öyle bir uygulama derken
programı alırım
stabil çalışmassa paramı geri alırım o zaman ?
Hocam şuan isteğim aksam 12 de eve dönüyorum döntügümde team weawer la gösterebilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle bir uygulama derken
programı alırım
stabil çalışmassa paramı geri alırım o zaman ?
[MENTION=20815]adee17631[/MENTION] hocam ip işini nasıl hallediyoruz farklı ip den açmak için
Hocam şuan isteğim aksam 12 de eve dönüyorum döntügümde team weawer la gösterebilirim
programın kısa bir videosunu koysanız artık hocam.
insan satın alacağı sistemin en azından çalışıp - çalışmadığını, kullanımını görmek istiyor..
konuda yazdıklarınıza göre üst üste 3 mail açmak en fazla 3 dakika sürer gibi.
ve 3 dakikalık bir videoyuda, çekip yükleme taş çatlasın 10-15 dakikanızı alır
yönetici arkadaşların (@KaYZeRSoZe [MENTION=11620]era[/MENTION]) konuyu-programı-kaynak kodları güvenlik açısından incelemelerini rica ediyorum
ayrıca hem .rar hemde .exe dosyaları tarattığımızdaki sonuçlar maalesef şüpheli duruyor
(büyük ihtimalle serial şifrelemerinizden dolayıdır ama yinede emin olmak lazım yanlış anlamayın)
GAutoBot.rar
Google Auto Bot.exe
Hocam doğru diyorsunuz fakat bu hafta perşembeye kadar 4-12 çalıştığım için vakit bulamıyorum tarama sonuçlarına gelince hwid sistemi şifreli olduğu için virüs olarak algılayabilir era hoxamada incelemesini söyledim gerek olmadığını söyledi yinede incelenmesini istiyorsanız kodları inceleyebilirler
---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------
Arkadaşlar tel onayına düşerseniz forum gecebilmeniz için birçok konu var
[MENTION=20815]adee17631[/MENTION] Serial kodu bekliyorum ödemesini yaptım geri dönüş sağlarsanız.
kanalı açması ne kadar sürüyor hocam?
bir de onay yok tabi haliyle değil mi ?
kanalı açması ne kadar sürüyor hocam?
bir de onay yok tabi haliyle değil mi ?
Tel onayına düşmezse veya forumda belirtilen tel onay sistemlerinden birini kulanırsanız saniyeler içinde alabilirsiniz program daki tel onay sistemine bazen msj gelmeye biliyor yeniden sallamasyon üyelik açıp yeni tel no alabilirsiniz
iyi güzelde tel onayına takılırsa spamdan kapanma oluyo bu şekilde ne işe yarıyacak ki ?
Programı kodlarken açtıgım kanallardaki kapanma istatistiği %0 dır hocam şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım
1000 tane kanala göre açtıysan bunu eyvallah derim ayrıca açtığın kanallara video attın mı ?
Tel onayına düşmezse veya forumda belirtilen tel onay sistemlerinden birini kulanırsanız saniyeler içinde alabilirsiniz program daki tel onay sistemine bazen msj gelmeye biliyor yeniden sallamasyon üyelik açıp yeni tel no alabilirsiniz
+15'i kast etmiştim ben aslında![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.