Ortalama 100 saatlik java dersine nedersiniz ?

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sen anlatımlara başla kardeşim, program yazmaya başladıktan sonra admob' dan reklamda aldık mı her şey çok iyi olur. Kısa zamanda anlatımlara başlaman dileğiyle

hocam temmuzun başında başlasanız şu işe çok çok iyi olur yaa :( 1-2 hafta elimde internet olmayacak sağlam off off :( acaba temmuz gibi başlasanız olmaz mı lütfen lütfen :D

Kesinlikle yapılmalı. Eğer biligiy aktarabileceğine inanıyorsan yapmalısın.

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] ne zaman başlıyoruz. Benide yaz lütfen konudan haberdar et. Teşekkürler yardımseverliğin için.

Helal Olsun en kısa zamanda bekliyorum :) 100 saat kesintisiz izleyebilirim :D

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Bugun baslıyacağız insallah :) hatta 2-3 ders birden gideceğim yoksa bitcek gibideğil :) hesapladım video süresine göre ortalama 600 ile 1000 video ediyor :)

Daha önceki videolarınızada bakmıştık hocam anlatım filan gayet iyiydi.Bence siz günlük 2-3 ders çekip atarsanız 1-2 ay sonra sağlam bir aboneye sahip olacaksınız.Baştada ben :D

Ne kadar dusunceli bir arkadassiniz helal olsun valla geridende olsa muhakkak katilicam suan cihazim yok :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne kadar dusunceli bir arkadassiniz helal olsun valla geridende olsa muhakkak katilicam suan cihazim yok :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkür ederim ince yorumunuz için :) birilerinin gençlerimizi iyi yönde yönlendirmesi gerekli, bütün yaz oyun oynucakalrına java çalışalım hep beraber :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri