Ösym YGS Sonuçlarını Açıkladı Fakat ? :D

cecenistan

Yasaklanmış
20130322_390919_ygs-sinav-tarihi-ygs-sorulari-ve-cevaplari-24-martta-beyazgazete-comda_1.jpg

Evet ösym ygs sonuclarını acıkladı ama gecen seferde ygs sınavlarının belırlenmesı sonunda tum vatandasın bır heyecanla aday ıslemlerınden okuluna bakması ıcın gırdıgınde karsılastıgı manzarada ÖSYM'nin Web Sitesinin yogunluktan dolayı çöktüğünü acılmadıgını gorduk aynı sekıldede suanda sonucları bır hayli heyecanlar beklıyoruz :D

Umarım herkes gönlünce iyi bir başarı tablosu çıkarmıştır inşaallah :)

ygs-karikaturleri-4.jpg

94 bin deyim. Ben nasıl 30-40 bin arasına düşeceğim arkadaş. Gece gündüz çalışıyorum artık.

Hesaplamayı yaptım. Ki yapabileceğim en düşük netleri yazdım daha yükseklerini yapabileceğime eminim.

Mat 50 Sorudan 35 Net
Geometri 30 Sorudan 20 Net
Fizik 30 Sorudan 25 Net
Kimya 30 Sorudan 20 Net
Biyoloji 30 Sorudan 20 Net

İstediğim okullar

Ege Bilgisayar Mühendisliği = 397 Puan
Dokuz Eylül = 384 Puan
Eskişehir Anadolu = 380 Puan

Ygs 365 puan. Bunlarla beraber Mf-4 395 puan oluyor. Mat 40 yapsam 406 puan. Artık pür dikkat çalışma zamanı. Gelsin Ege üniversitesi artık.

Şuan ki ortalama Lys sonuçlarım Mat 25-35, Geo = 15, Fizik 15-25, Kimya 15-25 Biyoloji 10-15

Bırakın youtube u abartmayın bu kadar eğitiminizi boşlamayın.Allah herkese gönlüne göre versin.

Ya hakkeden iyi hoşda şuna bir çözüm bulsunlar artık alt yapımı ne gerekiyorsa çöktü site.

Kardeşim sınava girmişti.. Çok şükür LYS'ye girebilecek puanı yapmış.. Darısı herkesin başına..

girin su üniye ondan sonra her haltı yiyin ama okuyun arkadaslar... Bırakın su yt işini 1 2 ay gıdın calısın su derslerınıze

Ya hakkeden iyi hoşda şuna bir çözüm bulsunlar artık alt yapımı ne gerekiyorsa çöktü site.

Adamlara sorsan senede sadece bir kaç hafta yoğunluk oluyor diye 365 gün band genişliği sunamayız derler sanki börekçiler,işiniz bu zaten başka sanki başka verdiğiniz hizmet var kucakla para alıyorlar hala üçün beşin peşindeler.

Allah Herkese İstediği Puanı Nasip Eder İnşallah...

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] şaşırtıyorsun beni.Eğitimle ilgili o kadar çok konuştun ki cidden derece yaparsın sanıyordum.

girin su üniye ondan sonra her haltı yiyin ama okuyun arkadaslar... Bırakın su yt işini 1 2 ay gıdın calısın su derslerınıze

Öyle diyorsunda hocam özel okul parasını buradan karşılayan adam işini daha iyi garantiler yanlış mıyım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri