Orkun Işıtmak'ın Yeni Konsepti

• Kullanıcı Tacho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Konsepti bilmem de sofor koltugunun bile ustesinden gelememis hocam. Bu aralar, Burak falan da ise girince hepsinde bi' televizyon meragi baslamis. Bence herkes yerini bilmeli. Konsepte tutunamamis.

Yalnız yeni farkettimde thumbnaildeki yazı tipi ve efektide mi aynı bu ne böyle :D

yok be kanka ne esinlenmesi yanlış anlamışsın sen

biri uzun parlement birisi sarma ciğura ;)

Oyun videolarında ki girişi ile PewPieDie'a özenmiş diye düşünüyordum, şimdi de bu çıktı.Remake her zaman kazandırır, ilk olduğunuz sürece.

Adam araba sürmeyi bilmiyor bence bu konsepte devam etmez fakat çocuk youtube için yaratılmış işinde çok başarılı samimi ve iyi birine benziyor

Bence özenti demek dışında bunu nasıl başardığına bakmalıyız arkadaşlar bu çocuk sonuçta bir türk ve sırf yt için kendini nasıl geliştirdiğini oturup izlemek lazım Türk olmasına vurgu yapmamın sebebi burada %90 oranında spam yapıp full özgün çalışan şu çocuğa bile vay hırsız diye yafta yapmak çok ironik. Çıkıp da siz napıyonuz acaba ? Dese cevap veremeyiz sende esinlen arkadaşım spam yapmakla gemini yürütemiyosun sonrada sırf birisinden esinlendi diye allah bilir nasıl zorluklarla nasıl uğraşlarla kayda alınan şu özgün video ya bile çok afedersin bok atıyosun dese verecek cevabımız yok. Lütfen bunları kimse üstüne alınmasın bu kişisel olarak kendi neznimde de yaptığım bir özeleştridir. Bu çocuk 16 yaşında yt ye video yüklemeye başlayan bir çocuk ve bu zamana kadar kim bilir ne şartlarda ne zorluklarda buraya geldi bence yaptığı işleri eleştirmektense yt gibi global bir platformda Türkleri temsil etme gücüne ulaştığı için elinden tutup destek olmalıyız beyler. Birazda kendimize batırsak şu iğneyi işte ozaman çuvaldızı yok edebiliriz. Ne yazık ki bunlardan çok uzağız.

ya bu çocuğu bir tek ben mi itici buluyorum :D

Youtube kanallarının içindeki en ama en konsept çalıcı arkadaş bu Orkun zaten. Ha ben olsam ben de yapardım muhtemelen. :D

spamdan para kazanan adamlar özgün bir youtuber'ı çalıntı diye suçluyor ironiye gel

Son düzenleme:
spam yapanlar konuşmasın , spam yapanların eleştirmeye hakları yok .(Ayrıca ironi denilen şeyde budur.) Dün spam yapıp bugün özgüne dönenler spam yapanlara laf atmaya başlamış.

e çoğu başarılı tv programı, dizisi, youtube kanalı konsepti yurt dışından uyarlamıyor mu zaten yapmış olmuş buna bakmak lazım konsepte takacak olursak çoğu youtuber ' a takmamız lazım. adam yapmış başarmış hem eğleniyor, hem parasını kazanıyor önemli olan da bu biz de acaba hesabımız ne zaman banlanacak diye diye stres, sıkıntı içinde spama devam etmeye çalışıyoruz :D

Öyle yada böyle adam kendini gün geçtikce geliştiriyor.Bana göre güzel birşey yapmış, herşeye bişey bulunlarıda çözemedim.

e çoğu başarılı tv programı, dizisi, youtube kanalı konsepti yurt dışından uyarlamıyor mu zaten yapmış olmuş buna bakmak lazım konsepte takacak olursak çoğu youtuber ' a takmamız lazım. adam yapmış başarmış hem eğleniyor, hem parasını kazanıyor önemli olan da bu biz de acaba hesabımız ne zaman banlanacak diye diye stres, sıkıntı içinde spama devam etmeye çalışıyoruz :D

+1

Türkiye'de televizyondaki programların %70'i ithal.

sonuçta bir şeyler yapıyor...burak ın gıcık sesini dinlemekten iyidir :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri