Otomaik gmail açıcı

Ya ne olusa olsun, sonucta baskasinin emegine goz dikmemisin etmemisin. Oturup kodlamisin satiyosun, kimsenin konusmaya hakki yok.
Yarin skype uzerinden haberleselim hocam bende ona gore pc sayisini arttiricam

Bende aynen öyle düşünüyorum hocam teşekürler tamamdır tarım konuşalım

Bu konuda nedense 3cx numarası sınırsız satılsın botu çıksın ne olacak yani diyen üyeleri aklıma getirdi.
( ki ben öyle birşey yok diye savunuyordum binlerce numara çekiyorlardı botla o sırada )
Sonu benzemesin diyorum.
:D

Bu konuda nedense 3cx numarası sınırsız satılsın botu çıksın ne olacak yani diyen üyeleri aklıma getirdi.
( ki ben öyle birşey yok diye savunuyordum binlerce numara çekiyorlardı botla o sırada )
Sonu benzemesin diyorum.
:D
Hocam sonuçta tel no alma işlemini programda manüel alıp yapıstırıyorsunuz bunu chorome açıp tel no almaktan farkı olmadığını düşünüyorum

arkadaşlar sizce programa kanalın urlsini alma özelliği eklemelimiyim programı alan arkadaşlar kendinemi mail açıyor yoksa kanalalsattamı satıyor

Arkadaş her konuda yardımcı oldu ancak programı kullanan birisi pm atabilirmi bir şey danışıcam

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

v3 çıkmıştır öneki versiyonda key alan arkadaşlar yeni versiyonda kulanabilirler

programda açılırken kaç mailde bir tel onayına takılıyo yoksa hepsi ringring le mi yapıyo herkes

programda açılırken kaç mailde bir tel onayına takılıyo yoksa hepsi ringring le mi yapıyo herkes

ben capcha yazmadığım ve +15 yaptığım için sürekli tl onay giriyorum fakat siz tel onay kullanmak istemyorsanız sizin pc ve ip temizliğiniz ile alakalı hocam

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Arkadaşlar eklememiştir istediğiniz başka özellik varmı programı sizin doğrultuzda geliştirmeye calışıyorum

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

Satış. Güncel

ilk elden deneyen birisi olarak Şahane Bir Yazılım Oldu Ellerine Sağlık Kardeşim

V3 Şu an Stabil çalışıyor. V4 ile birlikte bir takım görsel düzenleme ile kullanıcı olacağına inanıyorum. Şu an program beta aşamasında diyebiliriz, fakat kısa zaman içindi bir çok kişi tercih edecektir diye düşünüyorum...

V3 Şu an Stabil çalışıyor. V4 ile birlikte bir takım görsel düzenleme ile kullanıcı olacağına inanıyorum. Şu an program beta aşamasında diyebiliriz, fakat kısa zaman içindi bir çok kişi tercih edecektir diye düşünüyorum...

teşekür ederim hocam

Programı kullanan arkadaşlar keşke birde kanal kapanmaları ve günlük açtıkları mail sayısını da yazsa da bizim de kafamızda bir şeyler şekillense.

15-20 gün sonra kanallar ünleme düşüp tekrardan telefon onayı istiyor mu kanala girerken?
[MENTION=20815]adee17631[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri