Ösym YGS Sonuçlarını Açıkladı Fakat ? :D

vuvx.jpg

hocam ne hediye veriyon :)

Bu gerçek mi :D

Önceki YGS'lerde sıralama gösterirken 00 eklerlerdi başına şimdi kalktımı ki o :D

Edit : Ama netlere bakarsak puan normal ona bişey demiyorum.

hiç çalışmadan üni okuduğum halde 2. üni için girdim ve ygs5 302, bereket versin :)

Gerek yok usta, altta kod olması lazım, güvenlik, doğruluk kodu :D O kodu ve kontrol edilecek internet sitesini paylaşsın kontrol edelim :D Neyse ya ne olursa olsun güzel sonuç tebrikler :D

kardeş kimliğimi ifşa etmek istemiyorum. o yüzden fotoyuda sildim resimden o kodlarıda sildim.

Bence yalan YGS 1den 460la 112.ci olan var bu arkadaş nasıl 3.cü oluyor :D.Sıralamalarla oynamıssın çok bariz 470 yapan 1100 sıradayken bu sıralamalar düşündürücü.

Bence yalan YGS 1den 460la 112.ci olan var bu arkadaş nasıl 3.cü oluyor :D.Sıralamalarla oynamıssın çok bariz 470 yapan 1100 sıradayken bu sıralamalar düşündürücü.

anaam hocam yapma ya. ilk 100 bursu denen birşey var şu an 900 tl söyle o arkadaşına iyi çalışsın lys ye

[MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] çocuk musun kardeşim. Tamam espri yaparsın güler eğleniriz de tamam uzatma artık. O netlerle o puanlarla kim 3. olmuş. Benim tahminim sen barajı geçmekle falan uğraşıyorsun. Yüksek puanlarla hiç aran olmadığı belli. Hele ki sıralama bilgin sıfır. 500 üzerinden 465 yap sonra gel Türkiye 3. sü ol hadi oradan. Her gün ytpara da takılıyorsun sonra Türkiye 3.'sü çıkıyorsun. Mesaj sert mi oldu bilmem ama böyle birileri kandırılmasını izlemek canımı sıkıyor.

girmiş tüm kardeşlerime gecmiş olsun diyorum barajı gecenler filan olmuş gercekten sevindim 2-3 ay boşverin youtube az asılın derslere sonra kafanızı dinleyin cidden bu youtube gelip gecici degil anlıyorum ama altın bilezik gibi dursun bi kenarda barajı gecenler çalışmaya tekrar başlamıştır kolay gelsin

[MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] çocuk musun kardeşim. Tamam espri yaparsın güler eğleniriz de tamam uzatma artık. O netlerle o puanlarla kim 3. olmuş. Benim tahminim sen barajı geçmekle falan uğraşıyorsun. Yüksek puanlarla hiç aran olmadığı belli. Hele ki sıralama bilgin sıfır. 500 üzerinden 465 yap sonra gel Türkiye 3. sü ol hadi oradan. Her gün ytpara da takılıyorsun sonra Türkiye 3.'sü çıkıyorsun. Mesaj sert mi oldu bilmem ama böyle birileri kandırılmasını izlemek canımı sıkıyor.

hayırdır kendin dibe vurdun galiba sıralamada. o yüzden moralin yok gibi. ayrıca forumda takılmayla derslerin ne alakası var. ben hiç çalışmadan barajı geçdim geçen sene. herkezi kendiniz gibi sanmayın.

hayırdır kendin dibe vurdun galiba sıralamada. o yüzden moralin yok gibi. ayrıca forumda takılmayla derslerin ne alakası var. ben hiç çalışmadan barajı geçdim geçen sene. herkezi kendiniz gibi sanmayın.

Üstüne alınma hocam ama ygsden yorumla geçilirde.LYSDe yiyorsa geçilsin :D

hayırdır kendin dibe vurdun galiba sıralamada. o yüzden moralin yok gibi. ayrıca forumda takılmayla derslerin ne alakası var. ben hiç çalışmadan barajı geçtim geçen sene. herkesi kendiniz gibi sanmayın.

:)))) Geçen sene hiç çalışmayıp barajı geçmeyi başarı mı görüyorsun Türkiye 3. sü ?? Gerçekten komiksin. Ne oldu nasıl bir şevk geldi barajı geçmeyi marifet gören birisi Türkiye 3. sü oldu acaba.O kadar küçük düşünerek yazıyorsun ki karşımda ki nasıl bir Türkiye 3. sü diye düşünüyorum. Bu forumda takılan biri her gün en az 1 mesaj atan birisi Türkiye 3. sü olamaz. Hala şu yalanı sürdürmeye devam ediyorsun. Yeter artık uzatma konuşma tarzından anladım zaten barajı geçmeye çalışan bir birey olduğunu. Yoksa nasıl tahmin edeceğim " eminim barajı geçmeye uğraşıyorsun " diyerek. Kendi kendini ele verdin. Baraj lafını kullanarak. Biz baraj diye bir şey bilmeyiz. Öyle bir muhabbet bile geçmez aramızda. Ama sen takıldığına göre baraja seviyen belli.

Ayrıca merak etme benim puanım kötü değil. Aksine beklediğimden yüksek aldım. Hedefime 15-20 puan var.

Üstüne alınma hocam ama ygsden yorumla geçilirde.LYSDe yiyorsa geçilsin :D

Ygs'den yorumla kimse 3. olamaz dostum. Hele ki 465 puanla kimse Türkiye 3. sü olamaz. Ygs'nin en ekstrem örnek ile %60'ı yorumdur geri kalanı bilgi. Eğer bilgin yoksa istediğin kadar yorum yap. Hele ki sadece yoruma dayalı Fen'den 10 net yapamazsın.

sinava giren tum arkadaslar icin insallah en hayirlisi olur ve istedikleri yerlere girebilirler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri