Tamamdır teşekkürler. .
Rica ederim bol kazançlar hocam. Bir sorun var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamamdır teşekkürler. .
günlük kaç para veriyor şuan ? 7/24 açık kalsa pc ne kadar kazandıracaktır.
Rica ederim bol kazançlar hocam. Bir sorun var mı?
bunu soracağım hocam. Şuanda bakım vardı 1 saat kadar önce suanda bakım bitti kazanmaya devam edebiliriz. bol kazançlar.
Bende hiç bir sorun yok ama referansımla girenler kredi kazanamadıklarını hep 0 olduklarını söylüyorlar. Doğru mu? Yeni girenlerde krediler işlenmeye başlanmadı mı acaba hala?
Bende hiç bir sorun yok ama referansımla girenler kredi kazanamadıklarını hep 0 olduklarını söylüyorlar. Doğru mu? Yeni girenlerde krediler işlenmeye başlanmadı mı acaba hala?
Merhabalar ayın 31 inde pazar günü ödeme emri vermiştim ama 4 iş günü doldu ödeme geçmedi. . Bir sorun mu var bilginiz var mı ? Mail attım ama adminden dönüşte alamadım.
Ödemelerde kısa süreli bir gecikme olduğu için özür dileriz. En kısa zamanda ödemeleriniz yapılacak. Diye bir mail attılar bana da, sanırım kısa süreli bir şey hocam düzelir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim .
Hocam bugün ödemeler yapılacakmış. Bol kazançlar.
Tamamdır hocam bekliyoruz bakalım.15 TL çekim talimatı pazar vermiştim. 10 TL çekim talimatı da dün vermiştim bakalım ikisinide mi yatırcaklar yoksa şimdilik pazar gününkünü mü![]()
Bol kazançlar.
Arkadaşlar para yattı diye dekontlar paylaşmış ama 7 gündür bekliyorum para falan yatmadı, Bu şekilde biz kimlere referans olabiliriz ki!. Mail attım cevap bile vermediler. otomatik surf olsa'da insanlar kendi bilgisayarlarında açtıkları programlar sayesinde kredi satın alan sitelerin hitini arttırıyor, karşılığında cevapsız kalan mailler. ödeme alan arkadaşlar var mış ama son zamanlar da ödemelerde şikayetçi olan çok insan var ve başka insanlarda bu yorumları dikkate alıp boşa emek harcamamalı diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım insanların emeği boşa gitmez ama öyle görünüyor ki emekler boşa gidecek.
hocam ilk kez bu hafta böyle aksaklık olmuş admin tarafından r10 da açıklama yapmış kimsenin emeğide hakkıda boşa gideceğini düşünmüyorum 1 haftalık gecikmede bu kadar hemen karalayıcı olmaya gerek yok bi durum olmuştur ondan olabilir, Herkesin başına gelebilir bekliyelim görelim hocam. Bol kazançlar.
Bende sizler gibi burada programı açan ve ödeme bekleyen biriyim zaten ben ne avukatım nede bir gelirim var, öncelikle bunu bilin.Üstadım dikkat ettim kim yorum yazarsa sanki avukat gibi herkese mesajda karalamayın diyorsunuz, hiç mi eleştiriye taviz yok, hiç mi hata yok, çiftlik bank mantığı ile mi yaşasın insanlar!. lütfen insanların yorumlarına saygı gösterin. Dikkat edersen yorumumda inşallah yanılırım dedim onuda ufakta olsa bir yanılma payı olmasını umut ederek söyledim. Biz senin yorumlarını okuyor ve saygı gösteriyoruz ama bizim yorumlara saygı gösteren yok. Karalama kampanyası kimler yapar onu biraz araştırın biz organik hit siteleri kuran insanlar değiliz karalayalım. eleştiri olacak, eleştiriler dikkate alınırsa düzelir site, dikkate alınmaz duygusal davranılırsa, aha şu bize hakaret eder gibi yorum yaptı şunun parasını verin de ağlamasın gibi konuşmalara yaparsa o site veya şirket zaten hiç bir zaman hedefini yükseltemez. saygılar.
Hocam bugün ödemeler yapılacakmış. Bol kazançlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.