Oto - Setup yazacak biri aranıyor.

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Samsung

Guest
Merhaba,

belirttiğim programları bir arayüze döküp bu ara yüzden benim seçtiklerimi otomatik olarak kuracak bir program yazdırtmak istiyorum.

Ara yüzden seçilen programların setupları otosetup.exe adlı exenin bulunduğu klasörüde olacak.

İşi yapacak biri gerek ücretli gerek ücretsiz,
tarafıma pm olarak yapabileceği gün sayısını ve ücreti gönderdikleri takdirde olumlu olumsuz tarafımca geri dönüş sağlanacaktır.

Sedat reis akşam eve geçeyim görüşelim (FREE)

internetten baktınız mı hocam 2 tane şey buldum da onları atıyım bi bakın istiyosanız

biri 2007 kayıt linki bozuk diğeri de belli başlı programlar varmış :D

tekrar edit: pc de kurulu olanları seçip zip haline getiriyo ve ilerde o zipten yükleme yapan program çalışıyo (zip alma kısmı en azından)

Son düzenleme:
hocam bilgisayarcılar bunları bat dosyasıylada hallediyor istersen bi o konuda bilgisi olan yardımcı olsun.. Bat dosyasına tıklıyorsun alayını yüklüyor programların..

tıklanacak her buton ve seçenek tıklamaları için handle alması gerekiyor yapabilcek birini tanıyorum ama zamanı varmı yapmaya bilmiyorum skypeden yazıyorum adamı

internetten baktınız mı hocam 2 tane şey buldum da onları atıyım bi bakın istiyosanız

biri 2007 kayıt linki bozuk diğeri de belli başlı programlar varmış :D

tekrar edit: pc de kurulu olanları seçip zip haline getiriyo ve ilerde o zipten yükleme yapan program çalışıyo (zip alma kısmı en azından)

valla ben ben zamandan tasarruf için bir şey arıyorum :D eğer iş görürse atın bakalım hocam :D

hocam bilgisayarcılar bunları bat dosyasıylada hallediyor istersen bi o konuda bilgisi olan yardımcı olsun.. Bat dosyasına tıklıyorsun alayını yüklüyor programların..

bat dosyasını duydumda böyle bir işlev yapıldığını duymadım hocam açıkçası, amacım, müşterilerin istedikleri programları tek setup haline getirecem ve bana söyledikleri programları seçerek yüklicem ben tek seferde hem onların memnuniyeti hem benim zamanımdan tasarruf olacak

tıklanacak her buton ve seçenek tıklamaları için handle alması gerekiyor yapabilcek birini tanıyorum ama zamanı varmı yapmaya bilmiyorum skypeden yazıyorum adamı

tamamdır dönüş yaptım

Vaz geçtim açıklamıyorum :D Sedat ulaş bana hemen yapalım :D
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri