Ouiz Başkasının Dashboardını Görüyorum

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Quizde aynı paypal adresine bağlı tüm kanallar tek dashboardda görünüyor ve şu an için yeni paypal de eklenemiyor. Bazı arkadaşlara 15 Ocaktan sonrasını işaret ettiler diye biliyorum. Sanırım şu an için tek çözüm yolu kanalların bağlı bulunduğu paypal sahibinin de senin gösterdiğin duruşu gösterip ödemeyi aldıktan sonra sana yollamasını beklemelisin bence hocam @Fernando

hocam çok sağolun ben para falan istemiyorum sadece bu dashboard kiminse alsın yeter

hocam çok sağolun ben para falan istemiyorum sadece bu dashboard kiminse alsın yeter

O durumda bir sorun kalmıyor zaten hocam orda gördüğünüz kanalların hepsi bağlı bulundukları paypal adresine ödemeyi alıcaklar :) Kanalınızda kazanç yoksa verirsiniz sahibine o da size quiz şartlarını sağlamış bir kanal verir kendi paypal adresiniz ile girersiniz sorun çözülmüş olur :)

O durumda bir sorun kalmıyor zaten hocam orda gördüğünüz kanalların hepsi bağlı bulundukları paypal adresine ödemeyi alıcaklar :) Kanalınızda kazanç yoksa verirsiniz sahibine o da size quiz şartlarını sağlamış bir kanal verir kendi paypal adresiniz ile girersiniz sorun çözülmüş olur :)

evet hocam aynen dediğiniz gibi yapmak istiyorum
sahibi kimse bana bir quiz versin yeter bugüne kadar kafamı rahat yastığa koydum bu akşamda rahat koymak istiyorum
bu akşam bu iş olmazsa 24.00dan önce adminlerden birine vereceğim onlar görüşür sahibi ile

@jakabvo @hemato
@tahagunduz
@candron
@EliteMaster
@enesen4 bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim sağolun.

Allah sizden razı olsun.
Benim param sizdemi demişsiniz ne quiz nede dashboard biliyorum. Gördüm ve hiç birşeyi ellemeden buraya yazdım içiniz rahat olsun zaten sizseniz bu dashboardı size bir şekilde ulaştıracağım.

Bu kanalıda bir ara uğraşayım diye sizden almışım demek ama video yükleyip hiç uğraşmadım adsense ile devam ediyorum.

Bu dashboardın ekranında solda $$$$ bir para birimi var kazandığınız para o ise orada duruyor yanlız bu dashboarda nasıl gireceksiniz hiç bir fikrim yok.

Siz başka şekilde giremiyecek gibiyseniz benim kanalımın videolarını sileyim size vereyim dashboarda girersiniz nasıl hallediyorsanız yaparsınız hocam. Yanlız bana 1 quiz kanal borcunuz olur.

Ayrıca bu kişinin siz olduğunu anlayabilmem için lütfen buraya nufüs cüzdanınızın sadece adı ve soyad kısmı görünecek sekilde resmini atın iletişim kuralım
hoşçakalın.

Eğer bugün içerisinde nufusunuzun o bölümünü atmazsanız kanalı ve bu dashboardı bir kaç saat içerisinde @era hocaya veririm. Her kimse onunla görüşür.

hocam özelden atıyorum bakarsınız

tamamdır hocam şimdi size benim kanalın bilgilerini özelden atacağım sizde dashboardınızı tepe tepe kullanırsınız :D
yanlız bana 1 quiz kanal borcunuz var bilginiz olsun

tamam hocam yanlız ben anlamadım o dashboarda sizin paypal adresinizmi var benimmi :D size hiç para geldimi benim dashboardımdan

tamam hocam yanlız ben anlamadım o dashboarda sizin paypal adresinizmi var benimmi :D size hiç para geldimi benim dashboardımdan

hayır hocam bana para falan gelmedi ayrıca kendi paypalimide eklemedim girince incelersiniz kanallar var sonra değişik ekranlar var bakarsınız ana bölümdede bir miktar para yazıyor senin ismin yazıyor falan

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] adamsın tebrik ederim , senin gibi adamlar var mı bu forumda daha ?

hayır hocam bana para falan gelmedi ayrıca kendi paypalimide eklemedim girince incelersiniz kanallar var sonra değişik ekranlar var bakarsınız ana bölümdede bir miktar para yazıyor senin ismin yazıyor falan
Teşekürler Hocam Allah Razı Olsun Duyarlılığın İçin

Adamin dibi mi derler yoksa adamin karekokumu? (Turkcem çok iyi deyil).
Konu sahibi arkadasa yakisti bence.
Durustlugun icin tesekkurler.

adam yapılması gerekeni yapmış ama biz ekstrem bi olay olarak bunu görüyoruz böyle görmemizi sağlayan dolandırıcı arkadaşları saygıyla anıyorum şuan

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] tabiri caizse seni ayakta alkışlamak istiyorum hocam.. :cool:

@Fernando adamsın tebrik ederim , senin gibi adamlar var mı bu forumda daha ?
elimize doasbord düştü de vermedik sanki:D
valla benim en fazla satın aldığım kanal başkasına satılmış oluyor.
bakıyorum video yüklü,çıkıyorum bilgileri siliyorum pc den
uyarsam bana da satılmış şifreni değiştir diye bu sefer satıcının ufak hatasından adı çıkacak...

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] tabiri caizse seni ayakta alkışlamak istiyorum hocam.. :cool:

Çok sağolun hocam biz [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abinin öğrettiği yoldan gidiyoruz.
Bundan 1 yıl önce bu işi bilmezken geleceğimize dair planları hep erteliyorduk şimdi Serkan abi sayesinde o planları kuruyoruz.
O beni tanımaz ama ben onun öğrencisi olarak bu hareketi yapmasaydım hem kendime hemde ona vidcanım hesap veremezdi.
Yarın birgün böyle başka bir olay olsa bu forumda benim gibi Serkan abinin öğrencisi çok herkesin için rahat olsun.

elimize doasbord düştü de vermedik sanki:D
valla benim en fazla satın aldığım kanal başkasına satılmış oluyor.
bakıyorum video yüklü,çıkıyorum bilgileri siliyorum pc den
uyarsam bana da satılmış şifreni değiştir diye bu sefer satıcının ufak hatasından adı çıkacak...

Ya müdür seni bilmeyen mi var, adamın kareası :D

Çok sağolun hocam biz [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abinin öğrettiği yoldan gidiyoruz.
Bundan 1 yıl önce bu işi bilmezken geleceğimize dair planları hep erteliyorduk şimdi Serkan abi sayesinde o planları kuruyoruz.
O beni tanımaz ama ben onun öğrencisi olarak bu hareketi yapmasaydım hem kendime hemde ona vidcanım hesap veremezdi.
Yarın birgün böyle başka bir olay olsa bu forumda benim gibi Serkan abinin öğrencisi çok herkesin için rahat olsun.

bende serkan üstadın öğrencilerindenim cidden hayallerimi kuramazken,şimdi o hayalleri gerçekleştiriyorum.hayatımı değiştirdi kendisini hayatım boyunca unutacağımı sanmıyorum. hep sağ kulağını çınlatıcam aklında olsun [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri