nisyantv
Yasaklanmış
Önemli olan puan değil sıralama, girmek istediğin okulların 5yılık sıralamalarını al öyle kıyasla. Ben öyle yapmıştım özelden istersen destek sağlarım kardeşim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önemli olan puan değil sıralama, girmek istediğin okulların 5yılık sıralamalarını al öyle kıyasla. Ben öyle yapmıştım özelden istersen destek sağlarım kardeşim...
hayırdır kendin dibe vurdun galiba sıralamada. o yüzden moralin yok gibi. ayrıca forumda takılmayla derslerin ne alakası var. ben hiç çalışmadan barajı geçdim geçen sene. herkezi kendiniz gibi sanmayın.
Eyvallah dostum biliyorum sıralama ile girildiğini ama sınavda olağan dışı bir durum yoktu. Sorular gayet orta seviyede hazırlanmıştı zaten. O yüzden puan ile anlaşılabilir girip girilemeyeceği üniversiteye. Geçen sene ile bu sene aynı puanı alan bu sene de benzer sıralamalara yerleştirildi. Lys'den sonra dertleşiriz inşallah )
Hocam bilginiz vardır sanırım.Bir soru sormak istiyorum 540k sıralaması olan bir arkadaşım var sayısal diş hekimliği istiyor.İmkansız gibi değilmi yani 540K 25 bine çekemez.Moreli çok bozuk heyecan yapmış kötü geçmiş![]()
))) Geçen sene hiç çalışmayıp barajı geçmeyi başarı mı görüyorsun Türkiye 3. sü ?? Gerçekten komiksin. Ne oldu nasıl bir şevk geldi barajı geçmeyi marifet gören birisi Türkiye 3. sü oldu acaba.O kadar küçük düşünerek yazıyorsun ki karşımda ki nasıl bir Türkiye 3. sü diye düşünüyorum. Bu forumda takılan biri her gün en az 1 mesaj atan birisi Türkiye 3. sü olamaz. Hala şu yalanı sürdürmeye devam ediyorsun. Yeter artık uzatma konuşma tarzından anladım zaten barajı geçmeye çalışan bir birey olduğunu. Yoksa nasıl tahmin edeceğim " eminim barajı geçmeye uğraşıyorsun " diyerek. Kendi kendini ele verdin. Baraj lafını kullanarak. Biz baraj diye bir şey bilmeyiz. Öyle bir muhabbet bile geçmez aramızda. Ama sen takıldığına göre baraja seviyen belli.
Ayrıca merak etme benim puanım kötü değil. Aksine beklediğimden yüksek aldım. Hedefime 15-20 puan var.
Ygs'den yorumla kimse 3. olamaz dostum. Hele ki 465 puanla kimse Türkiye 3. sü olamaz. Ygs'nin en ekstrem örnek ile %60'ı yorumdur geri kalanı bilgi. Eğer bilgin yoksa istediğin kadar yorum yap. Hele ki sadece yoruma dayalı Fen'den 10 net yapamazsın.
brader onu bunu bırakda sen niye bu kadar dert ettin bu mevzuyu onu anlamadımbu konuda önemli olan 3. olup olmamak deil,insanların ne kadar birbirini çekemediğini göstermek, aynen sahte telif atan ve sahte flag atan ve birbirini çekemeyen spamcılardan farkınız yok
![]()
Üzgünüm ama 25 bine çekemez. Birazdan bir hesaplama yapıp size 25 bine girmesi için minimum kaç binde olması gerektiğini söylerim. Mesajınızı editleyip ygs 1-2 puanlarını yazar mısınız ?
Edit: 25 bine gelmesi için 420 puan yapması lazım minimum. Eğer 200 puanı varsa Ygs'de. Diploma notu 100 desek. Lys'den her branşta full yapsa 25 bine çekebilir belki. Ona göre ygs lys ortak hesaplayabilir. Ha gerçi burada 465 yapıp Türkiye 3.sü olanlar mevcut.
Şimdi oy kullanmaya gidiyorum. Ama lys'den full yapmak demek ne kadar gerçekçidir bilinmez.
Hocam ygs1 192 ygs 196,38 kusurmus.Yapabilme imkani yokmu yani.Bazi yerlerde ygs puani dusuruldu diyorlardi.%29 etkileyecek yaziliyor.
Arkadaslar bilgisayar programcılıgına gidip(2 yıllık) ordan dgsyi kazanıp yalızım mühendisligine falan gidilebiliyormus.Biraz açıklayabilirmisiniz bu konuyu.Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.
Bu şekilde okul kaç yıl sürüyor. 4 mü 6 mı
Bilgisayar programcılıgına direk geçişlemi gidiliyor.
Lys ye girmek gerekiyormu bunun için.
Cevab veren herkese şimdiden teşekkürler.
benim bildigim kadariyla 4 sene sürüyor bilg program dan yazılım mühendisligine geçersen 3. sınıftan başliyorsun
hayırdır kendin dibe vurdun galiba sıralamada. o yüzden moralin yok gibi. ayrıca forumda takılmayla derslerin ne alakası var. ben hiç çalışmadan barajı geçdim geçen sene. herkezi kendiniz gibi sanmayın.
brader onu bunu bırakda sen niye bu kadar dert ettin bu mevzuyu onu anlamadımbu konuda önemli olan 3. olup olmamak deil,insanların ne kadar birbirini çekemediğini göstermek, aynen sahte telif atan ve sahte flag atan ve birbirini çekemeyen spamcılardan farkınız yok
![]()
peki hocam bilgisayar programcılıgına direk mi gidiyoruz.
peki hocam bilgisayar programcılıgına direk mi gidiyoruz.
Diploma puanı kaç hocam arkadaşın alabileceği maksimum puanı söyleyeyim size. İsterseniz 4 branşın netlerini söylerseniz tam tahmin yapabiliriz.
Ama şöyle diyeyim kabataslak. Lys'den full yapsa anca gidebilir ki pek mümkün gözükmüyor. Yani 1 sene daha hazırlansın ama Lys'e hazırlanabildiği kadar hazırlansın gelecek sene zorlanmasın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.