(osman durdu)Cecenistan Adlı Arkadaşa Ulaşmam Lazım

Screenshot by Lightshot

şu an dh de aktif durumda bu arkadaşa dh de aktif olan birisi bakabilir mi acaba konuşabilir mi ?

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Screenshot by Lightshot son durum kendini banlattı

burada dh forumunda üyeliği olduğunu ben yazmıştım ve yetkililerden istersek telefon numarasını verir demiştim çünkü dh mobil onaylama sistemi ile çalışıyor..

arkadaş forumu izliyor olmalı :)

burada dh forumunda üyeliği olduğunu ben yazmıştım ve yetkililerden istersek telefon numarasını verir demiştim çünkü dh mobil onaylama sistemi ile çalışıyor..

arkadaş forumu izliyor olmalı :)

kendini banlattı şimdi şaka gibi forum yöneticisinin mailini verdiler şimdi telefon ile aradım öğrenicem inşallah

kendini banlattı şimdi şaka gibi forum yöneticisinin mailini verdiler şimdi telefon ile aradım öğrenicem inşallah

olmazsa akşama ben bilgilerini alcam arkadaşın :D

alışveriş yaptığı bir kişi tüm bilgileri duruyor dedi.. akşama verecek..

ortaya çıkıp herşeyi gerçeğiyle anlatsa belki haklı buluruz arkadaşı ama yok.. konuşmuyor da..

Screenshot by Lightshot

şu an dh de aktif durumda bu arkadaşa dh de aktif olan birisi bakabilir mi acaba konuşabilir mi ?

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Screenshot by Lightshot son durum kendini banlattı

DH Admininden telefon vs istemiştim:

Numaraları sistemden bizde tam olarak göremiyoruz. Ayrıca bu tarz üyeliklerle ilgili kişisel bilgileri üçüncü kişilere vermemiz için idari mercilerden resmi yazı gerekiyor.

DH Admininden telefon vs istemiştim:

telefon ile aradığımda beni bir kişiye yönlendirdi telefon başında olmadıgı için mail üzerinden ulaşmamı istediler mail gönderdim umarım alabilirim.
Bizim forumada telefon onayı gerekiyor aslında ama maliyetli bir şey sanırım.

yeni bilgiler verelim diger nicki YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: k4lpl1d0n

adamın kaç tane multisi var be :( k4lpl1d0n üzerinden gidebilir diğer arkadaşlar

bu bilgiye 56 tl paypal satılık - Webmoney, Paypal, 2CO, internet bankacılık işlemleri bu siteden ulaştım

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:27 ----------

Ukte | ask.fm/k4lpl1d0n ismi gerçekten kürşat ve bu arkadaştır.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:30 ----------

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi / Kürşat Öner Hesap Numaraları | #k4lpl1d0n | Hesapno.com hesap numaraları tutuyor.

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Webmaster Forumu - Profil bilgileri: monsontue webmastermulti hesabı

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

https://www.facebook.com/k4lpl1d0n facebook adresidir.

---------- Spam Engelliyici 16:37 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

yahu yeter ya bu elemanın ytpara hesaplarından bıktım
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: monsontue

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:37 ----------

Ulan şeref yoksunu Profil : monsontue
Kürşat oner gene

Webmaster Multi :http://www.webmastersitesi.com/elcihad-292780.html

Son düzenleme:
yeni bilgiler verelim diger nicki YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: k4lpl1d0n

adamın kaç tane multisi var be :( k4lpl1d0n üzerinden gidebilir diğer arkadaşlar

bu bilgiye 56 tl paypal satılık - Webmoney, Paypal, 2CO, internet bankacılık işlemleri bu siteden ulaştım

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi / Kürşat Öner Hesap Numaraları | #k4lpl1d0n | Hesapno.com hesap numaraları tutuyor.

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: monsontue

Kürşat oner gene

Webmaster Multi :Webmaster Forumu - Profil bilgileri: elcihad

eğer dediğin şahıs o ise güzel olur..

sanalika'da oynuyormuş bu nick ile biliyorum onu..

hile hurda peşinde idi..

bu şahsı ifşa etmek benim için ödül sayılır :)

Kürşat oner gene

Webmaster Multi :Webmaster Forumu - Profil bilgileri: elcihad
Tebrik ederim dedektif gibi adamsın bir işim düşerse sana havale edecem :)

eğer dediğin şahıs o ise güzel olur..

sanalika'da oynuyormuş bu nick ile biliyorum onu..

hile hurda peşinde idi..

bu şahsı ifşa etmek benim için ödül sayılır :)

:D telefon numarasını bulacam sanırım yahu işlerimi aksattı çocuk birde ya 18 19 yaşında birşey, benimde yaşım büyük diyemem ama yazık yani simdi ismine 2 3 konu açıp index alsa googleda artık gider dolandırıcı olarak

:D telefon numarasını bulacam sanırım yahu işlerimi aksattı çocuk birde ya 18 19 yaşında birşey, benimde yaşım büyük diyemem ama yazık yani simdi ismine 2 3 konu açıp index alsa googleda artık gider dolandırıcı olarak

adam akıllanmıyor.. yaşa başa bakmam arkadaş..
kredi kartı sahibini nasıl mağdur etmişlerdir..
belgelerle beraber şahsı savcılığa şikayet etsin mağdur olanlar..

çok şüphe duyarak bu elemandan bilet almıştık (adminlerden onay aldığını söylemişti ).Bana da metto ulusoy yazanalerinden tanıdığının olduğunu söylemişti.ama ne hikmetse biletleri online işlemlerden yanlışlıkla tıklayıp iptal ettim nasip olmadı yani :) ..

R10' da bilenler bilir burky mevzusunu. akıllanmayız biz kaç kere oldu böyle mevzular ,bizde de hata var 3 kuruş daha ödeyeeğiz diye böyle şeylere giriyoruz.

çok şüphe duyarak bu elemandan bilet almıştık (adminlerden onay aldığını söylemişti ).Bana da metto ulusoy yazanalerinden tanıdığının olduğunu söylemişti.ama ne hikmetse biletleri online işlemlerden yanlışlıkla tıklayıp iptal ettim nasip olmadı yani :) ..

R10' da bilenler bilir burky mevzusunu. akıllanmayız biz kaç kere oldu böyle mevzular ,bizde de hata var 3 kuruş daha ödeyeeğiz diye böyle şeylere giriyoruz.

METRO TURİZM DEN %50 İNDİRİMLİ OTOBÜS BİLETİ bakın bu konuya bu eleman yorum yapmış aynı işlere devam ediyorlar. Aynı kişiler yine cok belli

---------- Spam Engelliyici 17:13 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

Forumda MULTİSİ var arkadaşın https://www.facebook.com/k4lpl1d0n bakın kapattı hesabı :D

Dh Multilerinden 1 tanesi daha : Profil : 14taner1903

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------

Şu an DH adminleri bilgi vermiyor ancak multi hesaplarını aynı ipden verdiler. Diger hesabı sınırsız banlandı.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

ve son durum
5kOUs9m.png

bence daha fazla peşinden koşmadan elindeki bilgilerle bilişim suçlarına başvur bırak onlar uğraşsın.

Dh Multilerinden 1 tanesi daha : Profil : 14taner1903

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------

Şu an DH adminleri bilgi vermiyor ancak multi hesaplarını aynı ipden verdiler. Diger hesabı sınırsız banlandı.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

ve son durum
5kOUs9m.png

Sürpriz :D

Şahsın Kız Kardeşini veya Akrabasını Buldum :D

Arkadaşlar alışveriş yapanlar bana pm atarlarsa yada konuya yazarsa sevinirim işin şakası yok Çalıntı Kredi kartı olayı var ve hala biz sorunun büyüklüğünü anlayamıyoruz

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

CL1Evis.png

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: monsontue dedigi ve yaptıgı

---------- Spam Engelliyici 18:08 ---------- Önceki Mesaj 17:39 ----------

RmbNthK.png

son yalanları artık beni bıktırdı. kendiside saçmalamaya başladı

Konunun isminin Kürşat Öner Dolandırıcıdır seklinde değiştirilmesini rica ediyorum. Araştırmamı sonlandırıyorum. [MENTION=11620]era[/MENTION]

En Son Yapılacak Şey..

Sanalika'nın Merkezine Gidip Olayı Anlatmak..

Arkadaşlarımın Söylediğine Göre Bu Sanalika Üzerinden De Çalıntı Kredi Kartı İle Alışveriş Yapmıştır..

Kişinin Kullanıcı Adı : k4lpl1d0n

Sanalika.com içerik sağlayıcı iletişim bilgileri:
Oyun Stüdyosu İnteraktif Teknolojiler Reklam Hizmetleri San. Ve Dış. Ltd. Şti.
Bayar Cad. Şehit İlknur Keleş Sokak Tema Plaza No:8 D:6 34742 Kozyatağı Kadıköy/Istanbul
Tel: 902164104550 (Haftaiçi 09:00 - 18:00)
Faks: 902163738871
E-posta:destek[at]oyunstudyosu.com
Ayrıca Şüpheli Şahıs İle Aynı Soyadı Taşıyan Akrabalarının İsimleri De Elimde Mevcut.. Ayrıca 2 Adette Adres Mevcut.. İlçe/İl Olmak Üzere..

Bilinmeyen Numaralar İlçe İle Numara Veriyor Olmalı..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri