Orkun Işıtmak

ilk başlarda pek hoşlanmıyordum kaliteli içerikler üretmeye başladı:)

en çok sevdiğim Türk youtuber'lar arasındadır kendisi. Daha önce bu video'yu izlemiştim tekrar izliyorum. Paylaşım için teşekkürler :)

Reklam olduğu için bir kısmı sanki haberdarmış gibi, onun dışında aşırı parlama durumu yok.

Rol mü gerçek mi bilmem ama harikaaaa bir video olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=CjzqGTeyRIs

Video güzel olmuş belli ki reklam vermişler hepsi rol yapıyor çok belli :D yavaş yavaş türkiye de ki filmciler reklamcılar youtube'ın tv'den daha etkili olduğunu reklam bakımından daha yüksek kapasıteli oldugunu anlyıor orkunun 2k abonesı var 500k daha bugun izlenmiş video 1.5k yı bulur 1 haftaya adamın takipçileri 10-20 yaş araşı 10'da 1'i filme gitse dehşet olur :D

Not : Nedense bu Orkun bana aşırı yapmacık geliyor hani böyle saf saf takılıyor o şekilde kendini sevdiriyor gibime geliyor hiç sevemedim bu çocugu :D :D :D

medeni cesaretini kıskanıyorum valla, güzel video olmuş gülerek izledim hep :D

arkadaşlar,ortamı germeye ve birbirinizi kırmaya hiç gerek yok.herkes,herkesi sevmek zorunda degil.bende sevmem bu adamı ama belliki sevenlerde var sevmeyenlerde.sevenler izlesin,sevmeyenler başka konulara dagılsın lütfen :)

pE7EEq.jpg

Video güzel olmuş belli ki reklam vermişler hepsi rol yapıyor çok belli :D yavaş yavaş türkiye de ki filmciler reklamcılar youtube'ın tv'den daha etkili olduğunu reklam bakımından daha yüksek kapasıteli oldugunu anlyıor orkunun 2k abonesı var 500k daha bugun izlenmiş video 1.5k yı bulur 1 haftaya adamın takipçileri 10-20 yaş araşı 10'da 1'i filme gitse dehşet olur :D

Not : Nedense bu Orkun bana aşırı yapmacık geliyor hani böyle saf saf takılıyor o şekilde kendini sevdiriyor gibime geliyor hiç sevemedim bu çocugu :D :D :D

k ları yanlış kullanıyorsunuz sanırım, 2 m abonesi var :)

Abi bu kadara güzel bir reklam stratejisi ayakta alkışlıyorum tv den yapacakları milyonluk reklamlar yerine kitlenin kendi bünyesinde bulunan bir bir youtuber arkadaş ile en az 600 bin kişiye duyurduklarından şüpehe yok filimi

Türkiye'nin en iyi youtuber'ı tartışmasız...

Çağan IRMAK'ın reklam amaçlı Orkun IŞITMAK ile anlaştığı bir video çekimi olmuş...

Pratik zeka... Hem filminin tanıtımını yapılmış hemde Orkun için malzeme çıkmış...

Sonuç itibariyle iki tarafın da kazançlı çıkacağı kesin...

ben sevmiyorum orkunu takipte etmiyorum ama neden bizim insanımız takdir etmeyi bilmiyor yada öğrenemiyor anlam veremiyorum. bir türlü ben monster notebook'un grafik işlerini yaparken monsterdan da sponsor aldı bu herif burak oyunda ona keza oda aldı hpnin reklamlarına çıktı ortalığa çıktığı günden beri aşağıya çekilmeye çalışılıyor sürekli eleştiriliyor kötüleniyor neden takdir edemiyoruz anlamıyorum...

o kadar ünlünün içinde kaç kişi böyle rahat davranabilir konuşabilir 2 lafı biraraya getirebilir tartışılır yaptığı şeyler yada tarzı bana çok hitap etmese de özgüveninden dolayı tebrik ediyorum bu çocuğu...

youtube işi yapan herkes orkunu desktelemi öncülük ediyor adam resmen tabi bütün bunları yapmasında çok iyi referanslara sahip olmasıda etkili. Yinede çok cesur öz güvenli bi çocuk tebrik ederim

Seversin sevmezsin ayrı birşeyde hakaret etmek ne demek ? mesaj yazarken dikkatli olun arkadaşlar. Eleştiriyle hakaretin ayrımını iyi yapın. Bundan bir kaç sene önce youtube anasayfası klip ve dizilerden geçilmiyordu yabancılardan örnek veriliyordu şimdi bizim youtube ansayfamızda özgün youtuber'larla dolu x'i sevmiyorsan y'yi izle y'yi paylaş ama x'e hakaret etme hepsinin tarzı farklı kitlesi farklı.

Son düzenleme:
Kimse; yok onların haberi vardı yok şöyleydi böyleydi beğenmedim yapamamış dememiş. Bunu diyen gitsene Halil Sezai'nin yanına bakalım sana nasıl davranacak..

Eğlence kategorisine en iyi içerik üreten türk youtuber bence. Bende özellikle izlemiyorum ama kendini sürekli geliştiriyor. İşini severek yapıyor (En önemli kısım). Tebrik ederim kendisini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri