Otomatik Youtube Uploader için Fikirler

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Babacım bence hıc para verme eğer videolarda edit yapmıyorsan ındrdıgın gıbı upload edıosan vds önerırım ben buldm 1 tane suan 10 tane vıdeoyu 15dk ıcınde yukledm :D Bu zamana kadar bu vds yı kullanmadıgım ıcın kendımı taşlamak ıstıyorum :D

babacım aylık 600 liraya sunucu alıyorum sorun değil benim için Dedicated.

Fikir lazım bana

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Sana pm attım bir bakıver Önemli!

1-özgünleştirme özelliği videoyap taki gibi uygun olabilir.
2-toplu video ekledikten sonra videoları belli kategorilere ayırmış şekilde ( haber videoları , eğlence videoları ) yükleme yaparkenve o çeşitteki kanal atarken kolaylık sağlaması açısından yarar sağlar
3-translate googledaki özellik gibi eklenmesi olablir.

1-özgünleştirme özelliği videoyap taki gibi uygun olabilir.
2-toplu video ekledikten sonra videoları belli kategorilere ayırmış şekilde ( haber videoları , eğlence videoları ) yükleme yaparkenve o çeşitteki kanal atarken kolaylık sağlaması açısından yarar sağlar
3-translate googledaki özellik gibi eklenmesi olablir.

1-) videoyap taki özgünleştirme tam özgünleştirme değil hocam. Youtubedan alıyorlar sonuçları zaten.

2-) Kanalları Sisteme eklerken Kanal Kategorisi seçilecek hocam

3-) Translate mevcut

1-) videoyap taki özgünleştirme tam özgünleştirme değil hocam. Youtubedan alıyorlar sonuçları zaten.

2-) Kanalları Sisteme eklerken Kanal Kategorisi seçilecek hocam

3-) Translate mevcut

acaba özgünleştirme derken tam olarak ne gibi bir işlem uygulanacak videolarda

Videoların Başlığının Başına veya sonuna Yazı ekleme bunu toplu cektıgımız vıdeolara yapabılır muyum? bide yazı eklemenin yanında çıkartma yapılabılıyor mu

Videoların Başlığının Başına veya sonuna Yazı ekleme bunu toplu cektıgımız vıdeolara yapabılır muyum? bide yazı eklemenin yanında çıkartma yapılabılıyor mu
Evet çıkartabilinmekte
Geçtiğimiz günlerde de bahsetmiştim. Facebook sayfasında paylaşım yapsın isterim...
onu unutmuşum yazdım notlarıma Teşekkür eerim
acaba özgünleştirme derken tam olarak ne gibi bir işlem uygulanacak videolarda

Açıklamayı Değiştirecek hocam
Etiketleri değiştirecek benzer şekilllerde.

1-video kırpma özelliği
2-video yüklendiği an imleme sitelerine özellikle hiti fazla olan imleme sitelerine otomatik paylaşım
ör:reddit.com tumblr.com v.s. hiti olan imleme sitelerine kullanıcı ve şifre hesaba eklenip video youtube yüklendikten sonra otomatik imleme sitelerine paylaşması birkaç büyük sitenin botu yapılırsa güzel olur.
3- otomatik kanaldan video çekme özelliği kısmında
a-kanalları ekleyelim ve bu kanallardaki videolar kendimize ait olan şu şu kanallara otomatik eklensin şeklinde olursa
b- kanalların yanında sizin sistemdeki gibi kutucuk şeklinde seçmeli olursa güzel olur

ör: a-kaydedilen otomatik kanallar b-sizin kanallarınız
A kanalı (burda kutucuklar olacak) sizin A kanalınız (burda kutucuklar olacak)

şekklinde basit bir örnek ama kullanımı ve seçmesi kolay olması güzel olur.

Mesala çektiğimiz videolarda özel küçük resim varsa onlarıda alırsa çok iyi olur.

Aynı anda birden çok kanaldan video çekme özelliği olacak mı acaba.

Evet olacak

anlamadım
Mesala çektiğimiz videolarda özel küçük resim varsa onlarıda alırsa çok iyi olur.
ne yazıkki imkansız hocam.

1-video kırpma özelliği
2-video yüklendiği an imleme sitelerine özellikle hiti fazla olan imleme sitelerine otomatik paylaşım
ör:reddit.com tumblr.com v.s. hiti olan imleme sitelerine kullanıcı ve şifre hesaba eklenip video youtube yüklendikten sonra otomatik imleme sitelerine paylaşması birkaç büyük sitenin botu yapılırsa güzel olur.
3- otomatik kanaldan video çekme özelliği kısmında
a-kanalları ekleyelim ve bu kanallardaki videolar kendimize ait olan şu şu kanallara otomatik eklensin şeklinde olursa
b- kanalların yanında sizin sistemdeki gibi kutucuk şeklinde seçmeli olursa güzel olur

ör: a-kaydedilen otomatik kanallar b-sizin kanallarınız
A kanalı (burda kutucuklar olacak) sizin A kanalınız (burda kutucuklar olacak)

şekklinde basit bir örnek ama kullanımı ve seçmesi kolay olması güzel olur.

1-) Video kırpma Mevcut
2-) Blogger, Wordpress.com blogları ve Facebook Sayfada Paylaşacak şekilde hazırlıyorum. o verdiğiniz sitelerede bakayım.
3-) O kısım şöyle oluyor .
"A Kanalı" diye bir kanal eklediniz ytkazan.com botundaki gibi.

Daha sonra Kanala Kaynak ekleme kısımında kanal adı yazıyorsunuz ve Kendi kanalınızı Seçiyorsunuz. bu şekilde oluyor..
Sporx.com ve Haberturk Botları mevcut. Onlarıda 70 siteye kadar büyüteceğim

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] V2 yi denemek icin pm atmistim.

[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] pm attım hocam

hocam aklıma bişey takıldı diyelim ki eklediğimiz kanal haber kanalı ve 15.000 videosu var. Bu kanaldaki videoları biz kanalı eklediğimiz andan itibaren yeni eklenen videoları mı atmaya başlayacak yoksa geriye dönüp hepsini indirip sonra kanala yeni eklenenlerimi atacak?

ayarlı hali son videoları almakta. eski haber videoları ne denli izlenebilir. spam yapmaktan öteye gitmeyeceği düşüncesindeyim.

2 Ay önce Sorduğum Sorunun Sonunda %90'nın bittiğini belirtmek isterim.
Sistem Aktif Olarak Kullanımakta.
Para Kazanmayı aktif etmekte
Telifli Olanları Silmekte
Videoları Kontrol ederek Yüklemekte
Blogger Sistelerinizde paylaşabilirsiniz (örnek site = My Youtube Videos Channel - 1 - Benim açtığım bllogdur buradaki gibi paylaşmakta)
Wordpress Sitelerinizde Ekstra Bot gerekmekden Paylaşabiliyorsunuz
Youtube gibi Benzer Kaynakları Kullanabiliyorsunuz. Kaynak Artışarımız YTKazandaki Gibi 70-80 civarı Siteye Çevireceğiz Böylece Yt to - Yt dışında farklı şekilde Bir nevi Özgün videoları atabiliyorsunuz.
Deneme amaçlı Forumdaki Bazı Müşterilerime verdim test ediyorlar Sorunları da Ortadan Kaldırdık. Sorunsuz Çalışmaktadır

2 Ay önce Sorduğum Sorunun Sonunda %90'nın bittiğini belirtmek isterim.
Sistem Aktif Olarak Kullanımakta.
Para Kazanmayı aktif etmekte
Telifli Olanları Silmekte
Videoları Kontrol ederek Yüklemekte
Blogger Sistelerinizde paylaşabilirsiniz (örnek site = My Youtube Videos Channel - 1 - Benim açtığım bllogdur buradaki gibi paylaşmakta)
Wordpress Sitelerinizde Ekstra Bot gerekmekden Paylaşabiliyorsunuz
Youtube gibi Benzer Kaynakları Kullanabiliyorsunuz. Kaynak Artışarımız YTKazandaki Gibi 70-80 civarı Siteye Çevireceğiz Böylece Yt to - Yt dışında farklı şekilde Bir nevi Özgün videoları atabiliyorsunuz.
Deneme amaçlı Forumdaki Bazı Müşterilerime verdim test ediyorlar Sorunları da Ortadan Kaldırdık. Sorunsuz Çalışmaktadır

abi bu özellikleri ne zaman açıyorsum birde ytkazanı deneyecem ama bu özelliklerin tam olması lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri