Otomatik Youtube Uploader için Fikirler

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşlar botu deneyen şanslı kişilerdenim bot müthiş görünüyor.sen farklı iş yaparken o arka planda çalışıyor tüm kanaldaki telifli videoları ünlem,üçgen.. hepsini siliyor temizliyor eşleşeni zaten hiç sokmuyor süper yani ...mesela şimdi yatıcam kanalı ekicem bırakıcam o videoları çatır çatır atacak ve ne varsa hepsini temizleyecek bu kadar mı kolaylık olur :)

kardeşim ben ytkazanda deneme hesabı istedim
deneme hesabı vermiştiniz, gerçkten ytkazanı çok beğenmiştim birkaç güne alıcam
şimdi kafam karıştı
yani bunu mu alsam diğerinimi

size şimdi pm attım benim için en önemli şey yooutubeden youtubeye hızlı yüklenmesi
ve her yükleyeceğim videoların başlıklarının sonuna benim seçtiğim bir iki kelimeyi otomatikmen yazsın bütün videoların başlıklarına istiyorum
bu özellik şuanda hangi botta var ytkazanda mı var bunda mı var

2. sorum bu bot da ytkazan gibi hızlı olacak mı
yani ytkazanın bağlı olduğu sunucu yada vds artık herneyse onun hızı çok iyi
bununda hızı öyle olacak mı

konuda zaten aklıma gelen öneriler söylenmiş,sadece fiyat konusunu sorayım ben :) tahminen fiyatı ne olucak?

Ytkazanı ilk zamanlarından beri kullanan bir kişi olarak şu anki halini gördükten sonra yeni botun çok başarılı olacağını düşünüyorum.Rigobert hocam işinin ehli ve kusursuz hizmet sunan bir kardeşimiz.
Kendisine sonsuz teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri