Oto Gmail Açıcı Yaptım Ama Sorun Yardım!!!

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Oto Gmail Açıcı Yaptım Şuanda Kodu Kopyalıyıp Yapıştırıp Onaylıyor Ama Malesef Şuanda Kanal İhtiyacınız Karşılayımamıyoruz diyor modem resetledim çerezleri sildim eklentileri bile sildim ama aynı siz elle kanal açarken bunu nasıl aşıyorsunuz uzun zamandır kanal açmıyordum başka browserdada denedim reel açtırıp elle yazarmış gibide yazdırdım ama gene aynı yardım edebilcek varmı ÜCRETSİZ PAYLAŞILCAKTIR

Merhaba Arkadaşlar Oto Gmail Açıcı Yaptım Şuanda Kodu Kopyalıyıp Yapıştırıp Onaylıyor Ama Malesef Şuanda Kanal İhtiyacınız Karşılayımamıyoruz diyor modem resetledim çerezleri sildim eklentileri bile sildim ama aynı siz elle kanal açarken bunu nasıl aşıyorsunuz uzun zamandır kanal açmıyordum başka browserdada denedim reel açtırıp elle yazarmış gibide yazdırdım ama gene aynı yardım edebilcek varmı ÜCRETSİZ PAYLAŞILCAKTIR

mac adresin google tarafından bloklanmış mac adresini değiştir yoluna devam et..

hocam bu maci kim uydurduysa alakası yok mac ile maci youtube göremez bunu web scripti de söyledi.

Nasıl alakası yok hocam, günde 100 lerce kanal açıyoruz bu hatayla belki bin kere karşılaşmışızdır, lütfen emin olmadan net cevap vermeyelim. Yazdıysak vardır bir bildiğimiz boşa mermi sıkmayız biz.

değiştirim onuda oto yapsam iş görürmü

görür hocam fakat her mac değiştirdiğinde sistem ip de değiştirmesi lazım ki o zaman net bağlantın kopacak bi kaç saniyeliğine ondan sonra programın ayağa kalkması lazım bunu başarırsan süper olur..

görür hocam fakat her mac değiştirdiğinde sistem ip de değiştirmesi lazım ki o zaman net bağlantın kopacak bi kaç saniyeliğine ondan sonra programın ayağa kalkması lazım bunu başarırsan süper olur..

skype varmı uzun zamandır kanal açmıyorum siz bana tarif edin ben programa dökeyim

Nasıl alakası yok hocam, günde 100 lerce kanal açıyoruz bu hatayla belki bin kere karşılaşmışızdır, lütfen emin olmadan net cevap vermeyelim. Yazdıysak vardır bir bildiğimiz boşa mermi sıkmayız biz.

boşa mermi sıkmadın boşa top mermisi attın resmen ispatlamıştı biri hiç bir internet sitesinin mac adresine ulaşamayacağını hemde webscriptinede soruldu oda ulaşılamaz dedi bunları diyenler işinin ehli insanlar mac muhabbeti görmekten bıktım şu forumda

boşa mermi sıkmadın boşa top mermisi attın resmen ispatlamıştı biri hiç bir internet sitesinin mac adresine ulaşamayacağını hemde webscriptinede soruldu oda ulaşılamaz dedi bunları diyenler işinin ehli insanlar mac muhabbeti görmekten bıktım şu forumda

Ne desem boş, tek diyeceğim he hocam hee haklısın..

Mac adresine bulaşabilirler hatta hdd id'si bile gider.
Mac ban diye bişe duymadınız mı hocam

Mac adresine bulaşabilirler hatta hdd id'si bile gider.
Mac ban diye bişe duymadınız mı hocam

ben diyorum bu işin ehli insanlar ulaşılmaz dedi siz hala ne diyorsunuz daha ne diyim ben bildiğiniz gibi takılın

arkadaşım bu konu başıma sık sık geliyor bende, yedek harddisk vardı onada kurdum birkaç ondan da aldım yine aynı yaptı sonra başka bir arakaşın bilgisayarından alıyorum şimdi hesapları... bilgisayarınız google tarafından mimlenmiş benim görüşüm...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri