Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öncelikle Cevaplarınız için Çok Teşekkür ederim.
Bot kanallardaki/Sitelerde yeni videoları ekleyecek. Eskilere karışmayacak şekilde tasarlandı.
Benim asıl istediğim şu idi
Aylık
X TL olsun
X Kanal ekleme olsun
X tanede Kaynak belirleme
x yerine bana sayılar belirtirseniz sevinirim. Örnek olarak Sallamasyon yapmaktayım
Aylık
20 TL olsun
10 Kanal ekleme olsun
5 tanede Kaynak belirleme
tek sunucudan çok kişiye yükleme yaptırmayacağım zatem. 1 tane vds e otomatik bot için kurulum yaptıracağım. 2 saatte bir çalışacak yenileri ekleyecek.
max 7-8 kişiye satacağım. Eğer ki talep görülürse ve bende memnun kalırsam başka bir vdse kurulum yaparak tekrardan satış açacağım
not: ** Yazılımcıyım ve Açık konuşmak gerekiyorsa 250 TLye böyle bir sistemi hiç bir kuvvet yazdıramaz![]()
Sistem güzel olur ama sağlıklı şekilde çalışması lazım yani 100 kişi 1 serverda değil
100kişi 1 serverde olsa gene iyi be dostum![]()
ah zavallım vah zavallımYou are in ignore list
![]()
Ne alakası var Borumu adamlar Bir botla aynı gun kanalın kanını emiyor. boru değil hakan plastik.. senin mantığına hayranım eğer senin baban zenginse bilemem. Ama şu konuyada deyinmek istim ayrıca piyasada sadece ytkazan.com botu yok Mıllet bir gunce video attığinda sen en fazla otomatik çektiğin için 2. kişi olacan ban span ve telif yeme riskinde daha çok olacak ve ayrıca manuel botları kullananlar yine yüz kişi sıralanacak arkanda sen rahat ol boru değil.. bence Yasin bu botu senden başka kimseye satamaz 250 tl ye..Yani senin o düşündüğünü Millet manuel botlar ile yine yapacak. hadi Bol harcamalar sana
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.