Otomatik Surf İle İnternetten Para Kazan | Günde 4 TL Kazan | OrganicHit.Net

günlük kaç para veriyor şuan ? 7/24 açık kalsa pc ne kadar kazandıracaktır.

Bende hiç bir sorun yok ama referansımla girenler kredi kazanamadıklarını hep 0 olduklarını söylüyorlar. Doğru mu? Yeni girenlerde krediler işlenmeye başlanmadı mı acaba hala?

Bende hiç bir sorun yok ama referansımla girenler kredi kazanamadıklarını hep 0 olduklarını söylüyorlar. Doğru mu? Yeni girenlerde krediler işlenmeye başlanmadı mı acaba hala?

bunu soracağım hocam. Şuanda bakım vardı 1 saat kadar önce suanda bakım bitti kazanmaya devam edebiliriz. bol kazançlar.

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

Hayır. Öyle bir durum söz konusu değil. Referanslarınızın tümünden kredilerinizi kazanıyorsunuz. Aktif olarak surf işlemi yapan olmadığı için kazanmıyorsunuzdur. Dikkatli takip edin lütfen.

Merhabalar ayın 31 inde pazar günü ödeme emri vermiştim ama 4 iş günü doldu ödeme geçmedi. . Bir sorun mu var bilginiz var mı ? Mail attım ama adminden dönüşte alamadım.

Merhabalar ayın 31 inde pazar günü ödeme emri vermiştim ama 4 iş günü doldu ödeme geçmedi. . Bir sorun mu var bilginiz var mı ? Mail attım ama adminden dönüşte alamadım.

Ödemelerde kısa süreli bir gecikme olduğu için özür dileriz. En kısa zamanda ödemeleriniz yapılacak. Diye bir mail attılar bana da, sanırım kısa süreli bir şey hocam düzelir.

Hocam bugün ödemeler yapılacakmış. Bol kazançlar.

Tamamdır hocam bekliyoruz bakalım.15 TL çekim talimatı pazar vermiştim. 10 TL çekim talimatı da dün vermiştim bakalım ikisinide mi yatırcaklar yoksa şimdilik pazar gününkünü mü :) :) Bol kazançlar.

Tamamdır hocam bekliyoruz bakalım.15 TL çekim talimatı pazar vermiştim. 10 TL çekim talimatı da dün vermiştim bakalım ikisinide mi yatırcaklar yoksa şimdilik pazar gününkünü mü :) :) Bol kazançlar.

muhtelemen pazar günü talimatı yatırılır. Bol kazançlar.

Arkadaşlar para yattı diye dekontlar paylaşmış ama 7 gündür bekliyorum para falan yatmadı, Bu şekilde biz kimlere referans olabiliriz ki!. Mail attım cevap bile vermediler. otomatik surf olsa'da insanlar kendi bilgisayarlarında açtıkları programlar sayesinde kredi satın alan sitelerin hitini arttırıyor, karşılığında cevapsız kalan mailler. ödeme alan arkadaşlar var mış ama son zamanlar da ödemelerde şikayetçi olan çok insan var ve başka insanlarda bu yorumları dikkate alıp boşa emek harcamamalı diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım insanların emeği boşa gitmez ama öyle görünüyor ki emekler boşa gidecek.

Arkadaşlar para yattı diye dekontlar paylaşmış ama 7 gündür bekliyorum para falan yatmadı, Bu şekilde biz kimlere referans olabiliriz ki!. Mail attım cevap bile vermediler. otomatik surf olsa'da insanlar kendi bilgisayarlarında açtıkları programlar sayesinde kredi satın alan sitelerin hitini arttırıyor, karşılığında cevapsız kalan mailler. ödeme alan arkadaşlar var mış ama son zamanlar da ödemelerde şikayetçi olan çok insan var ve başka insanlarda bu yorumları dikkate alıp boşa emek harcamamalı diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım insanların emeği boşa gitmez ama öyle görünüyor ki emekler boşa gidecek.

hocam ilk kez bu hafta böyle aksaklık olmuş admin tarafından r10 da açıklama yapmış kimsenin emeğide hakkıda boşa gideceğini düşünmüyorum 1 haftalık gecikmede bu kadar hemen karalayıcı olmaya gerek yok bi durum olmuştur ondan olabilir, Herkesin başına gelebilir bekliyelim görelim hocam. Bol kazançlar.

Aynen belli ki bir sıkıntı olmuştur. Yatıracaktır eminim çünkü site de kendine hit sağlıyor. Neden kendi değerini yitirecek bir şey yapsın kı bence de yapmaz. . Ama tabiki adminin daha dikkatli olması lazım. Çünkü 3 iş günü dediyse herkesin parasını yatırmalı sonuçta. Üyelerine öyle bir söz vermişse yapmalıdır. Benim 240 referansım var üyelerle bende sürekli konusuyorum. Kesin alırız değil mi paramızı diyorlar alırsınız merak etmeyn diyorum :) Ama eminim herkes kazanacaktır. Para yatmadakı gecikmeyide siteden paylaşmıs zaten admin. Herkese bol kazançlar kimse endişe etmesin. .JAMUT hocam sende merak etme paranı illaki yatırcaktır.

hocam ilk kez bu hafta böyle aksaklık olmuş admin tarafından r10 da açıklama yapmış kimsenin emeğide hakkıda boşa gideceğini düşünmüyorum 1 haftalık gecikmede bu kadar hemen karalayıcı olmaya gerek yok bi durum olmuştur ondan olabilir, Herkesin başına gelebilir bekliyelim görelim hocam. Bol kazançlar.

Üstadım dikkat ettim kim yorum yazarsa sanki avukat gibi herkese mesajda karalamayın diyorsunuz, hiç mi eleştiriye taviz yok, hiç mi hata yok, çiftlik bank mantığı ile mi yaşasın insanlar!. lütfen insanların yorumlarına saygı gösterin. Dikkat edersen yorumumda inşallah yanılırım dedim onuda ufakta olsa bir yanılma payı olmasını umut ederek söyledim. Biz senin yorumlarını okuyor ve saygı gösteriyoruz ama bizim yorumlara saygı gösteren yok. Karalama kampanyası kimler yapar onu biraz araştırın biz organik hit siteleri kuran insanlar değiliz karalayalım. eleştiri olacak, eleştiriler dikkate alınırsa düzelir site, dikkate alınmaz duygusal davranılırsa, aha şu bize hakaret eder gibi yorum yaptı şunun parasını verin de ağlamasın gibi konuşmalara yaparsa o site veya şirket zaten hiç bir zaman hedefini yükseltemez. saygılar.

Üstadım dikkat ettim kim yorum yazarsa sanki avukat gibi herkese mesajda karalamayın diyorsunuz, hiç mi eleştiriye taviz yok, hiç mi hata yok, çiftlik bank mantığı ile mi yaşasın insanlar!. lütfen insanların yorumlarına saygı gösterin. Dikkat edersen yorumumda inşallah yanılırım dedim onuda ufakta olsa bir yanılma payı olmasını umut ederek söyledim. Biz senin yorumlarını okuyor ve saygı gösteriyoruz ama bizim yorumlara saygı gösteren yok. Karalama kampanyası kimler yapar onu biraz araştırın biz organik hit siteleri kuran insanlar değiliz karalayalım. eleştiri olacak, eleştiriler dikkate alınırsa düzelir site, dikkate alınmaz duygusal davranılırsa, aha şu bize hakaret eder gibi yorum yaptı şunun parasını verin de ağlamasın gibi konuşmalara yaparsa o site veya şirket zaten hiç bir zaman hedefini yükseltemez. saygılar.
Bende sizler gibi burada programı açan ve ödeme bekleyen biriyim zaten ben ne avukatım nede bir gelirim var, öncelikle bunu bilin.
Daha sonraki konu ise tabiki yanlıs seyleri dile getirip paylasmamız gerekiyor söylememiz gerekiyor ben sadece sanki ben ödeme yapmıyor musum gibi konusmanız :) valla bende sıradan sadece burada siteleri dolaşan biriyim. Elimden geldiğince iletişimi kurmak ve sağlıklı şekilde sağlamaktır. Umarım en kısa sürede daha iyi yerlere gelecektir. Başarılar. Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri