Oto Gmail Sonunda :D

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Eğlence & Viral İçerikler

xSnox

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Sonunda Malesef Olayını Aştım Uğraştırdı Biraz [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] taktiklerinide denedik olmadı ama genede teşekkürler kendisine ve yardım eden herkeze teşekkürler ama hiçbiri yaramadı günlerce denedim :( harbiden çok basit biyerde hata yapıyormuşum bu sabah fark ettim dün 10 gmail açtım gene malesef çıkmıştı bugün sorunsuz açıyor 2 3 saattir denemeler yapıyorum açtığım gmaillerin hatti hesabı yok hepsini siliyorum :D nasıl olsa sınırsız :D

İlk Kareler 17 bin tanede kurtarma mailli buldum paylaşcaktımda stabil deil bot stabilleştirme çalışmaları yapıyorum bir işlem yapmadan diyerine geçmez bazı yerlerde bekle fonksiyonları var o yüzde bazı yerlerde hata veriyor illaki siteden kaynaklı hatalar geliyor çözebilirsem paylaşmayı düşünüyorum.
----------------------------------------------------------
source paylaşmayı düşündüm ama ozamanda hem gmail satanlar işi geçim kaynağı berbat olur sizinde önerilerinizi bekliyorum yarında sınavım var :D dualarınızı esirgemeyin :)

Hocam konularını yakından takip ediyorum da benimde denemelerim oldu sadece tarihin listinden seçme gibi bir sıkıntım oldu o konuda yardımcı olabilirmisin :) Muhtemelen id ile bir sıkıntım oldu :)

Oto derken hiçbir şey yapmadan sadece butona basıyorsun gmail mi açıyor?

Oto derken hiçbir şey yapmadan sadece butona basıyorsun gmail mi açıyor?

aynen öle 1 kere basıyorsun açıyor gmail geri başa dönüyor gene açıyor hepsi için ayrı ayrı numara alıyor 1 kanal 1 numara ama siteden gelen sorunlar var googleden onlarıda çözülcek gibi deil arada kapatıp açmak gerekiyor kontrol etmek gerekiyor :(

aynen öle 1 kere basıyorsun açıyor gmail geri başa dönüyor gene açıyor hepsi için ayrı ayrı numara alıyor 1 kanal 1 numara ama siteden gelen sorunlar var googleden onlarıda çözülcek gibi deil arada kapatıp açmak gerekiyor kontrol etmek gerekiyor :(

Hmm anladım, usta paylaşacaksan da çok iyi denetleyip öyle paylaş gmailler giderse saldırırlar sana yandexte bana yapıldığı gibi :D

Hmm anladım, usta paylaşacaksan da çok iyi denetleyip öyle paylaş gmailler giderse saldırırlar sana yandexte bana yapıldığı gibi :D

korkuyorum ondan :D şuanda gmailler sağlam hepsi için ayrı ayrı ipler alıyor bakalım testler nasıl olucak

hatta hiç paylaşma açılan her g mail patlarsa yıkarlar burayı sen 1 ay dene en iyisi :)

Ben çok denedim tuşlara bastırarak bile auto yaptırdık ama google bir süre sonra anlayıp hepsini kapatıyor :D Bakalım sende de olacak mı aynsıı

bence isteidğinizi yapın google ın sayesinde bu bilişim sektörü gelişti bunu anlamaları hiç de zor değil.. banlanır hepsi

spam yapanlara birkaç tane gmail atsam deneseler olurmu bana ulaşın Skype : MoveDFuck

Paylaş Paylaş Herkes kendi mailini kendi Açsın,Hatta Sağlamlığını tam olarak test ettikten sonra Satışa Çıkar.Rağbet Görecektir..

Ellerine sağlık. İyi haberler bekliyoruz. Ancak son zamanlarda yaşadığımız kanal kapatma sıkıntılarından sonra GMAIL account'ları konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu benim şahsi kanaatim.

Sistemin adım adım çalışmasını ve kullandığı mantığı anlatman mümkün olur mu sevgili arkadaşım?

Ellerine sağlık. İyi haberler bekliyoruz. Ancak son zamanlarda yaşadığımız kanal kapatma sıkıntılarından sonra GMAIL account'ları konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu benim şahsi kanaatim.

Sistemin adım adım çalışmasını ve kullandığı mantığı anlatman mümkün olur mu sevgili arkadaşım?

teşekkürler adım adım derken bide arkadaşlar kötü bi haberim var 1 ay telefon gircem sınavlarım başladı sourceyi napiyim karar veremedim :( şimdi % 90 bitti sayılır bir kaç kontrol eklenmesi lazım siteden gelen hatalardan okadar gerisini kendi yapıyor sourceyi satışa sunmayı düşünüyorum

aceleye gerek yok hocam ,sen sınavınla ilgilen.bir sene sonra bile projeyi tamamlasan yine işimize yarar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri