(osman durdu)Cecenistan Adlı Arkadaşa Ulaşmam Lazım

Tam isabet olmuş.

İnsanın içinde olacak bazı şeyler. Büyük puntolarla insanın gözüne sokunca birşey olmuyor.

Günümüzde de böyle aslında bu durum ama konu siyasete girer diyerek noktayı koyayım.

r10'da satın aldığı bilet iptal olmuş karşı taraf mağdur olmuş geri ödeme de yapmamış sanırım. Biletleri nasıl ne şekilde aldığı muamma. Çalıntı kredi kartı söylentisi var. Geçenlerde de forumda Turan Akca diye bir arkadaşa şüpheli tavırları var diye durduk yere dolandırıcı damgası vurmuştu.

Hedef sasirtma yapmaya calismistir buyuk ihtimalle. R10'daki sikayet konusunu da okudum, verdigi cevaplara bakilirsa yaptigi isi buyuk bir ciddiyetle yapiyor. Umarim kendisiyle alisveris yapan kisilerin basi agrimaz.

bende faturamı ödetmştim ama anında kontrol edip ödendiğini görmüştüm.
neyse ki bende sorun çıkmadı...

abi kasım ayı faturanı kim ödemiş bakabilirmisin ? acaba

---------- Spam Engelliyici 13.02.2015 00:01 ---------- Önceki Mesaj 12.02.2015 23:59 ----------

forumdada bir multisi var bu arkadaşın yöneticiler ws adlı üyelik var mı acaba dediğimde ytpara -ws -r10 cecenistan dıye bıseydı tam hatırlamıyorum
[12.02.2015 23:59:59] Hattab Şamil: YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: w-s benım uyelıgım buydu
[00:00:09] Hattab Şamil: dıgerınede gırınce aynı olunca herhalde banladılar

bunu yazdı hemen

abi kasım ayı faturanı kim ödemiş bakabilirmisin ? acaba

---------- Spam Engelliyici 13.02.2015 00:01 ---------- Önceki Mesaj 12.02.2015 23:59 ----------

forumdada bir multisi var bu arkadaşın yöneticiler ws adlı üyelik var mı acaba dediğimde ytpara -ws -r10 cecenistan dıye bıseydı tam hatırlamıyorum
[12.02.2015 23:59:59] Hattab Şamil: YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: w-s benım uyelıgım buydu
[00:00:09] Hattab Şamil: dıgerınede gırınce aynı olunca herhalde banladılar

bunu yazdı hemen

Fakat bu iki üyelik de 18.03.2014 tarihinde açılmış forumda. Tesadüf mü bu?

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: w-s
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: cecenistan

YVhqENA.png

Zamanında konusunda uyarmıştım. Yanılınan nokta ise faturalarda 1,2 ay sıkıntısız olur sonradan patlak vermeye başlar umarım yinede kimseye olmaz ve benim report ettigim konuya bakan mod bana görede suçludur.

http://i.hizliresim.com/j4np2D.jpg
j4np2D.jpg

Hocam bu kişinin açmış olduğu konuya da ilk siz yazmışsınız. Arkadaş güvenilirdir diye. Eğer önceden alış-veriş yaptıysanız bilemem ancak yapmadıysanız güvenilirliğini nerden çıkardınız. Geçmiş olsun.
Aynen @enesen4 ün durumunu bilmiyorum bu şikayetci olduğu kişiyle uzun zaman çalışmışmıdır çalışmamışmıdır bakmak lazım.. Fakat her ne hikmetse daha adam yeni alışveriş yapmıştır hemen konuya güvenilir biridir diye mesaj yazıyorlar.. Bu tarz şeylere dikkat etmek ve uzun zamandır alışveriş yapıyorsanız ya da tanıyorsanız öyle yorum atmak çok daha doğrudur.. Sonuçta yorumlara bakarak alışveriş yapan çok kişi var. Özellikle bilinen tanınan insanlar yapıyorsa bu yorumları daha da etkili oluyor insanları..

Dolandırıcı çıkarsa şükretmeli bence. Yukardaki postlarda arkadaşların dediği gibi çalıntı kartlarla ödeme yapıyorsa alışveriş yapan arkadaşların başı ağrımaz inşallah.

Aynen @enesen4 ün durumunu bilmiyorum bu şikayetci olduğu kişiyle uzun zaman çalışmışmıdır çalışmamışmıdır bakmak lazım.. Fakat her ne hikmetse daha adam yeni alışveriş yapmıştır hemen konuya güvenilir biridir diye mesaj yazıyorlar.. Bu tarz şeylere dikkat etmek ve uzun zamandır alışveriş yapıyorsanız ya da tanıyorsanız öyle yorum atmak çok daha doğrudur.. Sonuçta yorumlara bakarak alışveriş yapan çok kişi var. Özellikle bilinen tanınan insanlar yapıyorsa bu yorumları daha da etkili oluyor insanları..

dogru dogru yahu 4 5 alışverişim oldu kendisiyle hiç bir sorunsuz hallettim dedi konuma güzel bir yorum at attık bizde ama dediginize sonuna kadar katılıyorum :)

Alıcı Banka : 0111 FİNANSBANK A.Ş
Alıcı Şube : IBAN MERKEZ ŞUBE
Alıcı IBAN : TR94 0011 1000 0000 0046 6328 27
Alıcı Adı Soyadı : kürşat öner

ben bu kişiye ödeme yapmışım ama ttnetten bilgi veremiyorlar.
Sanırsam adminlerden birine açıklama yapmıştı nasıl alıyorum biletleri diye.
Bence [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye soralım daha ayrıntılı bilgisi vardır

Adamın kendi üyeliği ile sonradan satın aldığı üyelik tesadüfen nasıl aynı tarihte açılmış oluyor onu anlamadım ben :)

Bir de şuan Skype'da konuştuğunuz kişi ile cecenistan profilindeki kişinin profil yazısı aynı. Bu da mı tesadüf, yoksa forum hesabını aldıktan sonra, tabi gerçekten satın aldıysa, kendisi mi değiştirdi

CCNSTN.png

bu nasıl bir yalancılıktır arkadaş ya
UgHlXjU.png

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Skype adresi budur, hattab.cecenistan
Çok alışverişimiz oldu kendisiyle halen de oluyor bi sorun çıkmadı.Dolandırıcı olsa belli eder...

abi bu adam gerçekten bu adammıdır ? sen bunu söylersen bende ona göre davranacağım :)

bu nasıl bir yalancılıktır arkadaş ya
UgHlXjU.png

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

abi bu adam gerçekten bu adammıdır ? sen bunu söylersen bende ona göre davranacağım :)

Daha önce de alışverişim oldu ytparadan bAnlanınca skypesini kapattı sanırım sonradan bu adresini bldum bikaç alışverişimde oldu bi sıkıntı yaşamadım bu arkadaşla. Kimseyi savunmuyorum sonra zan altında kalmak istemem bn kendi görüşümü yazdım.

Daha önce de alışverişim oldu ytparadan bAnlanınca skypesini kapattı sanırım sonradan bu adresini bldum bikaç alışverişimde oldu bi sıkıntı yaşamadım bu arkadaşla. Kimseyi savunmuyorum sonra zan altında kalmak istemem bn kendi görüşümü yazdım.

hocam skype adresinizi özel mesaj ile iletirmisiniz bir kaç sey sormak istiyorum

Dün geceki http://www.ytpara.com/sikayetim-var/64535-sikayet-ilhan-mert-bicakcidan-sikayetciyim.html konusundan sonra şimdi de bu cecenistan konusu. Daha neler göreceğiz bakalım artık benim kafa basmıyor :D

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] senin iş yılan hikayesine dönmüş kardeşim.

Bence senin şuan Skype'da konuştuğun kişi de aynı kişi. Forum hesabı satın alma falan olduğunu sanmıyorum.

İki forum hesabı da 18.03.2014 tarihinde açılmış.
[MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] forum hesabının tüm mesajlarına baktım. i yerine hep ı kullanılmış. Şuan sana Skype'dan yazan kişi de i yerine hep ı kullanıyor.

Bu mesajda şuan senin konuştuğun Skype adresini vermiş soran kişiye
http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...e-kontor-tl-tum-eft-havale-16.html#post813971

18.03 günü iki hesap açmış cecenistan hesabı banlanınca (neden banlandığını bilmiyorum) direk diğer hesabına girmiş, sonra da multiden banlanmış.

Hesabı satın aldım, banlanacağını anlayınca bana kakalamış falan bence hayal dünyası güçlü sadece :D

Artı, bir insanın zaten bir hesabı varken, üstelik hiç kullanmadığı 0 mesajlı bir hesabı, neden başkasının hesabını satın almak istesin onu da anlayamadım.

Son düzenleme:
Dün geceki http://www.ytpara.com/sikayetim-var/64535-sikayet-ilhan-mert-bicakcidan-sikayetciyim.html konusundan sonra şimdi de bu cecenistan konusu. Daha neler göreceğiz bakalım artık benim kafa basmıyor :D

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] senin iş yılan hikayesine dönmüş kardeşim.

Bence senin şuan Skype'da konuştuğun kişi de aynı kişi. Forum hesabı satın alma falan olduğunu sanmıyorum.

İki forum hesabı da 18.03.2014 tarihinde açılmış.
[MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] forum hesabının tüm mesajlarına baktım. i yerine hep ı kullanılmış. Şuan sana Skype'dan yazan kişi de i yerine hep ı kullanıyor.

Bu mesajda şuan senin konuştuğun Skype adresini vermiş soran kişiye
http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...e-kontor-tl-tum-eft-havale-16.html#post813971

18.03 günü iki hesap açmış cecenistan hesabı banlanınca (neden banlandığını bilmiyorum) direk diğer hesabına girmiş, sonra da multiden banlanmış.

Hesabı satın aldım, banlanacağını anlayınca bana kakalamış falan bence hayal dünyası güçlü sadece :D

Artık cevap vermiyor. :D 47 lira filan ya dese gelecek hafta ödüyeyim hiç bir şey demem sıkışıgım simdi dese hiç bir şey demem insan 50 liradan mı ölecek para sıkıntımda yok Allah a şükür ama bu arkadaşın yaptığı dolandırıcılık olduğu için üstüne gidiyorum.

Konusu besmele ile başlıyordu. Allahın ismi ile başlarım diyordu. Tabiki bazen aklına şeytanda girebilir. Neyseki hak yiyenden değiliz. Zor çünkü :)
saM0cU3.png

Artık cevap vermiyor. :D 47 lira filan ya dese gelecek hafta ödüyeyim hiç bir şey demem sıkışıgım simdi dese hiç bir şey demem insan 50 liradan mı ölecek para sıkıntımda yok Allah a şükür ama bu arkadaşın yaptığı dolandırıcılık olduğu için üstüne gidiyorum.

Konusu besmele ile başlıyordu. Allahın ismi ile başlarım diyordu. Tabiki bazen aklına şeytanda girebilir. Neyseki hak yiyenden değiliz. Zor çünkü :)
saM0cU3.png

sonuna kadar git ah bi tc sini falan bulsam adresine kadar bulacam da bulunmuyor işte herşey gizlilik poltikasında takılıyor.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] son soruların çok zor sorular olmuş kardeşim, benim de bahsettiğim şeyler. Daha da cevap veremez zaten hayal gücünü zorluyordur şimdi. Skype zaten meşgul ikonu gelmiş. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri