Hersey olur insallah.O kadar forumda takılıyorum bu düsüncede birisine hic rastlamadım.Allah utandırmasın insallah.
Amin kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hersey olur insallah.O kadar forumda takılıyorum bu düsüncede birisine hic rastlamadım.Allah utandırmasın insallah.
Vur Camtasia Recorder'e gelsin hocam![]()
öğrenmek isteyenler olacaktır bence iyi bir düşünce olur hem sizin hemde bizim açımızdan![]()
@saltjdk ne zaman başlıyoruz. Benide yaz lütfen konudan haberdar et. Teşekkürler yardımseverliğin için.
Helal Olsun en kısa zamanda bekliyorum100 saat kesintisiz izleyebilirim
![]()
@saltjdk sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Süper olur umut hocam![]()
Bugun baslıyacağız insallahhatta 2-3 ders birden gideceğim yoksa bitcek gibideğil
hesapladım video süresine göre ortalama 600 ile 1000 video ediyor
![]()
Ne kadar dusunceli bir arkadassiniz helal olsun valla geridende olsa muhakkak katilicam suan cihazim yok
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.