- Web sitesi
- www.mutluhanbiter.com
1 ayda 600,000 indexi alan site tabiki banlanır . Apaçık kral spamming yapılmış . Siz o şekilde anlatmadınız .
Bizim siteler günde 5-10-15 video çekiyor . Buda zaten normali . Bu şekilde ban yemez !
Hocam neden bu şekilde bir tavırla baltalamaya çalışıyorsunuz ? Bir insanın ekmeğine taş koyacaksanız ortaya kanıtta koyacaksınız yada düzgünce anlatıcaksınız bakın ben böyle böyle yaptım olmadı diye . Konuşma tarzınız hiç hoş değil ...
Forumda aynı ürünün aynı sistemin satışı yapılıyor . Ve o arkadaşın satışları rezervasyonla alınıyor ( Allah daha çok versin )
Bizde aynısını satıyoruz bizim konu bolca balta alıyor ...
Anlamıyorum bu işi ...![]()
Yok size özel bir şey değil bu. Ben sadece konuyu görünce yazdım hani başka bir kullanıcı olsa yine aynı yorumu yapardım. Şimdi olay şu video sitesi bu zamanda artık gitmez. YT, izlesene vb siteler varken diğer sitelere giren pek olmaz yani kazanç sağlamak pek imkanlı gözükmüyor. Bot olayı zaten apayrı bir konu YT için bot olabilir ve mantıklıdır tamam ama Web için aynı şey geçerli değil. Sadece işi düzgün bilirsen niche çalışırsan faydalı olur. Oda yine video içeriklerinde değil TBM si yüksek yabancı kelimelerde içeriklerde.. Yani ben şuan bu sistemi alsam 10 site oluşturup ve günlük hepsine 3-5 post girsem 1 yıl sonra o sitelerin toplam hiti en FAZLA 10k olur. Bu olay video değilde mesela ingilizce saç stilleri(hairstyles,kitchen) vb içerikler için olsaydı tamam ancak şöyle siz bile yt den başka bir siteden video izlemiyordursunuz.
"HİÇBİRŞEY YAPMADANDA ADSENSE KAZANACAKSINIZ !" bu slogan sizce ne kadar gerçek söylermisiniz bana? Normalde düzenli güzel bir gelir sağlayan kişi zaten böyle bir slogan yazmaz. Ki zaten gayet yüksek gelir sağlayan bir kişi bu olayı fazla kişiyle paylaşmaz.
Açıkcası web işinde bot olayı vardır ama işi bilene vardır. Buradaki arkadaşların yarısından çoğu YT biliyor Web işinide yatırım yapmak için öğreniyor, yapıyor ve emek harcıyor.
Lütfen kusuruma bakma.