aknur
Yasaklanmış
sen de özenti ol o zaman.Bir baltaya sap olamamaktan iyidir belkide.Bir emeği bu kadar çabuk nasıl karalıyorsunuz aklım almıyor.Kıskançlıktan başka birşey değil.
he gardaş bi baltaya sap olamıyorum ben he
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen de özenti ol o zaman.Bir baltaya sap olamamaktan iyidir belkide.Bir emeği bu kadar çabuk nasıl karalıyorsunuz aklım almıyor.Kıskançlıktan başka birşey değil.
konu yine youtube a gelecek...tüh !!!
o değilde inşallah yotubeden para kazanıyorum sper bir kazanç kapaısı felan demez...
вαттυѕαу;978484' Alıntı:Aynen bende izliyorum bakalım
---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------
Orkunu bekliyoduk , kim çıktıD
hahah youbede vidoeları 700 milyon izlenen dedi oha reklama bak dedim''luçonzo'' çıktı
orkun yalan olmuş anlaşılan
hahah youbede vidoeları 700 milyon izlenen dedi oha reklama bak dedim''luçonzo'' çıktı
orkun yalan olmuş anlaşılan
Çocuğa sandalye kalmadı, iptalmi oldu acaba
Umarım bize zarar verecek açıklamalardan kaçınır Ben çok kazanıyorum sizde kazanıyorsunuz gibisinden İzleyenlerin %10 bu işe girse zaten bu işte yt nin gözünde kara listedeyiz ya işler hepten zorlaştırır yada ülkemızde para kazanma gider Felaket tellallığı yapmış olmayayım Ben sonlardan gelen biriyim yt konusunda ama gerçekten uzman youtuberler diyor Türkiye youtubenın gözünde kara listede diye
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.