⭐Otomatik Kurulum⭐ 4x E5-2670 CPU - 12 GB Ram - 75 GB SSD Disk - 1 Gbps Network!

arkadaşın vds i almadan önce test ettim gerçekten şuana kadar kullandığım en hızlı vds lerden biri diyebilirim net hızı da gayet güzel bu stabilite ile giderse bende daimi müşteri olurum fiyat da gayet güzel arkadaş da ilgili tavsiye ederim..

bir adet alındı almadan öncede testini yaptım gerçekten güzel akıcı bir şekilde kullanabiliyorsunuz

hesabı bugün teslim aldım kullanmaya başladım fakat hesap şu an askıya alındı yazıyor müşteri panelinde sebebi nedir acaba vds e ulaşamıyorum acil yardım bekliyorum..
faturayı geç ödediğimden dolayı askıya alınmış sorun benden kaynaklanıyormuş arkadaş hızlı bir şekilde çözdü tekekkürler yılmazservers

Son düzenleme:
uzak bilgisayar, bilgisayarınızın desteklemediği Ağ Düzeyi Kimlik Doğrulaması gerektiriyor. hatası alıyorum hocam. sadece kendi bilgisayarımda böyle, başka pclerde sorunsuz giriş yapabiliyorum.

uzak bilgisayar, bilgisayarınızın desteklemediği Ağ Düzeyi Kimlik Doğrulaması gerektiriyor. hatası alıyorum hocam. sadece kendi bilgisayarımda böyle, başka pclerde sorunsuz giriş yapabiliyorum.

Hatayı sadece kendi bilgisayarınız da alıyorsanız büyük ihtimal XP kullanıyorsunuzdur, hatayı google de aratıp çözüm sağlayabilirsiniz.

Hatayı sadece kendi bilgisayarınız da alıyorsanız büyük ihtimal XP kullanıyorsunuzdur, hatayı google de aratıp çözüm sağlayabilirsiniz.

ödeme şekillerinde kredi kartı mevcut mu
teknik destek veriyor musunuz
kampanya ne zamana kadar geçerli stok kaç tane kaldı hocam

hocam 75 gb hardisk düşük değil mi?Vds normalde 200 gb hardisk olur bu fiyatlara ben vds kullandım ama ayrıntılı özellik bilmiyorum.
diğer sorum ise benim pc xp hata mı veriyor xp ölese almıycam

ödeme şekillerinde kredi kartı mevcut mu
teknik destek veriyor musunuz
kampanya ne zamana kadar geçerli stok kaç tane kaldı hocam

Merhaba

Sitemiz uzerinden direk kredi karti ile alisveris yapamiyorsunuz, paypal veya banka havalesi ile alisveris yapiyorsunuz.
Sunucu destegi vermekteyiz, kuracağınız yazılımın desteğini değil.

hocam 75 gb hardisk düşük değil mi?Vds normalde 200 gb hardisk olur bu fiyatlara ben vds kullandım ama ayrıntılı özellik bilmiyorum.
diğer sorum ise benim pc xp hata mı veriyor xp ölese almıycam

Merhaba

SSD disk sunucularda normal SAS diskli sunucular gibi fazla disk veremiyoruz, ssd diskte hız muhteşem fakat alan fazla değil.
XP den windows server 2012'e girerken XP kaynakli sorun yasiyorsunuz internetten arastirarak kucuk bir eklenti kurmaniz gerekir bununla ugrasmak istemezseniz Windows Server 2008 kurabiliriz. XP'den 2008'e girişte problem yaşamazsınız.

Merhaba

Sitemiz uzerinden direk kredi karti ile alisveris yapamiyorsunuz, paypal veya banka havalesi ile alisveris yapiyorsunuz.
Sunucu destegi vermekteyiz, kuracağınız yazılımın desteğini değil.

Merhaba

SSD disk sunucularda normal SAS diskli sunucular gibi fazla disk veremiyoruz, ssd diskte hız muhteşem fakat alan fazla değil.
XP den windows server 2012'e girerken XP kaynakli sorun yasiyorsunuz internetten arastirarak kucuk bir eklenti kurmaniz gerekir bununla ugrasmak istemezseniz Windows Server 2008 kurabiliriz. XP'den 2008'e girişte problem yaşamazsınız.

hocam banka hesabınıza 60 lira para yatırdım vds teslim almak istiyorum yarın

Arkadaşlar kullandığım pc xp service pack 3 hangi paketi indiriyoruz

Yılmazserver kızmasın giriş yapamıyorum bizle alakası yok diyosunuz kardeşim sonuçta dolu vds şirketi var seni tercih etmişim ben bunun bir ek paketi varsa sen bulacaksın bana böyle şey mi olur ya

Performansı göremedik daha ama yardım konusunda malesef kötü bir şirketsiniz müşteri memnuniyeti önemlidir şuanda mağdurum bana internet araştır bul diyosun ya nerden bulayım ben araştırdımda o kadar vds bot kullandım gmail satın aldım kanal satın dolu alış veriş ilk böyle birşey gördüm doğrusu neyse kendi başımın çaresini bakarım bakamassam 60 lira gider

Yılmaz Servere tşk

Yılmazserver kızmasın giriş yapamıyorum bizle alakası yok diyosunuz kardeşim sonuçta dolu vds şirketi var seni tercih etmişim ben bunun bir ek paketi varsa sen bulacaksın bana böyle şey mi olur ya

Performansı göremedik daha ama yardım konusunda malesef kötü bir şirketsiniz müşteri memnuniyeti önemlidir şuanda mağdurum bana internet araştır bul diyosun ya nerden bulayım ben araştırdımda o kadar vds bot kullandım gmail satın aldım kanal satın dolu alış veriş ilk böyle birşey gördüm doğrusu neyse kendi başımın çaresini bakarım bakamassam 60 lira gider

Yılmaz Servere tşk

Merhaba

Size telefondan da anlatamadım, XP kullanıyorsanız Windows server 2012'e bağlanmanız sorun olabilir. Bunun için internette çözüm olmalı, yok uğraşmak istemiyorum diyorsanız Windows server 2008 kurarız dedik ve kurduk.
Yok yine bağlanamıyorum dediniz, bende XP ' de denedim sorunsuz bağlandım.
Ben sizin bilgisayarınıza bağlanıp sorunu çözme gibi bir zorunluluğum yok.
Siz telefonda üstüne basa basa bilgisayarıma girip düzeltin dediniz, biz VDS hizmeti sağlıyoruz bilgisayarınızın desteğini değil.
Hayır VDS' de sorun olsa elimizden gelen tüm çabaları son damlasına kadar kullanırız ama sorun %100 sizin bilgisayarınız dan kaynaklı maalesef buna yapacak bir şeyimiz yok.

Stoklarımız hızlı bir şekilde tükenmektedir.

Saygılar.

ben de beğenmedim en son pm den mesaj at falan demiştin onuda attık dönüş bile yapmadın 10 üzerinden değerlendirme yapsam 1 veririm onuda forumda konu açmışsın diye yılmazservers

Eyvallah

vps hizmeti iyi ama destek hizmeti kötü, buna ben de katılıyorum. arkadaş sadece vps ile ilgilenirim, gerisi beni bağlamaz diyor. kendince haklı olabilir ama biz halk olarak tam destek bekleriz, bu da bir gerçektir..

ben de beğenmedim en son pm den mesaj at falan demiştin onuda attık dönüş bile yapmadın 10 üzerinden değerlendirme yapsam 1 veririm onuda forumda konu açmışsın diye yılmazservers

Eyvallah

Belirttiğiniz sunucu e3 sas paketi, konuda ki paketle ilgisi yok.
E3 sas paketlerinde genelde backup olarak kullaniliyor.

vps hizmeti iyi ama destek hizmeti kötü, buna ben de katılıyorum. arkadaş sadece vps ile ilgilenirim, gerisi beni bağlamaz diyor. kendince haklı olabilir ama biz halk olarak tam destek bekleriz, bu da bir gerçektir..

Merhaba

Ticket acan musteriye telefonla donus yapip yardimci oldugumuz gunleride biliyoruz, ama bizim zorunlulugumuz varmış gibi "bilgisayarıma girip duzeltin" cumlesi kurulduktan sonra sadece vds hizmeti alir bizden musteri.
Biz vds nin destegini veriyoruz, vds e erisemezseniz, donanim problemi olur bu tur sorunlarda destegimizi veriyoruz. Ama musteri kalkip bize "mirc programi kurmayi bilmiyorum kurun" derse vds ici destek veremedigimizi belirtiriz.

Konunun disina fazlasiyla cikildi, ozel sorunu olan musteriler telefon veya ticket ile ulasabilir.

Satışlarımız devam etmektedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri