söylediğiniz gibi origami videolarını izler, deneyim kazanırımsana tavsiyem yarın kırtasiyeye g itme.youtubede o tip kanallardaki adamları incele.bütün gün incele nasıl hareket ediyorlar videoyu nasıl süslüyorlar bak bi ona göre malzeme toparla![]()
ufo ve roswell kelimelerinden daha önce bir hesabım vardı 4 5 video yüklemiştim, yaklaşık 1 m izlenme yaptım (600 bin eşleşenli video oldu maalesef), 120 tl bıraktı adsenseye de fethullah gülenin bir videosunu yükledikten sonra maalesef samanyolundan dolayı 3. ihtarımı aldım, hesap gitti. öncelikli hedefim 120 tl'yi 200 e çekip vps ve bir bot almak hocam, ama o 80 tlyi nasıl tamamlarım hiçbir fikrim yok..Kimse söylemez yüksek kazandıran kategorileri, ama yeni başlayanların hevesi kırılmasın diye önerdiğim "ufo, roswell" kategorisi var. En kötü botun parasını çıkarır ve cebine bir bot parası da kâr bırakır tek bir kanaldan.
1 gününü ayır hiç video yüklemekle uğraşma, kategori araması keşfi yap. Listele tüm bulduklarını, sonra süzgeçten geçir istatistik tut ve birinde karar kıl kanal açmak için.
Kafanız sürekli çok para kazanmaya odaklandığı için sağlıklı ve yaratıcı düşünemiyorsunuz kategori bulma konusunda. 1 günlüğüne para kazanma fikrini kenara bırakıp dediğimi uygula.
hocam diğer mesajlardan biraz kafam karıştı kategorim konusunda, denemiş olan bir arkadaş daha iyi araştırma yap kategorilerde dedi bakalım.. eğer kafama yatarsa öyle yapacağım, zaten bir kategoriye kendimi verdikten sonra sürekli oradan ilerleyeceğim gibi geliyor haliyle de para kazanma hevesiyle itecektir elbette kurslarayok hocam origami eğitimin olup olmadığını sormadım yani kursu falan varsa kendini daha da ilerletip o şekilde videolar hazırlayabilirsin demek istedim,bence değer.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.