Orkun Işıtmak

Bu neyin kafası ? Alttaki arkadaşların aralarına katıl
https://youtu.be/3S-Udak3prA

Videodakilerin ne yaptığını yaptıklarının kökeninin nerden geldiğini bilmem biliyormusun ? Komik değil komedi malzemesi olarak kullanmayın.Çeçen biri olarak bu videoyu gördükçe sinirleniyorum. Videodaki cehri zikirdir. Yüzyıllardır ruslarla savaşan bir millletin savaş öncesi rusları korkutmak ve savaşa ısınmak için yaptıkları ritüel. Tabi şimdilerde liseliler için komedi malzemesi oldu orası ayrı

herhalde partner firması güzel bir yazı hazırlayıp vermiş buda instagramında paylaşmış 15-16 yaşımdaydım diyor yalancı 96 lı bi kere bu adam benden 1 yaş büyük en kötü ihtimalle 18 olması lazım 4 sene önce gayette bilinci yerindeyken yapmış bunları şöyle büyük bir kanalım olcaktı ki milletle dalga geçer gibi bu metni paylaşmasına izin vermeyecektim

Birbirinize satasip bos yere banlanmayin. Bu mevzunun din ile yakindan uzaktan alakasi yok, bos muhabbete ceviriyosunuz, sonra dalga konusu olunca vay efendim dine hakaret...

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ne saçma sapan yazılar bunlar. Kimse kimseyi sokağa çıkarmıyordu, herkes kendisi çıkıyordu. Bizzat ben kendim de çıktım. Yine olsa yine çıkardım.

Din ile ne alakası var bu durumun ayrıca

Arşivin paylaşılmasını talep ediyorum :) gerçekler tahammülsüzlük tepkisi yazdıkların

Bu neyin kafası ? Alttaki arkadaşların aralarına katıl
https://youtu.be/3S-Udak3prA

Cahilliğinizin tahammülsüzlüğe yansımış hali :))

Ben anya diyorum sen konya.

Kutuplaşmanın geldiği nokta korkunç......Kimsenin,kendi dışında görüşü olanlara tahammülü kalmamış-nefret ediyoruz birbirimizden.....Farkında değiliz ama,tüm Türk düşmanlarının gelmesini istediği yola girmiş haldeyiz....Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim....

Son düzenleme:
Kutuplaşmanın geldiği nokta korkunç......Kimsenin,kendi dışında görüşü olanlara tahammülü kalmamış.....

Sonuna kadar bu cümlelerinize katılıyorum.Bu ülkenin bence en büyük sorunu birbirimize karşı olan inanılmaz nefret ve kutuplaşma.İşte bu yüzden artık bu ülkeden umudum yok.

Kutuplaşmanın geldiği nokta korkunç......Kimsenin,kendi dışında görüşü olanlara tahammülü kalmamış.....Farkında değiliz ama,tüm Türk düşmanlarının gelmesini istediği yola girmiş haldeyiz....Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim....

şuanda solcular sağcılardan, sağcılar solculardan nefret eder hale gelmiş, takım tutar gibi parti tutar hale gelmişiz, Allah sonumuuz hayırlı kılsın inş :(

https://www.youtube.com/watch?v=VUu_QVKu0-I

Vakti olan izlesin ;) demek istediklerimi daha iyi anlamaniz için.

Konu: Mehdi, Mesih ve Deccal
Konuk: Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut, Kral ve Ben programında Ertan Özyiğin'in konuğu.
-" cennetin tanımı dört kavramla anlatılır. Asayiş, Hayâ, bereket ve kanaat"
-"Irak işgali Nabukadnazar'ın İsrail oğullarını Iraktan kovmasının rövanşıdır"
-"Irak işgali bir Babil operasyonudur"
-"Bugünkü İsrail'in amacı 5 nehri içine alan toprakları ele geçirmektir. Bunlar: Nil, Fırat, Dicle, Seyhan, Ceyhan"
-"Matrix adlı filmde kullanılan isimler bu rövanşın kodlarını taşır"
-"İsrail oğullarının Babil'den kovulması Cenab-ı Hak tarafından onlara kesilmiş bir faturadır"
-"2012,Mehdi'yi tam olarak hissedeceğimiz zamandır"
-"Mehdi'nin bir programı vardır, programı da insanları inandırmaktır"
-"İnsanlığın süreci sona doğru giderken Cenab-ı Hak insanların önüne engeller çıkarmıştır. Örneğin "Tufan" büyük dokunuştur"
-"2012'den sonraki zaman bir dokunuştur"
-"Mekke Vadisi insan eliyle iki taşın üst üste konduğu ilk yerdir. Dolayısıyla burası insanoğlu için buluşma noktasıdır."
-"Adem ve Havva'nın dünyadaki buluşma noktası Arafat'tır."
-"Deccaliyet sürecin bozulmasının adıdır"
-"İnsan beyninin yaydığı dalgalar uzaydan dünyanın masmavi görünmesini sağlıyor"

Son düzenleme:
Yorumu atanın şehit çocuğu olduğunu zannetmiyorum.Bu işin diğer acı yanı ise yt de bu olaydan herkes fırsat çıkarmış.İzlenim almak uğruna Orkunun bu olayıyla alakalı millet saçma sapan videolar çekmiş.Bazıları da işte yorumu beğenilsin diye aklına ne gelirse söylüyorlar.

evet doğru büyük ihtimal bu yorumu atan şehit çocugu değildir ama orkunun videosunu gören bir şehit çocugu içinden bunu geçirir.

https://www.youtube.com/watch?v=VUu_QVKu0-I

Vakti olan izlesin ;) demek istediklerimi daha iyi anlamaniz için.

Konu: Mehdi, Mesih ve Deccal
Konuk: Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut, Kral ve Ben programında Ertan Özyiğin'in konuğu.
-" cennetin tanımı dört kavramla anlatılır. Asayiş, Hayâ, bereket ve kanaat"
-"Irak işgali Nabukadnazar'ın İsrail oğullarını Iraktan kovmasının rövanşıdır"
-"Irak işgali bir Babil operasyonudur"
-"Bugünkü İsrail'in amacı 5 nehri içine alan toprakları ele geçirmektir. Bunlar: Nil, Fırat, Dicle, Seyhan, Ceyhan"
-"İsrail oğullarının Babil'den kovulması Cenab-ı Hak tarafından onlara kesilmiş bir faturadır"
-"2012,Mehdi'yi tam olarak hissedeceğimiz zamandır"
-"Mehdi'nin bir programı vardır, programı da insanları inandırmaktır"
-"İnsanlığın süreci sona doğru giderken Cenab-ı Hak insanların önüne engeller çıkarmıştır. Örneğin "Tufan" büyük dokunuştur"
-"2012'den sonraki zaman bir dokunuştur"
-"Mekke Vadisi insan eliyle iki taşın üst üste konduğu ilk yerdir. Dolayısıyla burası insanoğlu için buluşma noktasıdır."
-"Adem ve Havva'nın dünyadaki buluşma noktası Arafat'tır."
-"Deccaliyet sürecin bozulmasının adıdır"
-"İnsan beyninin yaydığı dalgalar uzaydan dünyanın masmavi görünmesini sağlıyor"

hocam bu yazıda bahsedilen kod hangi kod acaba ? Merak ettim şimdi

O kadar kişi Atatürk'e laf yapsın kimse gıkını çıkarmasın olay çok dehşet bir yükselişle yükselen Orkun Işıtmak olunca aman efendim neymiş polise küfür etmiş . Benim babamda polise küfür etti ama küfür ettiği polis(ler) açığa alındı ve ülkenin ta öbür ucuna yollandı ama bunun konuyla alakası yok . Sonuç olarak Orkun'a b** atanlar o b**** üstünden prim kasıyor ...

Orkunun yaptiklarini dogru bulmuyorum ama bu yapilan karalama girisimi cok sacma %100 eminim forumun yarisi o zaman o gunki olaylari destekliyordu. Suanki durumu dusunup yargilamak dogru degil.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri