(osman durdu)Cecenistan Adlı Arkadaşa Ulaşmam Lazım

enesen4

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/e-ticaret/59225-20-indirim-ile-ttnet-fatura-odemeleriniz-gerceklestirilir.html

bu konuyla arkadaşa kasım ayı fatura ücretimi göndermiştim. Bugün net kesildi bir bakayım derken kasım ayının yatırılmadıgını gördüm. Arkadaştan daha önce biletde satın aldığım oldu.

Telefon Numarasını yada iletişim bilgilerini bilen biri var iste gönderirlerse sevinirim
skype adresi var ancak online değil. forumdada multiden dolayı banlanmış

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

edit:
yani bu yalanı anlamak zor değil.
DH:
RLaBuVH.png

YTPARa:
yIYsNHA.png

Ve adamın dediği :

11zUHIE.png

i0lvYQ6.png

DevKgwa.png

MtI7a9B.png

z8nUfNg.png

7sTsx7a.png

SknLQBF.png

lp2WROP.png

Son düzenleme:
http://www.ytpara.com/e-ticaret/59225-20-indirim-ile-ttnet-fatura-odemeleriniz-gerceklestirilir.html

bu konuyla arkadaşa kasım ayı fatura ücretimi göndermiştim. Bugün net kesildi bir bakayım derken kasım ayının yatırılmadıgını gördüm. Arkadaştan daha önce biletde satın aldığım oldu.

Telefon Numarasını yada iletişim bilgilerini bilen biri var iste gönderirlerse sevinirim

Bana da 1 numara dediydim bilet 12 numara bilet kesmiş. Otobüsçü ile papaz olduk ben 1 diyom o yok 12 diyordu

Kimse yanlis anlamasin ama konularinda genelde dini ogeleri insanlarin gozune gozune sokanlar, her nedense hak yemeye cok merakli oluyorlar. Arkadasin durumunu bilmiyorum, gunahini almak istemem ama gordugum kadariyla oyle.

Kimse yanlis anlamasin ama konularinda genelde dini ogeleri insanlarin gozune gozune sokanlar, her nedense hak yemeye cok merakli oluyorlar. Arkadasin durumunu bilmiyorum, gunahini almak istemem ama gordugum kadariyla oyle.

yok şimdiden suçlamayalım ogün ttneti kontrol etmemiştim işlerim yoğundu sonra unutup gittim. birazda sorun bende . Umarım geri dönüş yapar. zaten skypetanda belirttim (hocam konunuz besmele ile başlıyordu umarım hakkım sizde kalmaz) şeklinde kalırsada napalım 50 liradan ölmeyiz sanırım

ama dediginize katılıyorum bu konu için değil bütün konular için

belki yeri degil ama benim de paypalimin blokelenmesine sebep olan kisidir, paypalim çöp oldu onun yuzunden.

Aynen hocam bende uzun zaman önce forumdan birinden vds almıştım O arkadaş boğazımdan haram lokma geçmemiştir ve Cenabı Allahın adını kullanarak dürüst olduğunu belirtmek için bir iki kelime daha yazmıstı Bir hafta sonra tüydü Çok arkadaşı madur etti Sahtekar dolandırıcı düzenbaz olduğu için forumdan banlandı Bu tipler İslama samimi söylüyorum yahudiler gibi zamanının en büyük en azılı İslam düşmanı inglizler gibi zarar veriyor Ama bu yaptıkları yanına kar kalmaz Güzel dinimiz İslamı menfati için kullanan kim olursa olsun siyası ınsan vs hiç sevmiyorum nefret edıyorum

Hocam bu kişinin açmış olduğu konuya da ilk siz yazmışsınız. Arkadaş güvenilirdir diye. Eğer önceden alış-veriş yaptıysanız bilemem ancak yapmadıysanız güvenilirliğini nerden çıkardınız. Geçmiş olsun.

skype hattap şamil
siz: Osman durdu
bir işlemde bankama ödeme yaptığı isim: Kürşat Öner (Kendisi olmayabilir belki başkası için aracılık yapmış da olabilir) ama çok dikkat çeken hiç bir zaman samimiyetine güvenemediğim biri.

skype hattap şamil
siz: Osman durdu
bir işlemde bankama ödeme yaptığı isim: Kürşat Öner (Kendisi olmayabilir belki başkası için aracılık yapmış da olabilir) ama çok dikkat çeken hiç bir zaman samimiyetine güvenemediğim biri.

Herkez paypal işi yapmamalı :D

Bana sordu abi bu işi yapıcam ne dersın diye , malum paypal bloke ve sınırlandırılmalarından dolayı tavsıye etmemeıstım kendısıne ...

Şimdi gunahını almayalım bileeyız nerde oldugunu ama paypal bozucam , fatura odeyecegım dıyen adamlara işlem yaptırırken 2 kere düşünün , kişiler güvenilir olabilirler ama paypalın yapılandırmaları sıktı artık ...

Biz bosuna mı bıraktık :D
Ne canımız yansın , ne kımsenın ahını alalaım :D

İnsanlar iki şekilde anılırlar ...

1 ANILARIYLA ...
2 ANALARIYLA ...

Anılarla anılmak iyidir iyi :D
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]

Herkez paypal işi yapmamalı :D

Bana sordu abi bu işi yapıcam ne dersın diye , malum paypal bloke ve sınırlandırılmalarından dolayı tavsıye etmemeıstım kendısıne ...

Şimdi gunahını almayalım bileeyız nerde oldugunu ama paypal bozucam , fatura odeyecegım dıyen adamlara işlem yaptırırken 2 kere düşünün , kişiler güvenilir olabilirler ama paypalın yapılandırmaları sıktı artık ...

Biz bosuna mı bıraktık :D
Ne canımız yansın , ne kımsenın ahını alalaım :D

İnsanlar iki şekilde anılırlar ...

1 ANILARIYLA ...
2 ANALARIYLA ...

Anılarla anılmak iyidir iyi :D
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION]
değil %10 %30 verseler yine dönmem paypala:) gecenin 2i Van'da -1 derecede bembeyaz kesilip terlediğim geceyi unutmam kolay kolay:)

bende faturamı ödetmştim ama anında kontrol edip ödendiğini görmüştüm.
neyse ki bende sorun çıkmadı...

bende bikaç kez bilet temin ettim arkadaştan bi sorun yaşamamıştım

Skype adresi budur, hattab.cecenistan
Çok alışverişimiz oldu kendisiyle halen de oluyor bi sorun çıkmadı.Dolandırıcı olsa belli eder...

konuyu göremiyoruz. ne konuda dolandırıcılık yapmış ?

Konunun İçeriğinde Şöyle Yazıyor Ki ;

Bu Arkadaş Otobüs Bileti Satışı Yapıyormuş..

Firma Biletleri 70 TL Satıyorsa Bu Arkadaş 40 TL'ye Alıyormuş..

Konuda Öyle Yazıyor Fakat Sonradan Arkadaşı Alıp Bilgileri Buna Veriyormuş..

Sonradan Da Biletlerin Çalıntı Kredi Kartından Alındığı Söyleniyor...

Şikayet Eden İse ; Parasını Verdiği Biletlerin İptal Edildiğinden Şikayetçi..

NOT : Sefer İptal Olmamış, Biletler İptal Olmuş Ki Bu Da Ya Kişinin Biletleri İptal Ettiğini Ya Da Çalıntı Karttan Alındığının Anlaşılıp İptal Edildiğini Gösterir..

adamın günahını alıyosunuz paypal bozdurdum hiç sorun olmadı
dolandırmadı , r10da banlandı banlandığı halde bilet satın alma işlemlerine devam ediyordu yorumları okuyabilirsiniz konu duruyosa

Çalıntı kartla ttnet vs fatura ödendiyse polislik bir durum çıkmasa bari, inş sorun çözülür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri