Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum java olsun vs. eğitim setleri var yokdeğil ücretli ücretsiz piyasada var yani lakin şöle değiller canlı anlatım ve sohet şeklinde sendesenki canlı anlık olarak işlem yapalım gerekitiğinde karşılıklı soru şeklinde bak işte ozaman olur işte ama diğer türlü benim görüşüm zor.
ben de öğrenmeyi çok istiyorum böyle bir paylaşım yapabilecekseniz memnuniyetle izlerim![]()
peki benim gibi yazılımın "y" sini bilmeyen ama genel pc becerileri iyi olan arkadaşlar da bu dersi izlese sonuna kadar onlarda proğram yazabilirlermi
çok iyi olur helede sorgusuz java downloaderkorsan mühendis beni anladın
![]()
Eli kulağında intro logo vs.. yapılıyor![]()
Böyle ders yaptığınız için teşekkür ederim.Konunuzu gördüm intro için ben ücretsiz yapacaktım size ama başkasıyla anlaşmışsınızKanalinizi ve videolarınızı sürekli takip eden birisi olacağım.
EK:Ücretsiz yapmıyorum normalde.Sadece arkadaşın kanalı takip etmek ve java öğrenmek için yapmak istedim.
java+android kursuna basladim, ayrıca seni de takipteyim hocam
Teşekkür ederim yormun için![]()
Normal javami yoksa android javami ders vereceksin?![]()
Paylaşım yaparsanız beni de kasmaz ise bende varım diyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.