Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
explorer hatası sanırı dediğiniz şey googlede aratabilirsiniz fakat uyraşmak istemiyorsanız tel onay sayfasında değilde kayıt sayfasında ülkeyi seçerseniz sorun düzelir hocam
Gmail hesap açma isteğimizi karşılayamıyormuş ne yapmalıyız)Çerez ip herşeyi yaptım olmuyor :S
Gmail hesap açma isteğimizi karşılayamıyormuş ne yapmalıyız)Çerez ip herşeyi yaptım olmuyor :S
Bu pva hesaplar sağlıklımı peki ilk kullanan ve kanal açanlar kaç kanal açtı kapanma oranı nedir acaba?
hocam 3cx gibi bu telefon sisteminide galiba en kisa surede bitirmeyi planliyoruz bence kaldirmalisiniz omru kisa olur cunku
ne gibi mesela başka eklememi istediğiniz birşey varmı
Bende programı satın aldım gayet güzel bir program yararlı arkadaşımızda gerçekten çok sabırlı yardım sever 30 dk benimle uğraştı kendisine teşekkür ediyorum ellerine sağlık
---------- Spam Engelliyici 02:45 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------
hocam bencede ringer telefon sistemiyle baştan başlayarak bir video çekerseniz
çok daha iyi olur sizi fasla rahatsız etmeyiz
Hayırlı satışlar hocam, kısa süre içinde deneyeceğim botu.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar..acılan kanalların kacı ayakda kalıyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.