Orkun Işıtmak

Kolay kolay insan karalamayı sevmem ama ülkede fakirlik diz boyu iken açlıktan çocuklar ölürken, yok 2milyara dondurma yemek vs gibi videoların sürekli göze sokulması acaip antipati uyandırıyordu bende, zaten botlarla bi yere geldiğini duymuştum o yüzden gram sevmiyorum başına bişiy gelirsede ki gelebilir, yaptığı alenen suç, hiçte yazık olmuş fln demem

Kordondaki video sanirim 1 haziranda cekilmis. Bende o gece ordaydim, ortami gordum bildigin polislerin arasindan siyrilip basmaneye dogru devam ettim. Hic kimse de bana saldirmadi. 3 kisiydik cevik kuvvetten 5-6 polis montro kapisinda bizi kenari cekip duzgunce eve gitmemizi soyledi. Ne olduysa zaten bu goruntulerden sonra oldu.

Gezi parki eylemi oncelikle heyecan arayan bu cocuklar, sonrasinda ise provokasyon yaratmaya calisanlar tarafindan cok yanlis bir eyleme donusmustur.

Bu arkadasta dikkat edin o siralar heyecan arayan ergen bir bireydir. Yaptigi seyler icin cok buyuk ceza alacagini sanmiyorum

Sent from my HTC One using Tapatalk

3000 TL'ye dondurma ye ve de ki ''sizler için yedim, böyle bir hataya düşmemeniz için''

şöyle insanlara prim yaptirmak yerine, forumda özgün icin emek verip karşılıgını almaya çalışan birsürü insan var.

fakirlik dizboyumu ? arabayı 3 sokak üste parkediyorum ben. trafikdeki 10 milyardan düşük araba sayısı %3-5. neresi fakir. herkes zengin

arkadaş instagramın yorumlarını felan kapatmış. üstüne ört pas etmeye çalışıyor ama nafile :D sen polise küfür et sonra artistlik yapıp video çek paylaş sonrada ortaya çıkınca hemen herşeye telif at, instagramda yorumları kapat. öyle bir dünya yok orkun efendi :(

Eşek herif öldürelim diye bağırıyo birde. Dağdaki teröristten farkı ne bu sülüğün. Alsınlar merkeze öptürsünler herkeze inşallah .

fakirlik dizboyumu ? arabayı 3 sokak üste parkediyorum ben. trafikdeki 10 milyardan düşük araba sayısı %3-5. neresi fakir. herkes zengin

herkes bence zengin değil herkes krediye batık durumda ... ev kredı araba kredi inş patlamazlar

10 milyardan düşük araba sayısı %3-5 diyosunda 10 milyardan düşük araba mı var? Yada sen onlara araba mı diyorsun? 90 küsür model doğana adam 20 bin fiyat çekmiş 20 bin... 10 milyardan düşük araba satan yokki millet alsın? Sizin bu mantıklarla daha çooook ülkeyi dünye ülkesi yaparsınız :D

Videoyu izlerken elim ayağım titredi, polisleri dövebilecekmiş gibi konuşuyor bir de :D 30 kilo adamsın 20 cm kolların var bu neyin özgüveni ya :D aşırı sinirlerim bozuldu.

daha o tek videoyla felan değil alın bütün ifşalarını bulmuş adam

https://www.instagram.com/orkun_ifsa/

utanmadan diyorki gidelim polisleri öldürelim diyor.

bide şu var yok o zamanlar yaşı küçük bilmem ne, orkun 96 lı şuanda 21 yaşında, videoyu yayınladığı yıl 2013. o zamanki yaşı 17. küçükmüşte yapmışta etmişte hiçte küçük değil herkes çocuk oldu. herkes 17 yaşında oldu. daha 17 yaşında polisleri öldürelim, hükümetin bilmemnesine koyduk felan demesi o yaş için küçük felan değil. yalnız bu tv lere felan dizilere girsin fena saf,temiz kalpli rol oynadı. helal olsun

Ben devletin yerınde olsam böyle asker polis düşmanlarını eşşek sudan gelene kadar döverim Asker polis olmasa ananı belleyecekler utanmazın dediklerine bak Böylelerin vatana millete hayrı olmaz

ünal turan gibi olur işte polis yakalayınca ağlanır Bİ EŞŞEKLİK ettim der tmm

tahmini aylık kazancı nedir sizce?

Ne alaka ? En çok kazananların başında geliyor aylık izlenmesi 80 milyona yakın tbm düşüktür 40-50 kuruş bile olsa 40 bin tl yapar.Tabi bir çok reklam aldı sponsor kaynıyor kanal, teknosa gibi birçok büyük şirketlerle reklam bile çekti artık sen hesap et ne kadar kazandığını.Düne kadar ehliyeti yoktu bugün bmw biniyor Tahminimce yt trdeki şu an en çok kazanan kişidir.

Son düzenleme:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz muhabbetine girmek istemiyorum fakat olanlar hiç iç açıcı değil. Youtuber'lardan masum kimseyi göremiyorum. Bilakis bunun gibi niceleri var. İçi seni dışı beni yakar misali.

Azevvel yanımdan geçti orkun yüzü asıktı.. Ciddiyim..

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri