Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması #LütfenFikirleriniziEsirgemeyin

Aylık 25 Tl
10 kanal
10 kaynak
normaldir bence

ytkazan kullandım lakin memnun kalmadım ,

etiketleri otomatik taglıyamıyor malisef.

Şuan ytkazan botu 25 tl iken 15 tlye beklemek süper ama satacağını zannetmiyorum
Vdsli bota ek olarak 5/10 tl ye satılabilir.yani toplam 55 yada 60 tl.

Sistem çok güzel test edilip bir fiyat çıkarılabilir. Rigobert'e güveniyoruz.

öncelikle Cevaplarınız için Çok Teşekkür ederim.
Bot kanallardaki/Sitelerde yeni videoları ekleyecek. Eskilere karışmayacak şekilde tasarlandı.

Benim asıl istediğim şu idi

Aylık
X TL olsun
X Kanal ekleme olsun
X tanede Kaynak belirleme

x yerine bana sayılar belirtirseniz sevinirim. Örnek olarak Sallamasyon yapmaktayım
Aylık
20 TL olsun
10 Kanal ekleme olsun
5 tanede Kaynak belirleme

tek sunucudan çok kişiye yükleme yaptırmayacağım zatem. 1 tane vds e otomatik bot için kurulum yaptıracağım. 2 saatte bir çalışacak yenileri ekleyecek.
max 7-8 kişiye satacağım. Eğer ki talep görülürse ve bende memnun kalırsam başka bir vdse kurulum yaparak tekrardan satış açacağım

not: ** Yazılımcıyım ve Açık konuşmak gerekiyorsa 250 TLye böyle bir sistemi hiç bir kuvvet yazdıramaz :)

Gelişme varmı bot konusunda .Ne zaman çıkabilir.

hocam bekliyorum böyle bir şeyi en acilinden elinizi çabuk tutun :D Artık bu işleri otomasyona dökmenin zamanı geldi.Kaliteli yazılımlarla daha çok kazanabilir ve işlerimizi daha da kolaylaştırabiliriz.

Arkadaş birşey sormuş burada gelip de konusunu baltalamaya gerek yok. 100 kişide 1 serverda olsa sonuçta o kadar müşterisi var ve gayet de memnunlar. Sizin yaptığınız sadece karalamak,iftira atmak başka bir işe yaramazsınız zaten.
Neyse konuya gelirsek hocam bence fazla fiyatı yükseltmeden öyle satın yada ayrı yapın otomatik olan bot farklı ücret normal bot farklı bir ücret olarak istiyen maddi durumuna göre alır.

Yasin uçur bizi sistemlerini geliştir hizmetlerini kullanmaya devam edelim

Oto yükleyicilerin hepsi spam riski taşır. Bu riski azaltmak için bence 15'ler 25'leri falan unutmalısın. 50 liradan aç, çeşitli özelliklere göre 150'ye kadar gitsin benim fikrim bu. Gerçekten profesyonel düşünenler gelsin.

Ne alakası var Borumu adamlar Bir botla aynı gun kanalın kanını emiyor. boru değil hakan plastik :).. senin mantığına hayranım eğer senin baban zenginse bilemem. Ama şu konuyada deyinmek istim ayrıca piyasada sadece ytkazan.com botu yok Mıllet bir gunce video attığinda sen en fazla otomatik çektiğin için 2. kişi olacan ban span ve telif yeme riskinde daha çok olacak ve ayrıca manuel botları kullananlar yine yüz kişi sıralanacak arkanda sen rahat ol boru değil.. bence Yasin bu botu senden başka kimseye satamaz 250 tl ye..Yani senin o düşündüğünü Millet manuel botlar ile yine yapacak. hadi Bol harcamalar sana ;)

okumadım bıle yazını tek yazacağım baba arası değil alın teri :)

Arkadaşlar şuan Fiyat sordum şimdilik.

biraz daha kodlamalık işlei var. Daha Önyüzü yok :=) Ben kod değiştirerek yapıyorum ama Paneli Olması şart yani. o nedenle beklemniz gerekmekte biraz daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri