(osman durdu)Cecenistan Adlı Arkadaşa Ulaşmam Lazım

Kimse yanlis anlamasin ama konularinda genelde dini ogeleri insanlarin gozune gozune sokanlar, her nedense hak yemeye cok merakli oluyorlar. Arkadasin durumunu bilmiyorum, gunahini almak istemem ama gordugum kadariyla oyle.

Tam isabet olmuş.

İnsanın içinde olacak bazı şeyler. Büyük puntolarla insanın gözüne sokunca birşey olmuyor.

Günümüzde de böyle aslında bu durum ama konu siyasete girer diyerek noktayı koyayım.

r10'da satın aldığı bilet iptal olmuş karşı taraf mağdur olmuş geri ödeme de yapmamış sanırım. Biletleri nasıl ne şekilde aldığı muamma. Çalıntı kredi kartı söylentisi var. Geçenlerde de forumda Turan Akca diye bir arkadaşa şüpheli tavırları var diye durduk yere dolandırıcı damgası vurmuştu.

http://www.ytpara.com/e-ticaret/59225-20-indirim-ile-ttnet-fatura-odemeleriniz-gerceklestirilir.html

bu konuyla arkadaşa kasım ayı fatura ücretimi göndermiştim. Bugün net kesildi bir bakayım derken kasım ayının yatırılmadıgını gördüm. Arkadaştan daha önce biletde satın aldığım oldu.

Telefon Numarasını yada iletişim bilgilerini bilen biri var iste gönderirlerse sevinirim
skype adresi var ancak online değil. forumdada multiden dolayı banlanmış

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Hocam 5 Dk Bekleseydiniz Ben İşleminizi Yapardım :(

Biz bir kere alışveriş yaptık otobüs bileti için. Direk 1 numara almıştı kolay olsun diye zaten bilgileri bana göndermişti. Oradan kontrol etmiştim. Sonra arayıp 16 numaraya falan almıştım. Bir sorun da yaşamadım. Bana güvenilir geldi.

bende bir kez ttnet fatura ödettim arkadaşa sorun çıkmadı vardır bir sorun ama beklemek gerek boşuna günahına girmeyelim.

r10 da geçmiş yıllarda bu şekilde bir dolandırıcılık vakası gerçekleşti, ttnet faturası ödeme vaadiyle sahte kredi kartı kullanmış ve çoğu kişi mağdur olmuştu, umarım böyle bir sıkıntı yaşanmaz.

vurun Abalıya :)

Geçmiş olsun hocam. Kendisini forumda görüyordum bayağı iş yapıyordu, Dolandırıcı olacağını sanmam.Ama öyleyse de Yazıklar olsun.

Evt online şuanda

hocam ekledim verdiginiz adresi arkadaş ne diyor bir bakarmısınız ?
gerçek midir siz alışveriş yaptıgınız için soruyorum.

DDfLKmD.png

kaç tane forum var popüler bunların çoğundan ban yemiş kendisi belki dolandırıcı değildir belki ama yine de pek güvenilir biri olduğunu söyleyemem bu kadar forumdan bir insan durduk yere ban yemez. multi hesaplar nedendir ve diğer itham vs. ben de paypal bozum işi vs yaptığım oldu başkaları tarafından ismimle dolandırılanlar oldu ama kendi yaptığım iş açık beyan olduğu için hiç süphe kalmıyordu. süpheli işlerden kaçınmak lazım işi sağlama almak lazım bence. r10 daki konusunda madur olan kişi arıyor sürekli meşgul olduğunu beyan ediyordu bir telefon sürekli meşgulse engellenmiştir numara açıklanamayacak bir durum varsa neden engel koyulsun vs vs.

arkadaş hesap satma nedir yaa bildiğin yalan zaten burda hesap 30 lira kaça satıyor çok merak ediyorum.

hocam merhaba
[23:43:17] Enes.: diğer skype adresinizden mesaj attım ancak size ulaşamadım
[23:43:31] *** Hattab Şamil, kişi ayrıntılarını Enes. ile paylaştı. ***
[23:43:57] Hattab Şamil: dıger Skype ?
[23:44:33] Hattab Şamil: konu neydı
[23:44:53] Enes.: sizden ttnet faturamı ödetmem için para ödemiştim ancak
[23:45:05] Enes.: bir ara %20 fatura ödüyordunuz
[23:45:18] Enes.: diger skype adresiniz hattab.samil
[23:45:38] Enes.: şimdi o ödemenin gerçekleşmediğini gördüm
[23:45:59] Enes.: dün ödedim ttnet fatumı ancak ödedigim ucreti geri iadesini istiyorum
[23:46:08] Enes.: isterseniz bütün kayıtları atayım 1dk
[23:47:19] Hattab Şamil: ıslemı yaptığınız kışı ben degılım, ytpara uyelıgını satın aldım o şahıstan benımde uyelıgım vardı ws dıye ytparada aynı heasba gırınce ban yedı satın aldığım hesapta
[23:47:22] Hattab Şamil: karıştırdınız sız
[23:48:20] Hattab Şamil: dedıgınız gıbı hattab.samil ıle ıslemı yapmışsınız benımle degıl
[23:51:32] Enes.: hocam bu kişi kimdir ?
[23:51:38] Enes.: ismi nedir soyismi nedir ?
[23:52:17] Hattab Şamil: bende bılmıyorum dh forumundan satın aldım uyelık ban yedı Skype adresındende ulaşamadım multı ban yıyınce onunla ıs yapmaya devam edenlerıde benım hesaplara eklettı
[23:52:23] Hattab Şamil: onun ıslerını yapıyordum o kadar
[23:52:42] Enes.: işini yaptıgınız insanın adını bilmiyormusunuz
[23:53:05] Hattab Şamil: kusura bakmayında sızde ıslem yapmışsınız adını bılmıyorsunuz ? doğal bısey demek kı
[23:53:15] Enes.: ismini biliyorum
[23:53:20] Enes.: sizin isminiz nedir ?
[23:53:25] Hattab Şamil: mesut
[23:53:53] Enes.: telefon numarası varmıdır peki sizde ?
[23:54:22] Hattab Şamil: hayır yok zaten dh de bılet satıyordu oradan ulaşıp aldım sonra hesabını kendı uzaklastırdı

Yalanda son nokta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri