benim 3 iş günü pazartesi gününe denk geliyor hocam. Bir soralım r10 da. Teşekkürler.
R10 üyelik için davetiye kodu istiyor. Yardımcı olur musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim 3 iş günü pazartesi gününe denk geliyor hocam. Bir soralım r10 da. Teşekkürler.
Benim ödemem yapılmadı sizin yapıldı mı acaba????
Benim ödemem yapılmadı sizin yapıldı mı acaba????
R10 üyelik için davetiye kodu istiyor. Yardımcı olur musunuz?
---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------
Ödemelerin yarısı yapıldı. Kalanı da yapılıyor. Eğer Finansbank dışında bir bankaya çekim yaptıysanız ödemeniz hesabınıza Pazartesi günü geçecektir. Bilgi bu şekilde hocam. Bol kazançlar.
---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------
elimden geleni yaparım hocam ne demek.
verebilir misiniz bana davetiye kodu??? Bu arada ayın 31 inde verdiğim talimatımın ödemesi yapılmış admine teşekkürler. .
Email Sunucumuzda Problem bulunmaktadır. Davetiye kodunu lütfen kendisine Siz iletin
bir hata var nasıl yapalım hocam?
Yeni sürüm gelmiştir. Daha sorunsuz güncel bir sürüm indirip ondan devam ediniz lütfen. Bol kazançlar.
Buradan indir. Yeni Sürüm.
3 Farklı pc den aynı anda aynı hesapla yapabilirmiyiz bunu?
Referanslarımızdan hiç kredi gelmiyor bu nasıl anlayan var mı? Onu da mı kaldırdılar boşuna mı çekmiş olduk üyeleri siteye..
---------- Spam Engelliyici 17:44 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------
Cvap verecek yok sanırım herkes razı sanırım bu duruma.. Üye kazandırıyoruz ama omlardan tek bir kredi bile kazanamıyoruz bu nasıl iş ben anlamadım. Hergün bir sorun yaşamak zorundamıyız ya..
dostum krediler yarı yarıya düşürüldü zaten hesabında 50 lira varsa 25 e düştü bir günde hem kazan hemde kazandır sisteminin anlayışı bu olsa gerek. Her yerden yaptırımgeçmiş olsun.
dostum krediler yarı yarıya düşürüldü zaten hesabında 50 lira varsa 25 e düştü bir günde hem kazan hemde kazandır sisteminin anlayışı bu olsa gerek. Her yerden yaptırımgeçmiş olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.